- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
Sagol tesekkur ederimmKolay gelsin başarılar dilerim inşallah istediğin sonuca ulasırsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol tesekkur ederimmKolay gelsin başarılar dilerim inşallah istediğin sonuca ulasırsin
Bakayim gunlugune :) sana da kolay gelsinBende 2 gündür yapıyorum şuan sabit günlüğüm var tek başıma yola çıktım hayırlısı
Burda da baksalar bile , referans değerler o kadar saçma ki hiç müdahele etmiyorlar. Benim ferritinim 5.8 çıktı , hiçbir doktor bunun için bir şey yapmadı sağolsunlar.... Çok şükür ki bir doktor buldum , doğu ve batı tıbbını birlikte uyguluyor. demir , d vitamini ve B12 iğnesi oluyorum. Çok rahat 5 kilo verdim.Canim yurtdisindayim ha diyince degerlere baktiramiyorum.
Ama kirmizi et aldigima gore kan iyidir heralde. Kendimi hic olmadigim kadar hallihissediyorum. Onceden hep halsizdim.
D vitamini takviyesine basliycam. O kesin azdir gunes gordugum yok pek.
Uff cok dusukmus ya. Iyi olmus duzgun doktor buldugun. Sevindim hem ihtiyacini alip hem kilo vermene.Burda da baksalar bile , referans değerler o kadar saçma ki hiç müdahele etmiyorlar. Benim ferritinim 5.8 çıktı , hiçbir doktor bunun için bir şey yapmadı sağolsunlar.... Çok şükür ki bir doktor buldum , doğu ve batı tıbbını birlikte uyguluyor. demir , d vitamini ve B12 iğnesi oluyorum. Çok rahat 5 kilo verdim.
Doktor , bu şekilde zaten kilo vermezdin dedi. Yazık bana ya. ne parcalamistim kendim...
Sen kac kilosunBenim de 20 kşlı vermem gerek
Cok merak ediyorum su kan grubuna göre yeme icmeyi. Banada bi örnek verseniz meselaAnladım canım dediğim gibi önemli olan senin nasıl hissettiğin eğer açlık hissetmiyorsan zaten doğru bir şey yapıyorsun demektir. Bu kan grubu şanslı bir gruptur uzun uzun yazamam ama özellikle bağışıklık bazı ciddi hastalıklara direnç göstermede inanılmaz derecede iyidir. Yememen gereken şeyler arasında buğday ve mısır ürünleri var. Bunlar sende direkt kilo yapabilir. Çooooook çok başarılar diliyorum canım
88 kiloyum Can'ım 170 boyundayımSen kac kilosun
Sana da kolay gelsin. :)88 kiloyum Can'ım 170 boyundayım
Cok merak ediyorum su kan grubuna göre yeme icmeyi. Banada bi örnek verseniz meselaAB pozitifim.
Konu sahibi kusura bakm böldüm azcik konunu