Hicmi yiyemiyon yemen içmem nasilevet canım yanıyo eksıyo bazen o yanma sıddetlenınce bulanıyo kuzum kusturuyo ben de kusunca bebegım beslenemıyor dıye cok uzuluyorum anlatamam
kuzum o yanma okadar zorkı sende dıyınce tek olmadıgımı anlıyorum benım yanmam hele geceleri uyutmuyo yemek borusuna kadar yanıyo doktor gavıskon verdi bebek buyudukcce baskı yapıyomus haftayada detalı ultrasona gırcem bakalım sen gırdınmı :)Benimde yanma çok öyleki bazen o yanmadan boğazım parcalaliyo sanki kusmuyorum tutuyorum sonra geciyo bol su iç süt iyi geliyo ama az az yudum yudum üç yudum iceceksin yanma duruyo başlayınca birdaha bu iyi geliyo üçer yudum
yok yıyorum ama mıdemı cok doldurmuyorum cok dolunca mıde cosuyo bıde ozellıkle geceleri hele aksam cok yememk doldurmamak lazım demekkıHicmi yiyemiyon yemen içmem nasil
Canım benim ilk gebelikte öyleydi uzanamiyordum bu biraz daha iyi mesela kış meyveleri asitli ya yiyorum ölüyorum ona rağmen yine yiyorum bı o zaman dayanılmaz olacak biliyorum ama süt çok etkili az az icilince cnm ben geçen hafta özele gittim 200 TL muane ücreti renkli ultrason falan baktı doktor ama tarama testi yaptırmadım o ayrı ücretli sanırım sanci oluyordu cinsiyete bakmak için en çok gittimkuzum o yanma okadar zorkı sende dıyınce tek olmadıgımı anlıyorum benım yanmam hele geceleri uyutmuyo yemek borusuna kadar yanıyo doktor gavıskon verdi bebek buyudukcce baskı yapıyomus haftayada detalı ultrasona gırcem bakalım sen gırdınmı :)
İşte yemicen tatlım üst üsteyok yıyorum ama mıdemı cok doldurmuyorum cok dolunca mıde cosuyo bıde ozellıkle geceleri hele aksam cok yememk doldurmamak lazım demekkı
muayene ederkenmı baktırdın canım 200 ıyımıs bende pedikologmu ne ona yonlendırdıler 500 tl valla haftaya gıdıcem 2li tarama testini falanda ıstedilerCanım benim ilk gebelikte öyleydi uzanamiyordum bu biraz daha iyi mesela kış meyveleri asitli ya yiyorum ölüyorum ona rağmen yine yiyorum bı o zaman dayanılmaz olacak biliyorum ama süt çok etkili az az icilince cnm ben geçen hafta özele gittim 200 TL muane ücreti renkli ultrason falan baktı doktor ama tarama testi yaptırmadım o ayrı ücretli sanırım sanci oluyordu cinsiyete bakmak için en çok gittim
demekkı bu haftalarda bu yanma durumu normal kuzum zor ama bebege zarar vermıyo cok sukur yaaaa bu arada 21. haftaya geldık oyle boyle gecıyomus zamanİşte yemicen tatlım üst üsteaz ye sonra bir daha rahatlarsın azalır inan bazen akşam yrmek yemeğimde bile yanma oluyo az oluyo artarmi bilmem ama ben gündüz çok yiyorum akşam çok az yiyebiliyorum
Aynen öyle biran önce bebeyimi kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum bundan sonrası daha güzel geçecek inşallah daha tatlı geçecek inşallahdemekkı bu haftalarda bu yanma durumu normal kuzum zor ama bebege zarar vermıyo cok sukur yaaaa bu arada 21. haftaya geldık oyle boyle gecıyomus zaman
Yok artık ne kadar fazla ben tarama hiç yaptırmadım iki üç dört hiçbirini renkli ultrason vardı sadece cnm net gördüm bebisimi çok tatlıydımuayene ederkenmı baktırdın canım 200 ıyımıs bende pedikologmu ne ona yonlendırdıler 500 tl valla haftaya gıdıcem 2li tarama testini falanda ıstediler
Canım ben doğumda bile kusacağııım midem bulanıyor diye ağlayan biri olarak seni iyi anlarım20 hafta mı doldurdum hala hergun kusuyorum bu ara arttı ya yanıyo eksıyo ya kusuyorum normalmı bu haftalarda acaba ya
Ayyy çok kötü şükür bitmiş canim az kalmisCanım 38 haftalık gebeyim artık doğumu bekliyorum ve günlük mutlaka kusuyorumbenimki 9 ay boyunca hiç geçmedi normal halimi unuttum
Oyle kuzum tansiyonum da hep dusuk benım 9 5 falan basımda donuyo ama az kaldı napalım deger :)Aynen öyle biran önce bebeyimi kucağıma alıp öpüp koklamak istiyorum bundan sonrası daha güzel geçecek inşallah daha tatlı geçecek inşallah
Evet kuzum bende orda plasanta nerde suyu ıyımı herseye bakıyorlar ondan yaptırdım ikiliyi uclu yapmadım detaylı da ıstıyorum cunkı onlem alınır Allah korusun bısey varsa oglum olcak ınsallah rabbım nasıp ederse bıde ılk cocugum senın :)Yok artık ne kadar fazla ben tarama hiç yaptırmadım iki üç dört hiçbirini renkli ultrason vardı sadece cnm net gördüm bebisimi çok tatlıydıtest yaptırmaya karşıyım ne olursa olsun o benim kuzum doğrusu yapmiycam hiç digerlerinede yapmadım hayırlısı olsun inşallah cnm herşey gönlünce olsun cinsiyeti ne bebisin
Benimde oğluşum olacak inşallah cnmEvet kuzum bende orda plasanta nerde suyu ıyımı herseye bakıyorlar ondan yaptırdım ikiliyi uclu yapmadım detaylı da ıstıyorum cunkı onlem alınır Allah korusun bısey varsa oglum olcak ınsallah rabbım nasıp ederse bıde ılk cocugum senın :)
Bende ilkinde tansiyon böyleydi dogurdukca duzeliyo galibaOyle kuzum tansiyonum da hep dusuk benım 9 5 falan basımda donuyo ama az kaldı napalım deger :)
Ayyyy ne guzel ınsallah bende ıyı haberler alırım kuzum yaa Valla kac dakka baktılar esın ıcerı girdimi :))Benimde oğluşum olacak inşallah cnmçok kız istedim ama olsun sağlıklı olsunda benimde suya baktı kilo suyu büyümesi güzel dedi iki ay kadar gitmicem malum hastalık inşallah testler güzel çıkar cnm
Normal ozaman cok şükürBende ilkinde tansiyon böyleydi dogurdukca duzeliyo galibatuzlu ayran iç cnm
Normaldir herhalde cnm yinede dinlen srn dikkat et daha fazla düşmesin aç kalma zamanında yeNormal ozaman cok şükür
Uzun bir muayneydi cnm bebişim maşallah hareketliydi eşimde girdi sevindi görünce oda benim duygular tarifsizdi en son 11 haftalıkken gittim sonra 20.haftada baya büyümüş kuzum gerçek bir bebek görüntüsü kaşlarını çattı baya kıl tüy görünmüyordu ama catmisti ultrasyonu sevmiyo sanırımAyyyy ne guzel ınsallah bende ıyı haberler alırım kuzum yaa Valla kac dakka baktılar esın ıcerı girdimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?