20 Dakika Star Tv

iyi güzel de bir fotoğrafla kadını suçlu bulmak çok saçma... katilin solak olduğunu söylediler ayrıca adam 8 yerinden bıçaklanmış kadının kıyafetinde tek damla kan yoktu kimse sorgulanmadı edilmedi özellikle doğum günündekiler hop kadını hapse attılar yemezler

orjinalinde kadin patronuyla kavga ediyordu ama oyle boyle degil..sonrada istifa edip cikiyordu.aksam eve gitmek icin arabasina dogru giderken biri carpiyordu kadina..bu sirada kan kadinin trenckotuna bulasiyordu (carpan gercek katil) arabasinin yaninda yangin tupu buluyordu kadin alip kenara koyuyor parkettigi yerden cikmak icin..ertesi sabah kadin lekeyi farkediyor ne zaman oldu acaba diye dusunup citilemeye basliyor o sirada polisler evi basiyor.oldurulen kisi patronu.kavga ettigi icin butun oklar kadini gosteriyor..katil yangin tupuyle kafasina vura vura olduruyor.kadinin parmak izide var,ustunde kanida var..orjinal senaryo cok daha inandirici..

bence konu guzel, øzellikle orjinalini izlemeyenler icin:))
Ilker aksumda guzel uymus, bence tubanin yanina daha yakisikli biri degil, enginin yanina daha yetenekli biri lazim.. ørnegin son dizisindeki nehir erdogan:) sadece ørnek..daha birsuru iyi oyuncu var.

merakla beklemistim diziyi ama inandirici gelmedi bana hic...

varsiyimlar üzerine bi insana 20 yil nasil verilir ALLAH askina, benim türkiyemin yargi sistemi bu kadar mi adaletsiz
kadinin parmak izinin nerden geldigi belli, kimse sorgulanmiyor partide olanlardan
baska hic bi kanit yok ortada, yok catiya cikmista, catidan öbür catiya atlamista
kendinden 3 kat cüssesi olan adami 8 kere bicaklamis
sonra evine gitmi kutlama yapmis.
catida matida hic bi delil yok, kadinin üzerinde tek bi kan lekesi yok,
hic bi kamara kaydi yok, birtek parmak izi...
inandirici gelmedi bana.

ilker aksum rolünü çok abartmış..ki ben komediye daha çok yakıştırıyorum o adamı..nerde canım ailem deki halim nerde bu..
tuba büyüküstün yine donuk,yine ruhsuz..
uyarlama senaryoyu bile inandıramamışlar..saçma sapan delillerle 20 yıl vermek ancak müsamerelerde olur...:26:..
sadece küçük kızın oyunculuğunu beğendim...
ama yine de çok izleyen olur tuba büyüküstün fanları izler diziyi...tuba nın yanına jön birini bulamadıkları için belki sendeleyebilir bu dizi..senaryodaki saçmalıklar artarak devam ederse hali kötü..

konu pek inandırıcı gelmesede beğendim merak ediyorum hemde :) izleyelim görelim daha neler çıkıcak bakalım

bu hafta kimse izlemedi mi diziyi :26:

[video=youtube;W7uyLklW1bA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W7uyLklW1bA[/video]

güzel bölümdü.ama işler iyiye daha da kötüye gidecek

Ay koptum süper yorum olmuş

bi filmdnen kurgulanmış bu dizi şuanda kanal d de izliyorum o filmi aşk uğrana senaryo aynı:))

dizileri takip etmem
ama bu diziyi beğendim :) müzikleri harika
senaryonun bır yerlerden esinlenildiği belli, ama başarılı olmuş.

Son düzenleme:
Dizi bence gayet guzel olmus. ilker aksum ilk bakista tuba buyukustune yakismiyo gibi duruyor ama izlediginde hem sapsal hem caresiz hemde cok seven birini cok guzel oynuyo. ayrica cocuklari cok tatli bayildim...

Dizi bence gayet guzel olmus. ilker aksum ilk bakista tuba buyukustune yakismiyo gibi duruyor ama izlediginde hem sapsal hem caresiz hemde cok seven birini cok guzel oynuyo. ayrica cocuklari cok tatli bayildim...

ufaklık çok başarılı :) ama dizinin fazla tutulacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
dizinin tadinin kacmamasi icin 30 bolum anlasilmis..30. bolum final olacakmis..cok isabetli bi karar..aksiyon hikaye hersey bir yere kadar

veeee bugün 20 dk günü soluksuz izliyorum valla

konusu o kadar ilgimi cekmesine ragmen beni iten birsey var bu dizide. sanırım Tuba Büyüküstün bunda büyük sebep.

bence oyuncularda senoryada güzel heyecanlı bi dizi diğer diziler gibi değil yok o ona aşık yok bu buna aşık onlardan sıkıldık artık bu dizi izlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…