• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 gundur ıletısım kesen erkek

Nıyetınınn bozuk oldugu aramamasından bellı

Tabi niyeti aramamasından belli. Yoksa aramamasına kadar bütün davranışları çok iyiydi, ama aramadıgına göre niyeti bozuk.

CIddı degıl demekkı her gorustuguyle takılıyo
Niye her görüştügüyle takılsın ya? Ciddi ilişkilerde kadınlar önce arabada adamların kendi işini görmesi için orasını burasını ellerin, sonra evliliğe gider o ilişki. Çok ciddi bir adamdır arabada adam tatmin etmek.

Tabi niyeti aramamasından belli. Yoksa aramamasına kadar bütün davranışları çok iyiydi, ama aramadıgına göre niyeti bozuk.

Niye her görüştügüyle takılsın ya? Ciddi ilişkilerde kadınlar önce arabada adamların kendi işini görmesi için orasını burasını ellerin, sonra evliliğe gider o ilişki. Çok ciddi bir adamdır arabada adam tatmin etmek.
Oyle evet amac kımseyle cıddı bjseyı olmamıs takılıyor bnce

ıstedıgını verırsen gıder bklm evlencek mı

Adam benımle oynuyor evlenmezde zamanım bosa gıder basımdan evlılık gecy
Sevindim gerçekleri görmene. Kendinle oynatma. Değerini kendi belirler insan. Çamurdan mı yürümek istersin lağımdan mı karar ver.

Ha senin de niyetin günübirlik şeyler olur. Sen de onu kullanırsın. Alan razı veren razı bize ne deriz. O başka. Niyetin ciddi ise iyiyi kötüyü ayır.

Sevindim gerçekleri görmene. Kendinle oynatma. Değerini kendi belirler insan. Çamurdan mı yürümek istersin lağımdan mı karar ver.

Ha senin de niyetin günübirlik şeyler olur. Sen de onu kullanırsın. Alan razı veren razı bize ne deriz. O başka. Niyetin ciddi ise iyiyi kötüyü ayır.
Sarılma opme olur ama once bır tanırsın daha sonra olur sureklı basbasa kalmak ıstıyor bu sekulde yurumez

Gerçekten 33 yaşında mısınız? Arabada buluşmak nedir ya kendinize bunu mu reva görüyorsunuz? Adam başkalarını elleyemediği zaman seni çağırır arabada buluşur 2 3 kere eller yine gider. Sizi cepte görüyor malum sizde hala adamı sorduğunuza göre arasa koşa koşa gidersiniz... Üzücü gerçekten
Cepte gormese aklına gelınce aramaz haftada bır arayıp buna ılıskı demesı

Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
Arasın bir daha boşalsın falan mı istiyorsunuz, sizin derdinizi bir anlayamadık gitti. Fake hesap olduğunu düşünüyorum ama bir insan bundan nasıl keyif alır onu da anlayamıyorum

Arkadaslar bır aydır gorustugum bırı vardı sureklı arabada gorusmek ıstıyıdu en son gorustugumuzde gozunu kapat dddı arabada bosaldı bnde arabadan ınmıstım en son aradı ozur dıledı bır ay once gamze dıye bırıyle olmus bıde bnden sonra kımseyle gorusmedı dıye anlattı bnce aklı onda hala saygısızlıgı kabul eddmem dedım sonra 20 gundur ortada yok ınsan gıbı arayıp vedalasabılırdı yaptıgı ınsanlıga sıgmaz suclu olanda. Bıtırmıs numaramı sılmemıs amac ne.
sizin konunuzu hatırlıyorum ben siz hala o adamda mısınız? sayfa sayfa yorum yazdılar size maşşalah hiç ders almamışsınız. Yani ne yazsak boş

Ben bu konuyu hatırlıyorum peşimi bırakmıyor kurtulmak istiyorum diyordunuz ben yanlış mı hatırlıyorum

Back
X