Arkadaslar 20+3 hamileyim ama daha oglumu hissetmiyorum daha hiç bisey yok neden acaba internette okuyorum bu hafta artik tekmeleri belli olmasi lazim ama yok yokneden acaba ...
Ah ah aynı ben: )
20.haftada hatta 19 dan sonra başlamıştık neden yok diye.(gerçe çokta uzun olmamış,hemen belirtiler çıkmıştı)
Sonra 20.haftanın sonlarına doğru ben değişik birşey hissetmeye başladım birden.
Her idrarım geldiğinde rahim kısmında sanki bir kuş oraya dokunuyor ağzı ile.
Nasıl desem minik minik atışlar,seyirmeler gibi.
Ben hala olasılık vermiyorum tabi,derken günden güne 21.haftanın sonlarına doğru biraz daha belirginleşti.
Bende bir lamba yanda 'acaba mııı' diye.
Sonra o dokunuşlar bir hafta içerisinde kasık bölgemde gezinti şeklinde oldu ve kesin anladım: )
Hemen akabinde tık tıklar başladı: )
Yani bunların toplamında netleşmesi 22 -23.haftayı buldu.
Bir günde bile fark edecek.
Sen 2 hafta daha bekle
ay saol canim ya açiklaman için gerçekten korkmaya basladim doktura gidecem gunu 4gözle bekliyorum içim ferahlasin bebegim iyi oldugunu duyuyayim diye ama sen içime rahtlattin valla allah razi olsun artik daha sakin bi sekilde bekliyecem. Bugün içimde sanki bi baloncuk gibi bisey oluyo ama çokta emin deilim ama tesekkur ettim sana ... :)
İçine bu haftalarda ne zaman 'acaba' sorusu sinerse,bil ki büyük ihtimal o bebeğindir: )
O hareketin takibine başla canım.
Günden güne çoğalıyor mu bak bakalım..ama dediğim gibi 22.haftanın sonlarında netleşir.
Olmazsa 23 haftanın sonunu bekle..Bazı durumlarda belki bi hafta daha uzayabilir.
Hayırlısı..
bakalim hergun takip te olayim ne olacak insallah en kisa zamanda net bi sekilde hissederim hayirlisi bakalim yarinda doktura gidecem ozaman içim daha da rahatliyacak. Saol canim Rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ben bebegimi 6sene bekledim onun için de baya bi tedirginlik var... :)
Ay kıyamam sana.
Bizde evlendiğimizden beri bebek sevdasına tutulmuştuk.Hani yeni evliyiz,daha sonra çocuk olsun demedik.
Bu yüzdende bekleme süremiz uzadı.
Bizde 4 senedir ne sıkıntılar yaşadık anlatamam.
Kimisi daha çok bekliyor evet Allah sabır versin,ama insan birşeyi çok istedikçe o 4 sene 8 sene gibi iki katına çıktı bizim için
Bir sürü dr'a falan gittik,benim pko sorunum yüzünden çok yıprandık..ama Allah'ım bu günlere nasip edecek miş meğer.
Şimdi tek dileğimiz sonumuzun hayır gelmesi.
Allah bağaşlasın çok zor bulduğun yavrunu canım..
Allah herseyi dogru zamanda dogru sekilde veriyor arkadaslar. Allah hepimizin yavrusunu bagislasin
ben 19. haftamdayken birseyler hissediyordum sanki ama tam anlam veremiyordum. bir gun alisveris merkezinden gelmistik ben tuvalete zor yetistim derken bir baktim idrarimi yaparken birsey tik tik vuruyor bana ondan sonra yavas yavas belirginlesti hareketler ben 24. haftamdayim ve iki haftadir karnima tekmeler yiyorum cok guzel bir duygu
bende 24. haftamda net hissettim. şimdi 26. haftamdayım hareket saatleri belli. genelde akşam 11'de başlıyor. gündüz hareket ediyorsa bile ben ayakta olduğumdan veya iş yaptığımdan hissetmiyorum. hatta 25. haftamda 2 gün hiç hissetmedim gece bile hareket etmedi. temizlikten yoruldum, ona bağlıyorum. kız çocuğu daha zayıf oluyor hareketleri. ultrasonda normal hareket ediyor ve kalp atışları düzenliyse sorun yok
20. haftamda ben de nerdeyse birşey hissetmiyor gibiydim, doğrusu niye hissetmiyorum diye de düşünmemiştim, fakat sonrasında diyebilirim ki 22, 23. haftalar daha belirgin kıpırtılar oluyor fakat şimdi 35. haftamdayım asıl hareketleri yaşıyoruz dakika dakika meğer onlar devede kulakmış :))))
İçin ferah olsun, herşey yolunda gider inşallah ...
herhalde bende o haftalarda net hissetmeye basliyacam gibi dun doktura gittik cok sukur iyidi ama herhalde uyuyodu fazla hareket etmiyo ama o tekmeliyecegi günü 4gözle bekliyorum :) ...
Canım benim aynı beni tarif ediyorsun.
Bende ultrasonda en fazla 11.haftada hareketli olduğunu görmüştüm.
Ondan sonra ya uyuyordu,yada dönüyordu : )Gerçe dönmesi muhteşem tabi her ne kadar usg'de ayırt edemesekte: )Duymak yetiyor.
Sana dediğim gibi 21.haftadan sonra nasıl şaşıracaksın gör bak.
Fakat hareketlerinin cılızlaştığı,bazen bilinmeyen sepepten dolayı çokk az hissettiğinde şaşırma.
Bende bi kaç haftadır mücadele veriyorum eşimle.Sırf bu yüzden kaç kez dr a gittik..
Aynı ben ya,aynı ben : )
demekki yalnız değilmişim bu konuda:) aynı endişeleri bende yaşıyorum ve belkide hiç hissedemediğimdendir hala hamileymişim gibi gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?