20 haftalık bebeğimizin kalbi durmuş

denden

deniz
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
1.534
0
116
Kocaeli
19+4 olcaktık bugün ama dün doktor kontrolümde 19+0 da kalbinin durduğunu öğrendik,Allah'ın dediği olur dedik ne yapalım,yarın suni sancı ile normal doğum yaptıracaklar,daha önce yaşayan var mı?canım çok yanar mı?tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim,sabah 8 de hastanede olacağım

canım allah sabır versin daha önce bebeğin bi problemi varmıydı yada plasentanın

cnm allah sabır versin bende 19+6 haftalık hamileyim.bendede sürekli bu endişe var acaba bebeğim iyimi sağlıklılmı her hafta kntrole gitmek istiyorum ama doktorlar buna olumlu bakmıyo.inşallah allah tez zamanda şifaya kavuşup yeniden hamile kalmayı ve anne olmayı sanada nasip eder tatlım

canım cok uzuldum Allah bol sabırlar versın ınş bu melegının yerıne baska bı melek daha gonderır Rabbim,melegın cenette sana şefaatcı olur inş

Rabbim sabır versin canım öncelikle.inşallah tez zamanda yeniden gebe kalıp sağlıkla meleğini
kucağına alırsın.
Canım benim bebeğim sağlıklıydı sorun yoktu.ama kese sızdırması dediler
ve sağlığım ciddi boyutta tehhlikeye girince doğum yaptırıcaz dediler.
22 haftalıktı benim bebeğimde.
öncelikle suyumu patlattılar
herhangi acı yok.sonra vajinaya fitil koydular akşam da serum içine koydular
ertesi gün sabah sancılaım başladı
5 saat açılması beklendi.sancılar çok zorlu oluyor.suni sancı berbat bişi
belinden kasıklarına vuruyor
açılman olmuş ise doğum masasına alınıyosun ve karnına bastırıyolar ıkınıp bebeğini doğuruyosun
sonrada eşini.zaten eşi çıktıkdan sonra hemen uyutuluyosun rahmin temizleniyor kürtaj yapıyolar.

Allah yardımcın olsun

Canım Çok büyük Gecmiş olsun
Allah sabır versin..
sanırım şuanda hastanede olmalısın Allah yardımcın olsun Melekler Yardımcın olsun

canım çok büyük geçmiş olsun...Bende 25 haftalık bebeğimi kaybetmiştim...Ama şimdi çok şükürki bebeğim kollarımda... Allah sanada acını unutturacak en güzel Armağan'ı yollasın...

Allah yardımcımsın olsun sabırlar versın bır daha boyle seyler yasatmasın ınsallah

sizlerede geçmiş olsun
benim problem yoktu,sadece amniyosentez olmuştum 25 gün önce,o da iyi geçmişti,sonuç temiz çıktı, sonucu aldık,üzerinden 25 gün geçti kalbinin durduğunu öğrendik,ne plesantada problem var,ne enfeksiyon ya da başka birşey,tüm tahlilerim temiz çıktı,ama doktorumda şok oldu,ne yapalım,verende Allah alanda Allah

allah sabir versin cnm inanirmisin seninle tanismak icin girmistim bugün dün face de özlem söyleyince cok iyi birisi yazisiyoruz deyince sirf senin icin girmistim cnm ama malesef böyle kötü bir haber alacagim aklima bile gelmezdi allahim acini hafifletsin ins cok zor bi durum ins kolaylikla atlatir gelirsin evine cnm cok cok üzgünüm mafoldumben

başka bi yere daha görünseydin , böyle hemen karar verebilmek kolay olmasa gerek.. lütfen başka bi hastaneye ve doktora daha görünün :a015:

Denden canım inan çok üzüldüm...Allah sabrını versin, bir daha yaşatmasın böyle acılar :Saruboceq:
ınşallah doğumun kolay ve kısa sürede olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…