- Konu Sahibi bilmiyorummm
inşallah canım yaa gercekten psikolojim bozuldu görümcem yüzünden rüyamda bileonu gördüm hala şişkosun diyo bana kabus gibiydi... benimde erkek kardesim var bende görümce olcam ama asla karısmıcam gelinimize kardeşim nasıl istiyorsa öledir yani neyseeeeeeeeeeee amannnnn sen neden bozdun yaa ne güzel gidiyordun ama nefis işte bazen istiyo... kaldıgın yerden devam etseydin mesela 3. günü bozduysan 3. günü bastan yap yani tabi sen bilirsin canım nasıl için rahat edecekse öle yap ama bozdum diye de asla inancını kaybetme ben sizin sayenizde tekrar kendime geldim yaa
Canım ya benimde 2 tane abim var bende görümceyim ama inanki en ufak problemlerinde hemen arabulucuyum gelinimiz ister bitrk bana anlatır sıkıntısını..basta ugrasmak istedi benimle ama baktıki hic bir sekilde zararım dokunmuyor ne olursa arkasindayim vazggecti ve dost oldu gercekten bòyle insanlari duydukca sinirim bozuluyor...canım bende kaldigim yerden devam edeyim diyordum ama icime sinmedi yarım yamalak olmasin diye cünkü 4 gün az degil benimde cocuklar ve esim evde olunca haftasonu birtürlü devam ettiremedim bozmak icin ellerinden geleni yapiyorlar:))