20. haftadayım cok agrım var bır bakarmısınız kızlar

Babysmom

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
309
220
18
37
20. Haftadayım ıkı gundur kaburgalarımın altındakı boslukta ara ara agrım oluyor sankı boyle hanı cok acıkırsınız da karnınıza agrı gırerya aclıktan aynı oyle sızlerde de bu tarZ bır agrı oluyormu bırde kasıklarım bu ara agrıyor ıgne batmalarım oluyor endıse etmelımıyım bılemedım yardımcımolurmusunuz sızlerde de boyle seyler oluyormu :/

Çocuk büyüdüğü icin kaburgalarina batiyo olabilr erkekse oyle diye ben hatirliyorum oglumda hep yukarda dururdu birde kasiklarina baskı olması normal bence korkma ama doktora gittiğinde sorarsin

Mutlaka bence doktora danış canım ihmal etme belki önemli birşeydir. Pişman olma sor için rahat etsin

Mutlaka bence doktora danış canım ihmal etme belki önemli birşeydir. Pişman olma sor için rahat etsin
Ya ben bıraz endıselıyım zırt pırt doktoru arayıp bıktırmakta ıstenıyrm kı arkdslRım normal artık krnın buyuyor organlrın sıkısıyor onlar agrı yapıyor dıyor randevumda cunartesı gunu beklıyım dıyrm bılemedım

Kadın doğumun acili varsa oraya da gorunebilirsin canım

Daha yeni başlıyor canım benim sen hele bi 28.haftadan sonra yalancı sancıların başlayınca gel konuşalım :)

Kasılma ve düzenli sancın yoksa kanama yoksa endişe etme Can'ım. Benim ilk günden beri belim kopuyor. Gündüz azıcık dışarda yürüsem gece uyku uyuyamıyorum belimin ağrısından

Kasılma ve düzenli sancın yoksa kanama yoksa endişe etme Can'ım. Benim ilk günden beri belim kopuyor. Gündüz azıcık dışarda yürüsem gece uyku uyuyamıyorum belimin ağrısından
KAsılma nasıl oluyor pnu bılmıyorum kı bende bıyle tel batması ıgne batması bazen soguk aldıgımızda yasadıgımız ksık agrısınsan oluyor bzn de genıtal bolgem agrıyor cocuk cok hareketlı kıpır kıpır hıc durmuyor acaba ondan mı dıyorum :/ kasılmayı tarıf etsenız nasıl edersınız

Can'ım kasılma Bebek bi tarafta toplanıp taş gibi oluyor geriliyor iyice sana sıkışma hissi veriyor. Bu erken dönemde istenen bişey değil ve hemen müdahale gerektiriyor tekrarladığı zaman. Onun dışında anlattıkların öalesef hepimizde var

Ayyy suan cıdden cok kortum cunku bende oyle oluyor yanı tam kasıgımda delı gıbı şişiyor orda cocuk top gıbı olup 10dk falan oylece kalıyor orda yarın ben hemen doktoruma gıdeyım barı ya cok korktum suan inş bısey olmaz bu bebegımıde kaybetmek ıstenıyrm rabbım yardımcım olsun

Can'ım korkma Dr önlem alır sadece. Aöa sakım ihmal etme ilk gebeliğimde bende anlayamamıştım kasılma olduğunu malesef Doğum sancım başlamıştı

Mrb...bende 23 haftaligim.3.gebeligim...miyomlarim var boy boy..ve hangi hastaneye gittiysem miyom agrisi dediler..bir hafta aciyla yasadim..sonra ince ve derin bi kararla dogru adimi attim akdeniz univ.hastanesine geldik.sonucu bulmadan birakmayacaklarini biliyordum..anlatilmayan yasanan bir agriydi kasiklarimdaki...ben hala miyom diye beklerken apandisimin patlamak uzere oldugunu ogrendik.acil ameliyat oldum.zamanimda yetismeyup diger dr ve hastalarin dedikleriyle hareket etmemisim iyiki..suan bebekte iyi bende.Allaha sukurler olsun..ve soyle bi durum daha bar gebelerde zor tesis ediliyomus apandis...

Ooo ajzın cok kotuymua cıdden gecmıs olsun ama bnm apandıst agrısı degıl o uzun surelı bır agrı oluyor nıde bulantısıda yapuyrm benım 10 dk olup gecıyor du bgn doktora gıttım daha evvelkı dogumdan kalan yapısıklıklar hasarlardan dokayı dedı

Kasılma için ne dedi canım

Bu dediğin şeyler bende de oluyor ara sıra toplanıp kalıyor bir yerde resmen endişelendim bak şimdi

Bu dediğin şeyler bende de oluyor ara sıra toplanıp kalıyor bir yerde resmen endişelendim bak şimdi
Can'ım korkmayın ama Dr a mutlaka danışın. Benim ilk gebeliğimde zamanla çoğalmaya başlamıştı bir ken iki sonra üç bi baktım hep am normal sandım . Şimdi yaşamıyorum çok şükür asıl normal olan buymuş meğer . İhmal etme Dr bana bu dk ya kadar nerdeydin dsdi ve ben şok oldum

KıLar doktora salı gıttım ama bu sırada eşim zarure oldu onun hastalıgınla ugrasmaktan buraya giremedim. Eşimi doktora gorurdugum gun agrım coktu yıne gırtım hersey yolunda cok sukur ılk sezeryanımdan kalma yalısıklıklar deformasyonlardan dokayıymıs agrılarım doktor corapsız gezme dedı yerden ısıtmalı evde corapla gezmeye basladım coraplıylen grm agrım yok yerler cok sıcak olmasına ragmen corabı cıkarıyım 5dk sonra hemen agrım oluyor cok enteresan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…