• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 kg. Vermek istiyorum. Var mı bana arkadaş?

Günaydın kızlar :34:
Umarım iyisinizdir. Ben de moral sıfır :( 1 gr dahi gitmemiş bu sabah çöktüm benim en az 10 kilo daha vermem gerek ağlıcamm şimdi acaba şok diyet mi yapsam off oofff :(:(:(

Hayır hayır gülüm,asla moralini bozma,lakin pes etme de. Her şey yavaş yavaş...sen önce ekmeğini kes,biraz da(hiç olmasa 15 dk her gün) bildiğin egzersiz yap,bak nasıl mucize göreceksin :) ama kesinlikle pes etmemeni tavsiye ederim. Kilo atma insandan insana değişir. Bir de sana önerim,her gün tartınma,5,6 günde bir yeter.

canım sen çok az yiyon ya kaç kalori alıyorsun günde

850 kalori falan oluyo tatlım ortalama ama ben kendime 1000 kaloriyi geçmeme hedefi koyuyorum bakalım işe yarıyomu görecz:) az yemiyorum ya bana yetiyo da geceleri uzun olduğundan gece acıkıom ama gece de bilişler yemek kilo yapıo işte 7 den sonra pek bili yemim die savaşım übakalm nolcak vercekmiyim versem de gaza gelsem:))

bana çok geliyor canım yediklerim. ben de sen gibi lahana çorbası yapmayı düşünüyordum ama evde tek değilim arkadaşlar var ve kimseye demedim diyet yaptığımı.evde tek kalırsam eğer denemeyi düşünüyorum

olsun kuzu.vucudu da çok spora alıştırmamak gerek aslında.

:)) çorba gerçekten ilk yaptığında işe yarıyor tavsiye ederim ama bende bu hafta bir şey yok bende bugünlük çorbaya ara vermeye karar verdim.
belki işe yarar :))

Günaydın kızlar:)
Sabah kahvaltısı: 2dilim uno Light denge, 1dilim Light peynir, domates,yeşillik ,yağsız yumurta, şekersiz çay

bende yeni aranıza katıldım..bende 20 kilo vermek istiyorum....bende bir haftadır başladım....siz nasıl zayıflamaya çalışıyorsunuzzz:16:

bugün geç kalktım kızlar

saat 3 lerde

1 mandalina
bir küçük çikolata 49 kalorilirik

saat 5 lerde

2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 biber
2 dilim üçgen peynir
5 zeytin
yarım dilim ekmek

şuanda
1 yeşil elma ve 1 nesgafe

toplam 537 kalori

merhaba kızlar bende aranıza katılabilirmiyim kendimden kısaca bahsedeyım 26 yaşında 4 aylık evli bir öğretmenim çocukluğumdan beri kiloluydum geçen sene kasım ayında dugunume 7 ay varken 92 kiloydum diyet ve kendi çapımda spora başladım başlarda cok zorlandım hayatımda ilk defa diyet yapıyordum ama zamanla alıştım midem küçüldü asıl önemliside hem üniversite arkadaşım hem en yakın arkadaşım hemde görümcemden gördüğüm daha doğrusu izlediğim o hep zayıftı ve maşallah güzel yemek yerdi ama şunu fartettim yemekle resmen oynayarak yerdi küçük küçük parçalar çok çiğnemeler tabağında yemeği varken doyduğunda direk kaşığını bırakırdı bende onun gibi yapmaya başladım baktımkı az bi yemekle doyuyordum akşamları yürüyüş evde jullian mıchael günde 100 mekik 100 bel çevirme 100 tane lastiği esnetme çalışması yaparak temmuza kadar 18 kilo verdim düğünden sonra diyete devam etmedim balayı canım cicim ayı derken çoğu zamanda dışşarıda yemek yememize akşamları filmin yanında cips çerez yapmamıza rağmen sadece 2 kilo almışım :)aslında zayıflamaya değilde bunu yaşam şekli haline getirmeye çalıştım şimdi 20 kilo daha vermek istiyorum 3 gündür başladım diyete hergün akşam yemeğinden 1 saat sonra eşimle 3 km yürüyoruz tek başıma değilde sizlerle devam etmek istiyorum tabiki aranıza alırsanız...

Merhaba...kadınlarkulubunde dukan diyet yapanların forumu var,takip edebilirsin.ben de dhamileliğimde 30 kilo aldım,90 oldum.su an 60 kiloyum ,eğer disiplin edebileceğine inanıyorsan kendini dukan a başla derim.dukaning yazıp Google sen aratırsan zayıflayanların resimlerini görürsün.umarım yardımı olmuştur yazımın.kolay gelsin

bugün geç kalktım kızlar

saat 3 lerde

1 mandalina
bir küçük çikolata 49 kalorilirik

saat 5 lerde

2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 biber
2 dilim üçgen peynir
5 zeytin
yarım dilim ekmek

şuanda
1 yeşil elma ve 1 nesgafe

toplam 537 kalori

kızlar ben çok acıktım ve bir kaşık kadar pekmez ve bir büyük kupa çorba içtim maalesef

kızlar ben çok acıktım ve bir kaşık kadar pekmez ve bir büyük kupa çorba içtim maalesef

Akşam bili yememişsin ki ztn akşam yemeği niyetine biri olmaz;) çorba ztn iyidir kalorili bilişler yemediğin sürece takma öle herşeyi tatlım ya;) bana bak dün gece aşûre yedim dayanamayıp:)) bugün akşam cezalıydım işte o yüzden yağsız salata yedim:( midem gürültü gürültü formçayımı ve sodaya dayandım ki açlığımı bastrym

Sabah kahvaltım:
2dilim uno Light denge
1dilim Light beyaz peynir
Domates salatalık
Yeşillik
Haşlanmış yumurta
2tatlı kaşığı aşûre
2bardak şekersiz çay

Merhaba bayanlar ,
Ben diyetisyene gittim 2 hafta oldu ama 1 kilo verdim daha. Ve her aksam 1,5 saat spor yapiyorum. Cok sinirim bozuk :(

akşam yemeğim bayağı erken yedim saat 5 lerde

4 kaşık doğranmış dometese( hazır) 2 yumurta kırıp melemen yaptım yedim
yanında 5 dilim hindi salam
1 bucuk dilim light ekmek
1 nesgafe

akşam yemeğim bayağı erken yedim saat 5 lerde

4 kaşık doğranmış dometese( hazır) 2 yumurta kırıp melemen yaptım yedim
yanında 5 dilim hindi salam
1 bucuk dilim light ekmek
1 nesgafe

şuan bir nesgafe
3 dilim hindi salam
bir dilim ekmeğin üzerine pekmez sürüp yedim. napayım kızlar çok acıkıyorum ben geç yatıyorum

nerdesiniz kızlar ya niye kimse yok.

sabah
bir dilim beyaz ekmek ve çeyrek dilim light ekmek
5 dilim hindi salam

öğle

yarım tabaktan biraz fazla nohut yemeği ve bir dilim ekmek

şuandada bir nesgafe içiyorum.

şimdiye kadar maalesef 500 kaloriyi geçtim.

Back
X