• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 kg. Vermek istiyorum. Var mı bana arkadaş?

nerdesiniz kızlar ya niye kimse yok.

sabah
bir dilim beyaz ekmek ve çeyrek dilim light ekmek
5 dilim hindi salam

öğle

yarım tabaktan biraz fazla nohut yemeği ve bir dilim ekmek

şuandada bir nesgafe içiyorum.

şimdiye kadar maalesef 500 kaloriyi geçtim.

Selam ben buradayım :)

Ben de bu haftayı perşembeye kadar dediğim gibi detoks yaptım. Dünden beri yoğurtlu pırasa çorbası içiyorum ana yemekte. Sabahları bir hurma,2 ceviz,çay ya da kahveyle doyuyorum.
Akşamları fındık,ceviz,kuru üzüm,meyve yetiyor. Çok acıkınca da salata yapıp peynirler geçiştiriyorum. Pazartesi tartınacağım,bakalım ne kadar vermişiz :54:

Her kese hayırlı diyetler:)

Ben de bu haftayı perşembeye kadar dediğim gibi detoks yaptım. Dünden beri yoğurtlu pırasa çorbası içiyorum ana yemekte. Sabahları bir hurma,2 ceviz,çay ya da kahveyle doyuyorum.
Akşamları fındık,ceviz,kuru üzüm,meyve yetiyor. Çok acıkınca da salata yapıp peynirler geçiştiriyorum. Pazartesi tartınacağım,bakalım ne kadar vermişiz :54:

heyecanla sonucunu bekliyorum.kaç kg dın sen canım boyun kaç

heyecanla sonucunu bekliyorum.kaç kg dın sen canım boyun kaç

Boyum-1,60
Kilom-70,5
Yaşım-42

Arkadaşım ne dicem bak,ben her gün orta seviye pilates yapıyorum,yüzücüyüm hem de,her şey de yerim ve 68,70 kilo arasında gidip gelirim. Yani çok kaslıyım,fakat gene de vermek istiyorum. Çünkü yaş aldıkça kilo vermek te zorlaşıyor. Aslında ideal kilom 65 sayılır,bakalım artık ne kadar vere bilirim:)

kızlar yazmayacağım yediklerimi çok yedim çünkü bu akşam :50:

aynen, felaket bir haftasonuydu.

çok merak ediyorum kaç kg. verdin acaba?

Hayırlı günler arkadaşlar.

Hemen şimdi tartıp geldim :52: tam 69 geldim.
1,5 kilo vermişim.
Hele rejimi bir kere bir dilim kek,ve dün akşam da iki dilim pizzayla bozdum :17:
Ama pes etmek yok,devam!

Peki siz neler yaptınız?

Hayırlı günler arkadaşlar.

Hemen şimdi tartıp geldim :52: tam 69 geldim.
1,5 kilo vermişim.
Hele rejimi bir kere bir dilim kek,ve dün akşam da iki dilim pizzayla bozdum :17:
Ama pes etmek yok,devam!

Peki siz neler yaptınız?

ben biraz fazla yedim hafta sonu ama bugün toparlıcam inşallah

kahvaltı

yarım dilim light ekmek
3 hindi salam
çeyrek elma
yarım nesgafe (aralıklarla yedim bunları . birazdan da öğle yemeği yicem. yemekte ne var bilmiyorum

ben biraz fazla yedim hafta sonu ama bugün toparlıcam inşallah

kahvaltı

yarım dilim light ekmek
3 hindi salam
çeyrek elma
yarım nesgafe (aralıklarla yedim bunları . birazdan da öğle yemeği yicem. yemekte ne var bilmiyorum

öğle yemeği

1 tabak taze fasulye yemeği
yarım bardak ayran
bir dilim ekmek
1 yemek kaşığı bulgur pilavı tadımlık

çok mu oldu sanki

ama toplam 470 kalori aldım şu ana kadar

en fazla 700 kalori falan almayı düşünüyorum hep ama olmuyor 800-900 oluyor en az

öğle yemeği

1 tabak taze fasulye yemeği
yarım bardak ayran
bir dilim ekmek
1 yemek kaşığı bulgur pilavı tadımlık

