20 Günde adım sayarak 4 kilo verme !!!

bugün yeniden taktım adım sayarımı hadi gelin yalnız bırakmayın beni.

cok gecmıs olsun cnm dıkkat et zorlama kendını ben ne yapım ya ufak bı tatıl yaptım ama bıraz burnumdan geldı sımdı kaldım yerden devam edıyorum ıste

bence de bekle canım bakalım ne oluyor, düzelir umarım üzüldüm şimdi

inş cnm duzelır yay burcunu anlamak zor sanırm ya valla fıtıl edıyor benı sıkmakta ıstemıyorum cenemı de tutmakta zorlanıyorum ama sabrediyorum ıste

benim gibisin desene yay burcunu da hiç bilmem. ne zamandır berabersiniz merak ettim

baktım 10 000 adım hedefini tutturamıyorum, 2. tura başladım. bugün 2. günüm

öncelikle merhaba herkese.
arkadaşlar canım çok sıkkın.dün sabah 60.6 idim tartıda.dün öldüm resmen az yedim.yürüyüş yaptım,700 ip atladım,eliptik bisiklet kullandım,suyumu ,biberiye ve yeşil çayımı da içtim.gece bacaklarımın ağrısından uyuyamadım doğru düzgün.bu sabah tartıldım 61 çıktım .nerde hata yaptım,ödem mi anlamadım. ama tartı da artı görünce bütün şevkim bitiyor. herşeyi bırakmak istiyorum.lütfen bir akıl verin

naber canım? her şey yolunda mı?

ıyı gıbı cnm hersey yoluna gırıyor gıbı bakalım beyımızın moralı duzgun olunca yıne ılgı ve alakalı davranmaya başladı sen nasılsın cnm

merhaba cnm hosgeldın cnm oruç tutuyormusun eger ooruc tutuyorsan sana tavsıyem ıftara yarım saat 1 saat kala tartıl sabah kalktığında daha mıden boşalmış olmuyor bıde hep aynı kıyafetlerle tartıl kı farkı anlayabılesın ben bu aralar tartının uzerıne çıkmaya korkuyorum reglden sonra da kılo almış gorunuyorum 1 2 gun gecsn ole tartılıcam bırakayım falan aman deme bak vücut kılo vermeye alstımı metabolızmayı ıı calıstırmaya basladınmı yedıklerıne dıkkat edemesende verıyorsun bızzat kendım yasadım

Son düzenleme:

selam karmen
biz de böyle bir yöntem denemeye karar verdik. ilk turu bitirdik sonra ramazan girdi araya dağıldık. istersen sen de katıl bize.
bir de bana kalırsa her gün tartılma haftalık tartıl

iyiyim canım ben de sağ ol. pilatese başladım bugün yeniden. dizim iyileşti gibi

ck sevındım cnm bende pilatese başlamayı düşünüyorum cnm su 21 günlük küre salon ve yuruyus derken hamlık gıttı artık bıde sıkılaşmak ıcın en ıyı pılates dıye düşünüyorum ust bölgem gıtmesı lazım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…