canım biz bunun kurgu oldugunu biliyoruz cünkü
e*ş* sözlükten alıntı cok hoşuma giden bir yorum oldu
""""ilk bolumdeki olay siradan bir insanin basina gelse izleyecegi mantik silsilesi sudur:
- karim bicagi dogum gunu evinde tutmus.
- karim masumsa, belki biri bu bicakla once adami oldurdu, sonra temizleyip dogum gunu evine birakti, sonra karimin parmak izleri hala uzerindeyken aldi cope atti.
- o halde gercek suclu dogum gunu oncesinde, belki sirasinda, ve sonrasinda o evdeydi.
soru 1: dogum gununde kimler vardi?
soru 2: buldum mu kimlerin oldugunu, tek tek yaralanan doktorun hasta kayitlarindan tut da, aile iliskilerine kadar bu kisilerden kimin doktor ile yolu kesismis?
- kimsenin kesismiyor mu? o halde evdekilerin de bilmedigi birisi, gizlice yapmis olabilir tum bunlari (o kalabalikta cok zor olmali gerci)
soru 3: iki apartmanin da girisinde kamera varsa, dogum gunu oncesi- sonrasi giris cikis yapan kisiler kimler?
soru 4: apartmanlarda kamera yok mu? karimin o ev- isyeri guzergahinda mobese kayitlarina gecme gibi bir durumu var mi?
soru 5: mahkemede sunulan fotografin detaylari neler? karimin gecmiste teslimat yaptigi islerle cakisan detaylar var mi fotografta? goruntu sahte mi?
soru 6: karima hastayim, ezigim ama bunu da sormam lazim, dogum gunu evinden dukkana gitmesi neden 6'yi buldu?
soru 7: karim dogum gunu partisini ozenle bekleyip, ince planini kurup, apartman icinden gecip, ustune bir damla kan sicratmadan bir adami 8 yerinden bicakliyor da, bicagi da sakizini atar gibi tutup temizleden cop kovasina mi ativeriyor? avukata soyleyim de buradan yurusun.
ama bu dizideki gerizekali koca ve avukatin kafalari soyle islemis:
avukat: bu kadin iki cocuk anasi, adam oldurmez yae, ne arastiricam, iyi aile ajitasyonu ile kapatirim ben bu isi. aa fotograf. oyleyse tamam, kadin katil.
koca: karim katil degilse ve hapisteyse onu kacirmaliyim, evet. sonra meksika'ya gideriz. uu superim."""
hem bu arada o vurulan adamın adı jenerikte geciyor demek ki ya adam iyilesecek yada eskiyi anlatacaklar..
bu arada Melek Halasgar gercekten göründüğü kadar iyi biri degilse? belki de adamı babası öldürttü... herkes suclu gözümde ulen benim cok kafam karıstı :44::44::44:
bi filmdnen kurgulanmış bu dizi şuanda kanal d de izliyorum o filmi aşk uğrana senaryo aynı:))
Dizi bence gayet guzel olmus. ilker aksum ilk bakista tuba buyukustune yakismiyo gibi duruyor ama izlediginde hem sapsal hem caresiz hemde cok seven birini cok guzel oynuyo. ayrica cocuklari cok tatli bayildim...
ufaklık çok başarılı :) ama dizinin fazla tutulacağını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?