20 Dakika Star Tv

Fragmanından beklediğim kadar güzel çıkmadı.Birde İlker Aksum komedi dizilerine çok daha iyi gidiyor duygusal rollere yakıştıramıyorum onu.Yabancı Damat ve Canım Ailem'deki performansıyla bu dizideki performansı bile bir değil.Bir de Tuba Büyüküstün'ü zaten hiç beğenmiyorum.Bir Beren Saat kadar oynayamıyor.
Dizi için söyleyebileceğim Beğenmediiiiiiiiiiiiiiiiiim Sıfır

merak ediyordum nihayet başladı...
başındaki olayı bende çözemeyenlerdenim annem anlamamakta hala ısrarcı :)
sanırım dediğiniz gibi kendini öldü gösterip plan yapacak en mantıklısı bu ama...çocuklar vardı yatakta

tuba büyüküstün aynı...bütün dizilerdeki gibi hep aynı roller aynı ...çok beğenirim güzel kadın ama pek başarılı değil,
ilker aksum çok beğendiğim başarılı gerçek bir oyuncudur kendini kanıtladı komedide şimdi dramda gösterek zorunda kendini
zaten kalıplaşmış rolleri oynamak oyuncuyu köreltmezmi? ben role uygun buldum zamanla kendini kanıtlayacaktır.
ama senaryo tıkanır gibi geliyor her dizide olduğu gibi uzatmak için saçmalıycaklar tadı kaçacak gibi.

ilker aksumun yanında tuba büyüküstün çok vasat kalıyor.

o duyguları yaşatamıyor insana..

beren saatin yanından geçemez!

işte bu yüzden bu kadın bana güzel olmasına rağmen çirkin ve itici geliyor yetenek yok!

yine de eskisinden daha iyi.

sırf ilker aksum için ve konunun güzel olması sebebiyle izliycem

ilk bölümü çok çok beğendim

umarım böyle devam eder

kesinlikle..
beren saatin her dizisini seyrettim kadın rolünün hakkını veriyor. tuba büyüküstünün ise hic bir dizisini seyretmedim. kadın hep eksik, duyguları yansıtamıyor. ilerleyen bölümlerde görücez bakalım.

tuba büyüküstün güzel kadın ama bana da oyunculuğu pek iyi gelmiyor bende berenciyim yeni dizisini heyecanla bekliyorum inş hayal kırıklığına uğratmaz bizi çünkü su an izlediğim diziler hep sıktı beni:26:

diziyi beğendim ama donuk tubayı sevemedim yine aynı diğer dizilerinde olduğu gibii

bu dizide adam kendi çocuklarına yakarsa bu diziyi kesinlikle izlemem dedim eşime böyle saçma senaryomu olur ya

Beren, Tuba dan hem yetenekli hem cok daha güzel.
Aslında bu dizi İntikam'dan daha cok merak uyandırdı bende. Konusu daha ilgi cekici, biraz Son dizisini andırıyor. Diziyi izlerken keske bu rolu Beren oynasa cok dedim.

bu dizide adam kendi çocuklarına yakarsa bu diziyi kesinlikle izlemem dedim eşime böyle saçma senaryomu olur ya

Yok artık o kadar da gaddarlasmaz degil mi?

bence olmaz öyle şey...:26:

başka bişeydir şuan anlayamadığımız

bence dizi olmuş heyecanlı ilerliycek gibi şimdilik...ilker gayet başarılı oynamış hakkını vermiş bence başka roller de oynamak lazım hep aynı olmuyodu.tuğba benzer rol de fena diyil onun için söylediğim bir cümle vardır "soğuk ama güzel kadın" :) umarım reyting uğruna yok olmaz onca emek boşa çıkmasın..

ben begendim
heyecanliydi baya agladim bile
anne ve çocuklarin ayrilmasina dayanamam
hep boyle aglamazlar in$allah

çocuklari yakmaz herhalde

bende İlker Aksum un oyunculugunu cok begendım aslınd aevet hep komedıde ızleıdk ama bu duygusal anları cok ıyı yasattı sahsen ben cok duygulandım ama tugba buykustunn donuklugu benı mahvettı cıddn hıc duygu yok kadında normalde begenıyorm ama oyunculuk sıfır yanı cocuklarına sarılması konsması falan cok yapmacık onn sahnelrınde hıc duygulanmadım desem yerıdır...

yani bend esırf İlker Aksum oyunculugu ıcın ızleyecegım gercekten muhtesemm vermıss duyguyuuu dıye dusnuyorum... ama cok kasvetlı dızı ızlmeekte istemıyrm buaraaaaa:)

ben begendim
heyecanliydi baya agladim bile
anne ve çocuklarin ayrilmasina dayanamam
hep boyle aglamazlar in$allah

