• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gundur ıletısım kesen erkek

Artık bıttı adamın numarasına bıle tahammülüm yok
engellemediysen yine ulaşacak şaka mısın?
yine çağıracak yine gideceksin
afedersin ama kafanda var mı biraz

neden silmiyor arada elleyecek oynaşacak
sanki çağırsa gitmeyeceksin

Bana yapılan buyuk saygısızlıktan sonra goruscegımımı dusunuyosunn bnmde mutlu olmayı hakedıyorum bıktım artık

Ozmn nıye ortada yok
Çünkü narsist ve sizi manipule ediyor.Kendisi suçlu iken size kendinizi suçlu hissettiriyor.Bir duygusal boşluğunuzda yine yoklar sizi .Yoklar, görüşür ,bırakır, döngü devam eder.Geliştirin kendinizi biraz ve böyle adamlarla görüşmeyin.Kral Kaybederse dizisini en başından izleyin ,narsist erkek nasıl oluyor orda çok güzel işlenmiş.

ilk konu actin, "arabasina bindim, istemedigim halde beni öpmeye calisti, bir öp bosalicam dedi" dedin
asla bir daha binme, basina birsey gelir dedik
iki hafta sonra konu actin "arabasina bindim, zorla öptü şeyini çıkarttı bosaldi" dedin
uc hafta gecmis "daha da yazmadi" diye üzülüyorsun
bunun dördüncüsünde arabada sana tecavuz eder, gelir yine konu acar aglarsin.
hic mi aklın yok???

Üff gerçekten artik yeter ama ya.. Azıcık 33 yaşındaki bir kadının olgunluğunda davransanız keşke. Biraz kendinize saygınız olsun. Sizin yapmanız gerekeni adam yapmış sağ olsun.
Kaldı ki bence gerçek bile değil bu konu. Burada kaos yaratmak hoşunuza gidiyor.

Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
abla sen hala bu adamin amacini anlamadin mi gercekten, surekli bu adami konusuyorsun allah askina hayatindan cikart amac mi ariyorsun bakti seninle iliskiye giremicek kesti iletisimi iste. O adamdan bir de insan gibi bir vedalasma mi bekliyorsun artik ya cus gercekten

Beklentı ıcınde degılım bır gram deger verseydı ınsan gıbı arayıp yolunu ayırırdı
Bir yolunuz mu vardı allasen? Adam arabada senden faydalanıp kendini tatmin eden bildiğin sapık. Bir silkelen Allah rızası için kendine gel. Hiçmi kendine saygın yok

Böyle bir sapığı da beni aramıyor diye uzulup konu acmazsin ya... Sırf küçücük bir ilgi (!) görmek için bir abazaya bu kadar anlam yüklenmez ki.

Bir yolunuz mu vardı allasen? Adam arabada senden faydalanıp kendini tatmin eden bildiğin sapık. Bir silkelen Allah rızası için kendine gel. Hiçmi kendine saygın yok
Saygım var evkenıp bosandım agzım yandı aklımı basıma almam lazım

Onla bunla beraber olmus mıdesız ya evlenıp bosandım bn aklımı basıma almam lazım
Seninle sadece arabada buluşmak isteyip gözünüz kapalıyken boşalan adamdan daha ne beklenir ki? Toparla kendini malını mülkünü kaptırırsın bak.

Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
Bırakın def olsun gitsin. Vedalaşmadı diye mi dert ettiniz cidden yaa? Bazı konulara inanamıyorum.

Back
X