- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi caresizbirkizim
-
Aklı başında zihniyetleri görmek güzel.Yemin ediyorum kotu yorum yapan kizin dinini imanina gunahina sevabin girenlere PESSSS! Sizene ya sizene. O kizin ne piskolojide oldugunu biliyormusunuz. Sevabida gunahida kendisinee. Zaten bizim milletin hepsi is isten gectikten sonra anca saydirir. Suan konuyu okuyup yazmadan edemedim. KIZDAN SES SEDA YOK. Kotu yorum yapanlara sesleniyorum kendisine bisey yaptiysa mutlumu olacaksiniz...! Kiz zaten caresizim yardim icin geldim diyor.. ustune bide siiz vurun tovbe yarabbi ya. UMARIM YASIYORDUR. Ve umarim bebekte kendiside iyidir cozumu bulunmustur. Dar goruslu zihniyetler yuzunden kac can gidiyor yaa..! iyi birsey yapmamis olabilir ama kime gore kotu neye gore kotu? Herkesin kendi hayati yardim etmiceksen YORUMDA YAPMA..!
Hayatta hiçbir zaman büyük konuşma.kusura bakma ama kendi pis zevklerin için bir çocuğu öldürmek istiyorsun..madem şahane sevgilin çocuk istemiyormuş o kondomu takacaktı sen de doğum kontrol hapı içecektin tedbiri elden bırakmayacaktınız. Nasıl bir bencilliktir bu ne rahatlıktır ya gerçekten yazıklar olsun bu gençliğe..Her haltı beceriyorsunuz saman altından su yürütmeyi aileden gizlemeyi biliyorsunuz ama korunmayı beceremiyorsunuz..sonra çöplerde bebekler..gerçekten artık insanlıktan midem bulanıyor..
Önce istemiş sonra kabul etmemiş,başta baba aldırma demiş zaten.Kk ya bu konuyu açmanızın sebebi çocuğu iyi bi aileye mi vermek???
Aklıma direk bu geldi.
Bu durum konu açılacak bı durum degil.
Herşey ortada.
Siz bana kalırsa iyi bı aile arıyorsunuz.
Erkek arkaşın madem istemiyor yaptırsaymış kürtajı, okuyorsunuz her şeyi biliyorsunuz?
Bu durum bu hale bence başka nedenlerden dolayı geldi.
Ya senin kalbini seveyim,ne kadar iyi yüreklisin.Babalik davasında da yardımcı olurum. Hallederiz. Yanlış bi sey yapma konu sahibi C caresizbirkizim . Cogu şeyin caresi var hayatta.
Hayır malesefBi haber var mı konu sahibinden
Ne guzel insanlar var burda..Elimizden geleni yapacagiz.Rabbim gonlunuze gore versin insallah..❤❤Okadar üzdüm ki okuduklarima, eger bu mesajlari okuyosan konu sahibi biz senin yanindayiz. Ayni sehirdeyiz, ayni yaslardayiz benimde evladim var. Kimsesiz degilsin biz variz. Sana soz veriyorum gelirsen bende destegim sana.. bebek bezi , kiyafeti , arac gerecleri hepsini alip bebek dogduktan sonra da seni ise yerlestiririz. Allah buyuk canim lutfen ulas...
Amin hepimizin.Ne guzel insanlar var burda..Elimizden geleni yapacagiz.Rabbim gonlunuze gore versin insallah..❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?