çok mu oldu sanki

ama toplam 470 kalori aldım şu ana kadar

en fazla 700 kalori falan almayı düşünüyorum hep ama olmuyor 800-900 oluyor en az

Peki bunların kalorisini nasıl hesaplıyorsunuz?
Bana göre buraya kadar yazdıklarınızın aynısını yesem kilo vermekte zorlanırım.(tabi bu kişiye göre değişiyor)

ara

yarım nesgafe ve bir avuçtan fazla 2 avuç kadar karışık kuruyemiş
ha bi de üç parça kare çikolata

of ya çok oldu yine

Son düzenleme:
Arkadaşlar ne durumdasınız?

Ben bu hafta yemeklerde biraz kaçırdım galiba:17: off bakalım p.tesi kaç olurum.

merhaba kızlar, işlerim çok yoğundu giremedim, e giremedim de diyet yaptım mı yapmadım tabii ki :) koşuşturmalar sağolsun bol atıştırmalı bir iki hafta geçirdim :(

bu sabah itibariyle Muzaffer Kuşhan'ın iki haftalık diyetine başladım ki biraz midem küçülsün diyerekten :)

sabah:81,3 kg. geldim.

kahvaltı: 1 dilim ekmek+25 gr. beyaz peynir.
öğle yemeği: 2 köfte ve yeşillik salata ( öğle ve akşam yemeğinin yerini değiştirdim.
akşam: henüz yemedim ama 2 haşlanmış yumurta ve salata var. ben haşlanmış yumurtayı tek başına yiyemediğim için ( nedendir bilinmez bu aralar yumurtaya karşı bir antipatim var kokusuna hiç dayanamıyorum) üzerine yoğurt koyup yiyeceğim.

umarım 15 gün bozmadan devam edebilirim. artık gitgide ümidimi yitiriyorum :(

Merhaba arkadaşlar :)
Ben de uzun süredir yazamadim vize dönemi çok yoğun geçti.. Ama diyet yaptım mi yaptım sayılır son bir haftaya kadar çok sıkı olmamakla birlikte uyguladim tek sorunum ders çalışırken yediğim çikolatalar :/ ama başlarda iyi gittim ve bir ay önce yani 4 kasımda başladığım diyetin sonucunda 100 kilodan 95 kiloya indim. Herhangi bir diyet programı uygulamadim. Diyetarkadasim.com sitesinde günlük kalori takibi yaptım ve 1300 u gecmemeye çalıştım. Geçtiğim oldu tabii 1900 ü gördüm bir çok defa ama o günler de yarım saat yürüyüş yaptım. Dediğim gibi son bir hafta tamamen bıraktım diyeti ama bugün itibariyle geri dönüyorum. Canım ne isterse yiyorum ama kalori takibi yapıp sınırı fazla asmamaya çalışıyorum.

Merhaba arkadaşlar :)
Ben de uzun süredir yazamadim vize dönemi çok yoğun geçti.. Ama diyet yaptım mi yaptım sayılır son bir haftaya kadar çok sıkı olmamakla birlikte uyguladim tek sorunum ders çalışırken yediğim çikolatalar :/ ama başlarda iyi gittim ve bir ay önce yani 4 kasımda başladığım diyetin sonucunda 100 kilodan 95 kiloya indim. Herhangi bir diyet programı uygulamadim. Diyetarkadasim.com sitesinde günlük kalori takibi yaptım ve 1300 u gecmemeye çalıştım. Geçtiğim oldu tabii 1900 ü gördüm bir çok defa ama o günler de yarım saat yürüyüş yaptım. Dediğim gibi son bir hafta tamamen bıraktım diyeti ama bugün itibariyle geri dönüyorum. Canım ne isterse yiyorum ama kalori takibi yapıp sınırı fazla asmamaya çalışıyorum.

tebrik ederim canım her koşulda öyle böyle devam etmişsin. sınavların iyi geçmiştir umarım. ben de kuşhandan sonra kalori takibi yapacağım. ben kolarisepeti isimli siteyi kullanıyorum ama seninkine de bir bakayım.

Back
X