20 Kasım 2013 te doğum yapacak olan var mı?

harlemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
236
1
26
Adana
mrb arkadaşlar. inşallah 20 kasım da kızım olacak. ilk çocuğum. çok heyecanlıyım. benim gibi 20 kasım yada 1 gün önce- sonra doğum yapacak olanlar varsa yaşadıklarımızı gün gün paylaşalım derim. ne diyosunuz. şimdiden bebişleriniz hayırlı olsun:))))))))))

canım bız 2013 kası annelerı olarak genel konusuyoruz sende o gruba gel ıstersen gun gun acılmıs baslıgımız yok genelde

canım Allah nasip ederse benimde doğum tarihim 20 kasım.. biz de bir erkek evlat bekliyoruz nasipse, benimde ilk bebeğim..

Son düzenleme:
benim şeker yüklemem 26. haftada yapılacak canım, doktoruma geç olmaz mı dedim 24-28 haftaları arasında yapılır şeker yüklemesi ne acelemiz var dedi.. bebeğin gelişimi çok şükür iyi şimdilik.. sen yaptırdın mı?

Kızlar bende varım..20 kasım görünüyor doğum tarihimiz..inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..

Ben de varım kızlar bizim prensesimiz de 20 kasımda gelecek inşallah bugün şeker yüklemesini yaptırdık temiz çıktı çok şükür. Sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşallah. Bu ara burun kanamasıyla başım dertte. Abdest aldım tam namaza durucambaşladı kanamaya. Abdest aldıkça tekrar kanıyo burnuma su verince ;-)
Kadir geceniz mübarek olsun hayırlı geceler..

Kadir geceniz hayırlı mübarek olsun. Allahu teala her kimin ne sıkıntısı var ise hayırlısı ile gidersin.Bebeklerimizi hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Benimde 21 kasım inşallah. 23+5ken 623 gr dı normal mi arkadaşlar?

Bende pazartesi salı şeker yüklemesi yaptırcam inşallah.

Hoş geldin canım aramıza bebeğin hayırlı olsun. cinsiyeti ne. burun kanaması bendede 1 gün oldu ama geçti. zaten bu haftalarda olabilirmiş.

Hoş gldin canım aramıza. bebeğinin gelişimi iyi bence tabi doktorun da söylüyodur. cinsiyeti ne Dün gece bütün hamişler ve bebişleri için çok dua ettim.

mrb nasılsınız bugün? Arkadaşlar ben bugüne kadar hiç bişey almamıştım bebişime. son aylarda alırım acele etmeyeyim diyodummmmmmmm amaaaaaa dün kendimi bebek mağazalarını gezerken buldum ve öyle çok şey aldım ki abarttım galiba. hepsi birbirinden güzel dünden beri aldıklarımı seviyorum. dobına yerleştiriyorum. onlara bakınca daha fazla heyecanlanıyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.

Hoş gldin canım aramıza. bebeğinin gelişimi iyi bence tabi doktorun da söylüyodur. cinsiyeti ne Dün gece bütün hamişler ve bebişleri için çok dua ettim.

Kız olacak inşallah canım Allahu teala razı olsun.Allahu teala sıhhat li bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin.

Hoş geldin canım aramıza bebeğin hayırlı olsun. cinsiyeti ne. burun kanaması bendede 1 gün oldu ama geçti. zaten bu haftalarda olabilirmiş.

KIz canım. Sağlık sıhhat versin allah hepsine. Bi kucaklasaydık hayırlısıyla;-)

Merhaba kızlar,

Kısmetse bir kızım olacak ve doğum tarihini 19 Kasım olarak tahmin ediyoruz. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin. Bu arada benimde şeker yüklemem 12 Ağustosta yapılacak. Doktorum 24-28 haftalar arası yapıyoruz dedi. Umarım sonuçlar güzel çıkar.

kızlar benim kızım da kasımda gelecek dünyaya inşallah sabırsızlanıyorum ve karnım gitgide büyüyor 62 ile hamile kaldım şimdi 72 kiloyum çok mu aldım ne? siz de durumlar nasıl ? tetanoz aşısı yapıldınız mı ben daha yapılamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…