Bir casting ancak bu kadar yanlış olur ,
Oyunculuklar bu kadar mı eğreti durur..
Yetenekli, eğitimli,işinin erbabı bir sürü kadın oyuncu varken neden inatla Tuba buyukustun ?
- Kadın nezarete düşmüş, tutuklu yargılanıcaksınız denılıyor ama kadında tık yok !!
Hiçbir acı - korku hayal kırıklığı belirtisi yok gözlerde ve yüzde .Mecburen göze sürülmüş yaşları görmesek konuyu anlayamıycaz ..
Çok sinirlendim ve kapattım ..
Ben dizilerde senaryonun iyi olması kadar oyuncularında iyi olmasını istiyorum izleyici olarak..
Kaşı gözü güzel diye inatla önümüze sunulan yeteknesızlık abıdelerını gormek istemiyorum..
Umuyorum dizi tutmaz ve yayından kaldırılır.. yazık insan bır arpa boyu yol almaz mı mılyarlar kazandığı işte ..
ilker aksumun yanında tuba büyüküstün çok vasat kalıyor.
o duyguları yaşatamıyor insana..
beren saatin yanından geçemez!
işte bu yüzden bu kadın bana güzel olmasına rağmen çirkin ve itici geliyor yetenek yok!
yine de eskisinden daha iyi.
sırf ilker aksum için ve konunun güzel olması sebebiyle izliycem
ilk bölümü çok çok beğendim
umarım böyle devam eder
kesinlikle..
beren saatin her dizisini seyrettim kadın rolünün hakkını veriyor. tuba büyüküstünün ise hic bir dizisini seyretmedim. kadın hep eksik, duyguları yansıtamıyor. ilerleyen bölümlerde görücez bakalım.
tuba büyüküstün güzel kadın ama bana da oyunculuğu pek iyi gelmiyor bende berenciyimyeni dizisini heyecanla bekliyorum inş hayal kırıklığına uğratmaz bizi çünkü su an izlediğim diziler hep sıktı beni:26:
bu dizide adam kendi çocuklarına yakarsa bu diziyi kesinlikle izlemem dedim eşime böyle saçma senaryomu olur ya
ben begendim
heyecanliydi baya agladim bile
anne ve çocuklarin ayrilmasina dayanamam
hep boyle aglamazlar in$allah
çocuklari yakmaz herhalde
iki gündür internette çok fazla olumsuz eleştiri okudum diziyle ilgili ama ben çok beğendim vallahi.
ben mi anlamıyorum bu işlerden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?