20 günlük fotolarım....yorumlarınızı bekliyorumm

aa boğaziçinde mi hiç iyi yorumlar okumamıştım ama cok sevindim böyle güzel sonuç aldıgın için.hastanede kaldın mı yoksa direk cıktın mı ?

evet cnm boğaziçi tıp merkezinde oldum bir arkadaşımmın tavsiyesiyle gitmiştim ben çok memnun kaldım ilgilerinden.kadınlar kulubünden mipa ve ebruli sultan da var orda olup memnun kalan.düşünüyorsan olmayı tavsiye ederim.fiyatı diğer yerlere göre uygun oldugundan sanırım insanların kafasında soru işaretleri oluşuyorr

Gayet güzel,doğal görünmülü bi burun çıkmış ortaya.Geçmiş olsun,değimiş bu güzel sonuca bence.Önceki halini bilmiyorum ama en azından sonuç itibariyle doğal duruyo.20gün sonunda ameliyata dair görünürde hiçbi izin olmaması çok güzel ya:) Herkesde böyle mi oluyo acaba?
Tekrardan GEÇMİŞ OLSUN.

şişlikler ve gözaltı morluklarım dışında dediğin giibi hiç bir iz olmuyor.morlukları da birhaftadır kapatıcılarla kapatıyorumm gün geçtikçe azalmaya başladı onlarr dazemuszemus

şişlikler ve gözaltı morluklarım dışında dediğin giibi hiç bir iz olmuyor.morlukları da birhaftadır kapatıcılarla kapatıyorumm gün geçtikçe azalmaya başladı onlarr dazemuszemus

19Ağustosa Allah'ımdan bi mani olmazsa bende ameliyat olacam.Bayramın 1.günü 21günlük olacak.Ben ameliyata dair izler belli olsun istemiyorum,Bu sizin kastettiğiniz,kapatıcıyla kapatmak zorunda kaldığınız göz altı morluklarınız çok belli mi şuan?

çok belli değil şuan ama nırmalde gözaltımda morluklar olmadıgıiçin ben de dikkat çekiyor ben oyü<den kapatıcı kullanıyorumm.ama dert edilecek morluklar değil
sen kime ameliyat olacaksın cnm?

Ucmayan ucurtma Veli Bey kapali teknikle yapacak galiba benimkini oyle hatirliyorum heyecandan adam ne dedi n'oldu bi haberim :)) seninki de kapali miydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…