• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 kg. Vermek istiyorum. Var mı bana arkadaş?

Bende 80.5 kiloyum katılmayı çok isterdim ama emziriyorum ocakta doğum yaptım 1 hafta sonra 68 i gördüm tartıda ama süt olsun diye muhallebi şekerlikomposto günde bir kase tahin pekmez hemde ekmekle yedim ve bu hale geldim 2 ay içinde :( şimdi yapıştılar üzerime gitmiyorlar
Süt yapan ve zayıflatan diyet önerilerine açığım :)

Annem bana emzirdiğim zamanlarda sürekli çaya süt karıştırıp içirirdi,her gün çorba,bir de yemek sonrası yan taraflara uzanmamı söylüyordu. Çok işe yarıyordu. Eczanelerde süt artırıcı vitamin gibi drajeler olduğunu duydum. Sormanızda fayda var. Pekmez diyorsunuz,ancak pekmezin alerji yaptığını bılıyordum çocukta,umarım öyle sıkıntınız yoktur. En iyisi sıvı yemeklere üstünlük vermeniz.
Yavrunuza da Allah bağışlasın:) analı babalı büyütsün.

Annem bana emzirdiğim zamanlarda sürekli çaya süt karıştırıp içirirdi,her gün çorba,bir de yemek sonrası yan taraflara uzanmamı söylüyordu. Çok işe yarıyordu. Eczanelerde süt artırıcı vitamin gibi drajeler olduğunu duydum. Sormanızda fayda var. Pekmez diyorsunuz,ancak pekmezin alerji yaptığını bılıyordum çocukta,umarım öyle sıkıntınız yoktur. En iyisi sıvı yemeklere üstünlük vermeniz.
Yavrunuza da Allah bağışlasın:) analı babalı büyütsün.

Teşekkür ederim yorumunuz için bebeğim 10 aylık oldu nerdeyse . süt konusunda çok şükür bu zamanakadar pek sıkıntı olmadı ilk aylar süt olsun kaygısıyla abartıyla yiyince çok hızlı kilo aldım şimdi yediklerimi biraz olsun düzene soktum kilom ssbitlendi hatta son 2 ay 3 kilo vermişim ama sütüm gitmesin diye hem bebeği hemde kendimi besinsiz bırakmamak adına diyet yapamıyorum :( fırsat bulssm bir diyetisyene gideceğim

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim kendimden kısaca bahsedeyım 26 yaşında 4 aylık evli bir öğretmenim çocukluğumdan beri kiloluydum geçen sene kasım ayında dugunume 7 ay varken 92 kiloydum diyet ve kendi çapımda spora başladım başlarda cok zorlandım hayatımda ilk defa diyet yapıyordum ama zamanla alıştım midem küçüldü asıl önemliside hem üniversite arkadaşım hem en yakın arkadaşım hemde görümcemden gördüğüm daha doğrusu izlediğim o hep zayıftı ve maşallah güzel yemek yerdi ama şunu fartettim yemekle resmen oynayarak yerdi küçük küçük parçalar çok çiğnemeler tabağında yemeği varken doyduğunda direk kaşığını bırakırdı bende onun gibi yapmaya başladım baktımkı az bi yemekle doyuyordum akşamları yürüyüş evde jullian mıchael günde 100 mekik 100 bel çevirme 100 tane lastiği esnetme çalışması yaparak temmuza kadar 18 kilo verdim düğünden sonra diyete devam etmedim balayı canım cicim ayı derken çoğu zamanda dışşarıda yemek yememize akşamları filmin yanında cips çerez yapmamıza rağmen sadece 2 kilo almışım :)aslında zayıflamaya değilde bunu yaşam şekli haline getirmeye çalıştım şimdi 20 kilo daha vermek istiyorum 3 gündür başladım diyete hergün akşam yemeğinden 1 saat sonra eşimle 3 km yürüyoruz tek başıma değilde sizlerle devam etmek istiyorum tabiki aranıza alırsanız...

Canım bende yaklaşık 18 kilo verdim dahada 20 kilo vermem lazım
Bende sayfama ara ara beklerim
Başarıcağımıza eminîm burada

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim kendimden kısaca bahsedeyım 26 yaşında 4 aylık evli bir öğretmenim çocukluğumdan beri kiloluydum geçen sene kasım ayında dugunume 7 ay varken 92 kiloydum diyet ve kendi çapımda spora başladım başlarda cok zorlandım hayatımda ilk defa diyet yapıyordum ama zamanla alıştım midem küçüldü asıl önemliside hem üniversite arkadaşım hem en yakın arkadaşım hemde görümcemden gördüğüm daha doğrusu izlediğim o hep zayıftı ve maşallah güzel yemek yerdi ama şunu fartettim yemekle resmen oynayarak yerdi küçük küçük parçalar çok çiğnemeler tabağında yemeği varken doyduğunda direk kaşığını bırakırdı bende onun gibi yapmaya başladım baktımkı az bi yemekle doyuyordum akşamları yürüyüş evde jullian mıchael günde 100 mekik 100 bel çevirme 100 tane lastiği esnetme çalışması yaparak temmuza kadar 18 kilo verdim düğünden sonra diyete devam etmedim balayı canım cicim ayı derken çoğu zamanda dışşarıda yemek yememize akşamları filmin yanında cips çerez yapmamıza rağmen sadece 2 kilo almışım :)aslında zayıflamaya değilde bunu yaşam şekli haline getirmeye çalıştım şimdi 20 kilo daha vermek istiyorum 3 gündür başladım diyete hergün akşam yemeğinden 1 saat sonra eşimle 3 km yürüyoruz tek başıma değilde sizlerle devam etmek istiyorum tabiki aranıza alırsanız...

