Kuzum nekadar ıyı dayanmusın ben ıkı haftada bır gidiyorum nasıl dayanıyon okadar bu arada masallahhhhhhhUzun bir muayneydi cnm bebişim maşallah hareketliydi eşimde girdi sevindi görünce oda benim duygular tarifsizdi en son 11 haftalıkken gittim sonra 20.haftada baya büyümüş kuzum gerçek bir bebek görüntüsü kaşlarını çattı baya kıl tüy görünmüyordu ama catmisti ultrasyonu sevmiyo sanırımiki üç gün öyle ultrason resimlerini öptüm
Sağol cnm benim gittim kadın doğuma cnm birkez hiç hiç ilgili değildi birdahada Tovbe fazla ultrasyona girmek istemiyorum kuzum ya daha doğrusu hastalık var dışarı çıkmak rahatsız ediyorKuzum nekadar ıyı dayanmusın ben ıkı haftada bır gidiyorum nasıl dayanıyon okadar bu arada masallahhhhhhh
Doktorum doğum tarihi 29 Ocak gorunuyor ama hayır 23 ocakta doğum olacak dedi hayırlısıyla dogsunlarda yiyelimKuzum nekadar ıyı dayanmusın ben ıkı haftada bır gidiyorum nasıl dayanıyon okadar bu arada masallahhhhhhh
Evet ben cok pınpırıklıyım ya ılk cocuk dıyemı bılmıyorum sen tecrubelısın tabıkıSağol cnm benim gittim kadın doğuma cnm birkez hiç hiç ilgili değildi birdahada Tovbe fazla ultrasyona girmek istemiyorum kuzum ya daha doğrusu hastalık var dışarı çıkmak rahatsız ediyor
Detaylı ultrason damı dedıDoktorum doğum tarihi 29 Ocak gorunuyor ama hayır 23 ocakta doğum olacak dedi hayırlısıyla dogsunlarda yiyelim
Evet cnm gittiğim doktor çok iyi tıp bebek yapiyo ozel bir muanesi varDetaylı ultrason damı dedı
İlkinde bende böyleydim. Riskim vardı iki haftada bir en geç ayda bir gidiyordum anlıyorum cnm ilkler hep böyleEvet ben cok pınpırıklıyım ya ılk cocuk dıyemı bılmıyorum sen tecrubelısın tabıkı
Erken dogum rıskı falan Allah korusun orda bellı olurdu heraldeEvet cnm gittiğim doktor çok iyi tıp bebek yapiyo ozel bir muanesi var
Ayyyyy Hayırlısı canım benım bu heyecanlar cok guzel :)))İlkinde bende böyleydim. Riskim vardı iki haftada bir en geç ayda bir gidiyordum anlıyorum cnm ilkler hep böyle
Evet cnm öyle gerçektenAyyyyy Hayırlısı canım benım bu heyecanlar cok guzel :)))
Evet cnm şükür öyle bir sıkıntımız yok sordum herşey yolunda dediErken dogum rıskı falan Allah korusun orda bellı olurdu heralde
tekme hıssedıyomusunEvet cnm şükür öyle bir sıkıntımız yok sordum herşey yolunda dedi
Evet cnm şükür hissediyorum benim çocuklarım erken tekme atiyotekme hıssedıyomusun
Merhaba bana da preeklampsi takibi dedi doktor tuz ekmek hamur işini bırak dedi sizde bunlara dikkat ettiniz miGebelik zehirlenmesi canım. Tansiyonum 1 hafta içinde 14 üzerine çktı idrarda protein yükselmesi yaşadm.. 17leri gördü tansiyonum. PRokein de 4+ olunca doktor bekleyemedi sezeryana almak zorunda kaldı..
Canm benm dikkat etmeme gerek kalmadan sezeryana alndm takibe alndığım gün . Proteins 4+ olduğu içnMerhaba bana da preeklampsi takibi dedi doktor tuz ekmek hamur işini bırak dedi sizde bunlara dikkat ettiniz mi
Kaç haftalıktı bebeğiniz bende 24.haftamdayım korkuyorum bi aksilik olursa diyeCanm benm dikkat etmeme gerek kalmadan sezeryana alndm takibe alndığım gün . Proteins 4+ olduğu içn
33+0 gelşim 32. Haftaya düşmüştü. Zaten bende aniden çktı 1 hafta öncesinde kontrolüm vardı birşeym yoktu 1 hafta içinde tansiyon 17lere ve protein 4+ çıktı . Siz protein yükselmeden farkettiysenez sıkı bir programla ve takiple gebeliğinizi korursunuz Allahın izniymeKaç haftalıktı bebeğiniz bende 24.haftamdayım korkuyorum bi aksilik olursa diye
Yok bende ayrıntılı ultrason da farketti doktor rahim kanallarında çentik var dedi corasprin ve omega verdi ekmek hamur işi ve tuzu kestim. İnşallah olmam33+0 gelşim 32. Haftaya düşmüştü. Zaten bende aniden çktı 1 hafta öncesinde kontrolüm vardı birşeym yoktu 1 hafta içinde tansiyon 17lere ve protein 4+ çıktı . Siz protein yükselmeden farkettiysenez sıkı bir programla ve takiple gebeliğinizi korursunuz Allahın izniyme
İyi yaptn canım.. Birşey olmayacak Allahın izniyle. Sakın üzme kendini stresten de uzak dur..Yok bende ayrıntılı ultrason da farketti doktor rahim kanallarında çentik var dedi corasprin ve omega verdi ekmek hamur işi ve tuzu kestim. İnşallah olmam
Amin Allah razı olsun sizdenİyi yaptn canım.. Birşey olmayacak Allahın izniyle. Sakın üzme kendini stresten de uzak dur..zamanında ve sağlıkla doğsun bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?