20 Eylül Aşılaması olanlar toplanalım🥰

• Konu Sahibi Konu Sahibi caksy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

caksy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
54
14
3
30
Herkese merhaba
Yarın(20 Eylül) aşılama olacağım, aynı tarihte yaptıracak olan varsa birlikte takip edebiliriz, benim ilk aşılamam o yüzden biraz heyecanlıyım

Herkese merhaba
Yarın(20 Eylül) aşılama olacağım, aynı tarihte yaptıracak olan varsa birlikte takip edebiliriz, benim ilk aşılamam o yüzden biraz heyecanlıyım
Neyse ben kendi kendime anlatayım, sıkışık giriyorsunuz işlem 2 dk falan sürüyor hemşire kasıktan bastırırken doktor ultrasona bakıp rahme spermi bırakıyor. İşlem sonrası 20 dk aynı pozisyonda dinleniyorsunuz. Dayanamayacak gibiyseniz sonda takılıyor, ben taktırmadım. İşlem sırasında da sadece spermi verirken bi basınç oluyor o hafif bi can yakıyor, sıkışık olmak ekstra ağrı yapıyor tabi. 15 gün progestan fitil kullanıcam sonra kan vericem. Ama fitili bıraktıktan sonra 2-3 gün bekliyim diyorum (normalde fitili bırakınca ertesi gün regl oluyorum) regl olmazsam gider kan veririm. Evde de idrar testi falan yapmayacağım. Sol tarafımda hafif bir ağrı var. Yarın tekrar ilişki önerdi doktorum. 15 gün içinde yaşadığım farklı bişey olursa eklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…