Maşallah güzel vermişsin tatlım bnce daha çok veririrsin çünkü insan verdikleri veresi gelio:) B'nde çok kilolar verdim ve şunu anladım ki kilo aldıran tek şey bana abur çubur cips vs. Artık bunları B'nde hayatımdan çıkardım... İnşallah bu yolda bütün arkadaşlarla hep beraber azimle bu kiloları verip başarılı olcazz;)

Günaydın kızlar :34:
Umarım iyisinizdir. Ben de moral sıfır :( 1 gr dahi gitmemiş bu sabah çöktüm benim en az 10 kilo daha vermem gerek ağlıcamm şimdi acaba şok diyet mi yapsam off oofff :(:(:(

Günaydın kızlar :34:
Umarım iyisinizdir. Ben de moral sıfır :( 1 gr dahi gitmemiş bu sabah çöktüm benim en az 10 kilo daha vermem gerek ağlıcamm şimdi acaba şok diyet mi yapsam off oofff :(:(:(

İyi ama kaç gün oldu daha dur sıkma canını lütfen :(
Ben mesela ilk hafta genelde veremiyorum niye bilmiyorum sonra yavaş yavaş alisiyo vücut
olabilir böyle seyler, şok diyet falan sakin yapma o zaman kilon gitmeyecek ki su gidecek kas gidecek lütfen sabret azıcık bak benim durumum da cok vahim.
100 kiloyum ya 100 ve daha 22 yaşındayım ve mide tansiyon problemim var. Durumum acil benim de.
bi sevgilim var manken gibi :(
Ama sakin olmak lazım halledeceğiz bak gör
kalori say sağlıklı beslen tatlidan hamurdan kizartmadan uzat dur bak gör neler olacak. Şok diyet yapacağına daha cok spor yap.. biraz daha yürüyüş evde step falan
ama sakin ümitsizliğe kapılma
bak benim midem cok agriyo kaç gündür aç olunca daha cok agriyo ama idare ediyorum sonu guzel olacak

İyi ama kaç gün oldu daha dur sıkma canını lütfen :(
Ben mesela ilk hafta genelde veremiyorum niye bilmiyorum sonra yavaş yavaş alisiyo vücut
olabilir böyle seyler, şok diyet falan sakin yapma o zaman kilon gitmeyecek ki su gidecek kas gidecek lütfen sabret azıcık bak benim durumum da cok vahim.
100 kiloyum ya 100 ve daha 22 yaşındayım ve mide tansiyon problemim var. Durumum acil benim de.
bi sevgilim var manken gibi :(
Ama sakin olmak lazım halledeceğiz bak gör
kalori say sağlıklı beslen tatlidan hamurdan kizartmadan uzat dur bak gör neler olacak. Şok diyet yapacağına daha cok spor yap.. biraz daha yürüyüş evde step falan
ama sakin ümitsizliğe kapılma
bak benim midem cok agriyo kaç gündür aç olunca daha cok agriyo ama idare ediyorum sonu guzel olacak

:)) canım benim ya spor vaktim olsa ne güzel olur ama nerdeee işten çıkıyorum eve gitmem zaten yaklaşık bir saat eve gidiyorum yemekti temizlikti bir de nerdeyse her gün misafir eşim saolsun :)) kendisi emniyette olduğu için bütün ekip evde oluyor çalışıyolar falan anlıcan olan bana oluyor sabah 6 da kalkıyorum :S kurumda toplam 1 saat falan yürüyebiliyorum :) hoş diyetin 2.haftasındayım o da ayrı bişey :)))

SELAM KIZLAR NERDESİNİZ

KAHVALTI

1 haşlanmış yumurta

YARIM SAAT SONRA DA ÖĞLE YEMEĞİ YİYECEĞİM .

Merhaba kızlar. dün giremedim ama dün iyi geçti bir yanlışım olmadı sanırım :)

Bugün de sabah az peynir domates salatalık, 1 dl. ekmek, öğlen çorba içtim.akşam menüsünde fırında tavuk olacak sanırım.

Bu sabah 79,4 kg. geldim.

Kuşhana başlayamadım bir türlü ama yarın başlarım artık.

Tüm günümü yazıyorum kızlar:)))))
Sabah: 1tane kepekli peynirli poğaça ve su

Öğle: 1tane kepekli poğaça,şekersiz filtre kahve, 4tane nugget, domates ve roka

Akşam: 1porsiyon ıspanak,Light yoğurt, filtre kahve

Bugün spor yapamadım yaa:(

senin menü iyiymiş :))) sabah lahana çorbası ve eti form öğlen birazcık yeşillik ve limonlu su şimdi de lahana çorbası :1:

bana çok geliyor canım yediklerim. ben de sen gibi lahana çorbası yapmayı düşünüyordum ama evde tek değilim arkadaşlar var ve kimseye demedim diyet yaptığımı.evde tek kalırsam eğer denemeyi düşünüyorum

olsun kuzu.vucudu da çok spora alıştırmamak gerek aslında.

Ya kızlarrrr aşûre yedim ben 1 kase:( dayanamadım ya kaynanam getirmiş çok güzel görünyodu çok şavaştım ama
dayanamdımmmm:(((

AKŞAM YEMEĞİM

10 dilim hindi salam (biliyorum biraz fazla oldu)
2 domates
1 yeşil biber
3 tane üçgen peynir
6 adet zeytin
1 bardak nesgafe

çok oldu kızlar ama ben doymadım aslında doydum da yemek istiyorum nedense

canım sen çok az yiyon ya kaç kalori alıyorsun günde