Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yok muuuHerkese merhaba
Yarın(20 Eylül) aşılama olacağım, aynı tarihte yaptıracak olan varsa birlikte takip edebiliriz, benim ilk aşılamam o yüzden biraz heyecanlıyım![]()
Neyse ben kendi kendime anlatayım, sıkışık giriyorsunuz işlem 2 dk falan sürüyor hemşire kasıktan bastırırken doktor ultrasona bakıp rahme spermi bırakıyor. İşlem sonrası 20 dk aynı pozisyonda dinleniyorsunuz. Dayanamayacak gibiyseniz sonda takılıyor, ben taktırmadım. İşlem sırasında da sadece spermi verirken bi basınç oluyor o hafif bi can yakıyor, sıkışık olmak ekstra ağrı yapıyor tabi. 15 gün progestan fitil kullanıcam sonra kan vericem. Ama fitili bıraktıktan sonra 2-3 gün bekliyim diyorum (normalde fitili bırakınca ertesi gün regl oluyorum) regl olmazsam gider kan veririm. Evde de idrar testi falan yapmayacağım. Sol tarafımda hafif bir ağrı var. Yarın tekrar ilişki önerdi doktorum. 15 gün içinde yaşadığım farklı bişey olursa eklerim :)Herkese merhaba
Yarın(20 Eylül) aşılama olacağım, aynı tarihte yaptıracak olan varsa birlikte takip edebiliriz, benim ilk aşılamam o yüzden biraz heyecanlıyım![]()
Bu sefer progestan önceki gibi göğüs ağrısı yapmadı, daha önce iğneler kist oluşturmuştu ve aşırı batmalarım oluyordu bu sefer bu da yok, yani kist oluşmadı diye yorumluyorum, bünye de tabi iğnelere ilaçlara alıştı artık, ara ara çok hafif kasık ağrılarım oluyor, ağır iş yapmıyorum ama uzun süre ayakta kalınca bi tık daha ağrı artıyor, eğer varsa yarın itibariyle yerleşme sürecine başlayacak, bakalım farklı belirtiler olacak mı:))Neyse ben kendi kendime anlatayım, sıkışık giriyorsunuz işlem 2 dk falan sürüyor hemşire kasıktan bastırırken doktor ultrasona bakıp rahme spermi bırakıyor. İşlem sonrası 20 dk aynı pozisyonda dinleniyorsunuz. Dayanamayacak gibiyseniz sonda takılıyor, ben taktırmadım. İşlem sırasında da sadece spermi verirken bi basınç oluyor o hafif bi can yakıyor, sıkışık olmak ekstra ağrı yapıyor tabi. 15 gün progestan fitil kullanıcam sonra kan vericem. Ama fitili bıraktıktan sonra 2-3 gün bekliyim diyorum (normalde fitili bırakınca ertesi gün regl oluyorum) regl olmazsam gider kan veririm. Evde de idrar testi falan yapmayacağım. Sol tarafımda hafif bir ağrı var. Yarın tekrar ilişki önerdi doktorum. 15 gün içinde yaşadığım farklı bişey olursa eklerim :)
9.gün doldu, regl olacakmışım gibi ağrılarım devam ediyor. Eğilip kalkınca biraz fazla yürüyünce daha çok ağrı giriyor. Biraz belim de ağrıyor, göğüslerim de şişti 2 gündür. Daha önceki gonalf+ovitrelle+progestan sonrası reglime 2-3 gün kala pembe lekelenme olmuştu, sonrasında fitili bırakınca reglim gelmişti. Şuan herhangi bir lekelenmem yok. Cmt evde idrar testi yapacağım(14.gün) pzt kan vereceğim (idrarda pozitif görmezsem kan vermicem regli beklicem)Bu sefer progestan önceki gibi göğüs ağrısı yapmadı, daha önce iğneler kist oluşturmuştu ve aşırı batmalarım oluyordu bu sefer bu da yok, yani kist oluşmadı diye yorumluyorum, bünye de tabi iğnelere ilaçlara alıştı artık, ara ara çok hafif kasık ağrılarım oluyor, ağır iş yapmıyorum ama uzun süre ayakta kalınca bi tık daha ağrı artıyor, eğer varsa yarın itibariyle yerleşme sürecine başlayacak, bakalım farklı belirtiler olacak mı:))
Merhaba test yaptınız mı. Bende 22 eylülde 2. Aşılama oldum. 6 ekimde kan vericem. Sizin ne gibi belirtileriniz var acaba9.gün doldu, regl olacakmışım gibi ağrılarım devam ediyor. Eğilip kalkınca biraz fazla yürüyünce daha çok ağrı giriyor. Biraz belim de ağrıyor, göğüslerim de şişti 2 gündür. Daha önceki gonalf+ovitrelle+progestan sonrası reglime 2-3 gün kala pembe lekelenme olmuştu, sonrasında fitili bırakınca reglim gelmişti. Şuan herhangi bir lekelenmem yok. Cmt evde idrar testi yapacağım(14.gün) pzt kan vereceğim (idrarda pozitif görmezsem kan vermicem regli beklicem)
Nedense ben oldu gibi hissediyorum. Bakalım şimdilik bu kadar![]()
MerhabaMerhaba test yaptınız mı. Bende 22 eylülde 2. Aşılama oldum. 6 ekimde kan vericem. Sizin ne gibi belirtileriniz var acaba
2-3 güne regl olmazsam vereceğimAcaba kan mı verseniz. Bazen küçük değerlerde idrar testleri yanıltıcı olabiliyor daha önce başıma gelmişti
İnşallah güzel pozitif sonuçlar alırsınız2-3 güne regl olmazsam vereceğim![]()
Regl oldum, bekleyen herkes daha güzel haber alır inşallahİnşallah güzel pozitif sonuçlar alırsınız![]()
Nasipten öteye yol yok rabbim bekleyeni bekletmesin inşallah diyeceğizRegl oldum, bekleyen herkes daha güzel haber alır inşallah![]()
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaMerhaba test yaptınız mı. Bende 22 eylülde 2. Aşılama oldum. 6 ekimde kan vericem. Sizin ne gibi belirtileriniz var acaba
Merhaba malesef negatifMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
HayırlısıMerhaba malesef negatif