merhabalar bugün dördüncü günüm ve iki kilo vermişim ki bir gününde epey pilav yedim. normalde pek tüketmem ama annem çalıştığı restorandan getirmişti adamlar çok güzel yapıyorlar dayanamadım yumuldum vallahi
benim günüm şöyle geçiyor
domates ve biberi sote edip bir yumurta atıyorum belki biraz peynir tatlandırıcılı çay bu arada tatlandırıcı kullanmayın diyorlar ama ben kısa süreliğine bir diyetisyene gitmiştim kadın bana splenda yı önerdi hamileler bile tüketebiliyor onu kullanabilirsin diyince bana bir güvenli geldi aslında kimyasal türü her şeyi tüketmekten sakınırım ama bunu diyetisyen diyince koyverdim
öğlen et,balık türü şeyler salata ve yoğurt
akşam varsa sebze yemeği yoksa sadece yoğurt yiyorum
bu arada bugün gün boyu badem ve kuru kayısı tükettim. biraz aşırıya kaçıp bir avuç yedim neredeyse. fazlası kilo yapar mı bunların? bir merak ettiğim mevzu da zeytinyağlı kızartma yapabilir miyiz, kilo aldırır mı? son bir soru daha ben tam buğday ekmeğini halk ekmekten aldığımda böyle mayası ekşi tadı hissedilen katı çok lezzetli bir ekmekti bugün bir fırından aldım içi yumuş yumuş o ekşi tat yoktu rengi de açıkçaydı olur mu böyle farklılıklar ben halk ekmeğinkine daha ısındım siz nereden alıyorsunuz?