20 günlük fotolarım....yorumlarınızı bekliyorumm

hepimizn durumu aynı desene yandan harika önden korkunç-tatlicadiarzu-
benim de bugn 26.gnm veli aslan a oldum.sen ankarada mı oldun cnm?

yok canım bende boğaziçinde oldum tuba erdoğana benimde bugün 22.günüm aynı zamanlarda olmuşuz 12 temmuzda oldum ben önden de güzel görünsün istiyorum artık yaa insinler artık =)

yok canım bende boğaziçinde oldum tuba erdoğana benimde bugün 22.günüm aynı zamanlarda olmuşuz 12 temmuzda oldum ben önden de güzel görünsün istiyorum artık yaa insinler artık =)

ben de 8 temmuzda oldum cnm benm de bgn 26.günüm.önden benm de sıkıntılı şişlikler varr ama yandan görüntüsü çok hoşuma gidiyor sürekli foto çekiniyorumm :dance:

bayıldımmmm ya tek kelimeyle harika olmuş,ayrıca önceki hali de kötü diilmiş cnm
ama ifadeni tamamen değiştirmiş çok daha tatlı olmuşsuna.s

bayıldımmmm ya tek kelimeyle harika olmuş,ayrıca önceki hali de kötü diilmiş cnm
ama ifadeni tamamen değiştirmiş çok daha tatlı olmuşsuna.s

evet cnm çok kötü değildi ama ben yine de begenmiyordumm:kedi:hatta ameliyattan önce gittiğim 2 doktor ameliyatlık bir burun değil diye geriçevirdiler benilaelaelaelaelae

çok güzel olmuş. ama tabi daha çok şiş olduğu belli. sağ ve sol farklı sanki. belkide fotoğraftandır ya da şişlerden. ama buna rağmen çok hoş duruyo. güzel kavis vermiş.

evet arkadaşlrın dediği gibi eski halinde fena değilmiş ama yeni burnun daha tatlı oldu. şeker gibi olmuşsun şimdi. mutlulukla kullan inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…