- 25 Ağustos 2014
- 21.470
- 51.755
- 798
Sizi istemeyince, arayıp sormayınca niye korkak oluyo bu adamlar sizin gözünüzdeNe olursa olsun korkak gıbı kacmasına gerek yok
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi istemeyince, arayıp sormayınca niye korkak oluyo bu adamlar sizin gözünüzdeNe olursa olsun korkak gıbı kacmasına gerek yok
Bu aklı senmi veriyorsunSize değer vermeyen bir adamın peşinde kendinizi tüketiyorsunuz. Onu düşünmeden, tereddüt etmeden hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor. Çünkü o sizin için en ufak bir çaba bile göstermemiş; veda etmeye bile değer bulmamış. Kullanmak istediği diğer kadınlardan bir farkınız olduğunu düşünmemiş bile. Bu tip insanlar kime yaklaşabilirlerse yaklaşırlar, kim ‘hayır’ demezse onu kullanırlar.
Ben artık gerçekten akıllandım. Bir anda içimde eski sevgilime karşı büyük bir nefret oluştu. “Ben ne yapıyorum?” diye kendimi sorguladım. Bu foruma yazmam iyi oldu; gözlerim resmen kör olmuştu, onun bütün yalanlarına ve iki güzel sözüne kanıyordum. “Her şey karşılıklı yaşandı, niye kullanmış olayım?” gibi laflarına bile inanıyordum.Ama artık onunla bir şey yaşamaya dair içimde en ufak bir istek bile kalmadı. Bıçak gibi kestim attım. Kimsenin peşinde kendimi heder etmeyeceğim. Bir erkek seviyorsa, ne olursa olsun hissettirir. Sevilmediğimi hissettiğim yerde artık zorla kalmaya çalışmayacağım. Sevgi kırıntılarıyla yetinmeyeceğim. Beni ailem bir adama köle olayım diye yetiştirmedi.Bu aklı senmi veriyorsun
Bn ne yaptım korktugım ıcın arabadan indimşurdan sonrasını okumaya bile gerek yok ya siz nasıl böyle davranmasını kabul ettiniz
25 gun oldu ıletısımı kestı bnde askından ölmüyorum benı ıstemeyenın pesınden kosamam zaten herkes yolunaBen artık gerçekten akıllandım. Bir anda içimde eski sevgilime karşı büyük bir nefret oluştu. “Ben ne yapıyorum?” diye kendimi sorguladım. Bu foruma yazmam iyi oldu; gözlerim resmen kör olmuştu, onun bütün yalanlarına ve iki güzel sözüne kanıyordum. “Her şey karşılıklı yaşandı, niye kullanmış olayım?” gibi laflarına bile inanıyordum.Ama artık onunla bir şey yaşamaya dair içimde en ufak bir istek bile kalmadı. Bıçak gibi kestim attım. Kimsenin peşinde kendimi heder etmeyeceğim. Bir erkek seviyorsa, ne olursa olsun hissettirir. Sevilmediğimi hissettiğim yerde artık zorla kalmaya çalışmayacağım. Sevgi kırıntılarıyla yetinmeyeceğim. Beni ailem bir adama köle olayım diye yetiştirmedi.
Zaten oyle bn ıstedıgı gıbı degılım kullanamadıgı ıcın vedaya bıle deger gormedı herkes yoluna bakar 34 yasjmdan sonra cocuk avutamamSize değer vermeyen bir adamın peşinde kendinizi tüketiyorsunuz. Onu düşünmeden, tereddüt etmeden hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor. Çünkü o sizin için en ufak bir çaba bile göstermemiş; veda etmeye bile değer bulmamış. Kullanmak istediği diğer kadınlardan bir farkınız olduğunu düşünmemiş bile. Bu tip insanlar kime yaklaşabilirlerse yaklaşırlar, kim ‘hayır’ demezse onu kullanırlar.
Kullanabilse veda etmezdi ara sıra arar seni özledim vs.derdi.Seni sevdiğine inandırmaya çalışırdı her zaman birlikte olabilmek için.Sonra evleneceği zaman gidip ben bakire kızla evleneceğim diye terk ederdi.Bana böyle oldu.Benimle birlikte olurken, benim vicdanım rahatsız olduğu hâlde beni yatıştırmaya çalışıyordu. “Nasılsa evleneceğim seninle, korkma… Biz katil değiliz, hırsız değiliz; sadece birbirimizin oluyoruz.” gibi bir sürü söz söyleyip beni ikna etmeye çalışırdı.Zaten oyle bn ıstedıgı gıbı degılım kullanamadıgı ıcın vedaya bıle deger gormedı herkes yoluna bakar 34 yasjmdan sonra cocuk avutamam
Evlencegındende emın degılım cunku bıkere bızım evın onunden gecrrken bıze gırelım annem evde dedım masus dedım yok yok gırmem dedı cuddı degıl vakıt gecırmeye calısıyor alısmıs bu sekılde anı yassmayaKullanabilse veda etmezdi ara sıra arar seni özledim vs.derdi.Seni sevdiğine inandırmaya çalışırdı her zaman birlikte olabilmek için.Sonra evleneceği zaman gidip ben bakire kızla evleneceğim diye terk ederdi.Bana böyle oldu.Benimle birlikte olurken, benim vicdanım rahatsız olduğu hâlde beni yatıştırmaya çalışıyordu. “Nasılsa evleneceğim seninle, korkma… Biz katil değiliz, hırsız değiliz; sadece birbirimizin oluyoruz.” gibi bir sürü söz söyleyip beni ikna etmeye çalışırdı.
Ama allah sorarEvlencegındende emın degılım cunku bıkere bızım evın onunden gecrrken bıze gırelım annem evde dedım masus dedım yok yok gırmem dedı cuddı degıl vakıt gecırmeye calısıyor alısmıs bu sekılde anı yassmaya
VEda etcek kadar onemseseydı arardıÖğrendiniz şimdi. Bu durumda direkt engeli basmanız gerekmez miydi? Neyin vedasini yapacak? Hala amaç ne diyorsunuz.
Arasada acan kım beledıyede gordum gecen o var dıye gıtmedmNumaranı silmemiş çünkü arada bir arayıp hala orada mısın diye bakacak. Boşta kaldıkça görüşecek, sonra yine kaybolacak, sonra tekrar arayacak, kaybolacak arayacak, kaybolacak arayacak... Böyle sürüp gidecek.