20 haftalık gebelikte bulantı :(

Kuzum nekadar ıyı dayanmusın ben ıkı haftada bır gidiyorum nasıl dayanıyon okadar bu arada masallahhhhhhh

Kuzum nekadar ıyı dayanmusın ben ıkı haftada bır gidiyorum nasıl dayanıyon okadar bu arada masallahhhhhhh
Sağol cnm benim gittim kadın doğuma cnm birkez hiç hiç ilgili değildi birdahada Tovbe fazla ultrasyona girmek istemiyorum kuzum ya daha doğrusu hastalık var dışarı çıkmak rahatsız ediyor

Doktorum doğum tarihi 29 Ocak gorunuyor ama hayır 23 ocakta doğum olacak dedi hayırlısıyla dogsunlarda yiyelim

Sağol cnm benim gittim kadın doğuma cnm birkez hiç hiç ilgili değildi birdahada Tovbe fazla ultrasyona girmek istemiyorum kuzum ya daha doğrusu hastalık var dışarı çıkmak rahatsız ediyor
Evet ben cok pınpırıklıyım ya ılk cocuk dıyemı bılmıyorum sen tecrubelısın tabıkı

Gebelik zehirlenmesi canım. Tansiyonum 1 hafta içinde 14 üzerine çktı idrarda protein yükselmesi yaşadm.. 17leri gördü tansiyonum. PRokein de 4+ olunca doktor bekleyemedi sezeryana almak zorunda kaldı..
Merhaba bana da preeklampsi takibi dedi doktor tuz ekmek hamur işini bırak dedi sizde bunlara dikkat ettiniz mi

Merhaba bana da preeklampsi takibi dedi doktor tuz ekmek hamur işini bırak dedi sizde bunlara dikkat ettiniz mi
Canm benm dikkat etmeme gerek kalmadan sezeryana alndm takibe alndığım gün . Proteins 4+ olduğu içn

Kaç haftalıktı bebeğiniz bende 24.haftamdayım korkuyorum bi aksilik olursa diye
33+0 gelşim 32. Haftaya düşmüştü. Zaten bende aniden çktı 1 hafta öncesinde kontrolüm vardı birşeym yoktu 1 hafta içinde tansiyon 17lere ve protein 4+ çıktı . Siz protein yükselmeden farkettiysenez sıkı bir programla ve takiple gebeliğinizi korursunuz Allahın izniyme

Yok bende ayrıntılı ultrason da farketti doktor rahim kanallarında çentik var dedi corasprin ve omega verdi ekmek hamur işi ve tuzu kestim. İnşallah olmam

Yok bende ayrıntılı ultrason da farketti doktor rahim kanallarında çentik var dedi corasprin ve omega verdi ekmek hamur işi ve tuzu kestim. İnşallah olmam
İyi yaptn canım.. Birşey olmayacak Allahın izniyle. Sakın üzme kendini stresten de uzak dur.. zamanında ve sağlıkla doğsun bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…