çocuklari yakmaz herhalde

ya ama anladıgım kadarıyla karısı olmus oluyor onun hayalını goruyor çünkü belki adamdan ıntıkam alıp kendıde olmek ısteyecek . telefonla haber verıyor cocuklarını kurtarsınlar hemen dıye ztn...tabıkı sadece tahmın

konusu "The next three days" türkçe adıyla "kaçış planı" filminden aynen alıntı.... Bari biraz değiştirip yaratıcılıklarını katıp diziyi daha bi meraklandıracak hale getirselerdi...

ben de beğendim ama fazla duygusal gözyaşımı nasıl saklayacağımı şaşırdım işin içinde çocuk olunca kopuyorum ben de

Heyecanlı,duygusal bir dizi şimdilik.
İzlenmeye değer geldi bana da.Beğendim.

iki gündür internette çok fazla olumsuz eleştiri okudum diziyle ilgili ama ben çok beğendim vallahi.
ben mi anlamıyorum bu işlerden acaba

Son düzenleme:
iki gündür internette çok fazla olumsuz eleştiri okudum diziyle ilgili ama ben çok beğendim vallahi.
ben mi anlamıyorum bu işlerden acaba

canım biz bunun kurgu oldugunu biliyoruz cünkü

e*ş* sözlükten alıntı cok hoşuma giden bir yorum oldu

""""ilk bolumdeki olay siradan bir insanin basina gelse izleyecegi mantik silsilesi sudur:

- karim bicagi dogum gunu evinde tutmus.
- karim masumsa, belki biri bu bicakla once adami oldurdu, sonra temizleyip dogum gunu evine birakti, sonra karimin parmak izleri hala uzerindeyken aldi cope atti.
- o halde gercek suclu dogum gunu oncesinde, belki sirasinda, ve sonrasinda o evdeydi.

soru 1: dogum gununde kimler vardi?

soru 2: buldum mu kimlerin oldugunu, tek tek yaralanan doktorun hasta kayitlarindan tut da, aile iliskilerine kadar bu kisilerden kimin doktor ile yolu kesismis?

- kimsenin kesismiyor mu? o halde evdekilerin de bilmedigi birisi, gizlice yapmis olabilir tum bunlari (o kalabalikta cok zor olmali gerci)

soru 3: iki apartmanin da girisinde kamera varsa, dogum gunu oncesi- sonrasi giris cikis yapan kisiler kimler?

soru 4: apartmanlarda kamera yok mu? karimin o ev- isyeri guzergahinda mobese kayitlarina gecme gibi bir durumu var mi?

soru 5: mahkemede sunulan fotografin detaylari neler? karimin gecmiste teslimat yaptigi islerle cakisan detaylar var mi fotografta? goruntu sahte mi?

soru 6: karima hastayim, ezigim ama bunu da sormam lazim, dogum gunu evinden dukkana gitmesi neden 6'yi buldu?

soru 7: karim dogum gunu partisini ozenle bekleyip, ince planini kurup, apartman icinden gecip, ustune bir damla kan sicratmadan bir adami 8 yerinden bicakliyor da, bicagi da sakizini atar gibi tutup temizleden cop kovasina mi ativeriyor? avukata soyleyim de buradan yurusun.

ama bu dizideki gerizekali koca ve avukatin kafalari soyle islemis:

avukat: bu kadin iki cocuk anasi, adam oldurmez yae, ne arastiricam, iyi aile ajitasyonu ile kapatirim ben bu isi. aa fotograf. oyleyse tamam, kadin katil.

koca: karim katil degilse ve hapisteyse onu kacirmaliyim, evet. sonra meksika'ya gideriz. uu superim."""

hem bu arada o vurulan adamın adı jenerikte geciyor demek ki ya adam iyilesecek yada eskiyi anlatacaklar..
bu arada Melek Halasgar gercekten göründüğü kadar iyi biri degilse? belki de adamı babası öldürttü... herkes suclu gözümde ulen benim cok kafam karıstı :44::44::44:

Son düzenleme:
bu senaristlerde bir kadın hapishane düştümü gelsin işkenceler biz bu filmi daha önce başka dizilerde gördüğümüz için senaristler kendini sürekli tekrarlar oldu , bence daha yaratıcı olabilirler , onlar iyice tembelleştiler

bence güzel dizi idi . keşke salı günü olmasa idi yaa. o gün seksenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…