20 kilo veya daha fazla vermek isteyen hanımların günlüğü

uruz

∞ No more excuses, just action ∞
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
4.705
20
108
Merhabalar :3:

5-10 kilocuk değil, 20 ve daha fazla kilo vermek isteyen/ vermesi gereken hanımlar olarak bu başlık altında paylaşımda bulunalım :)

Uruz yalnız bırakmam seni bu yolda, çook uzun bir yolum var benim :))))

Bir tanıdık kedi gördüm sanki :) :9:

Sağolasın canım. Benim de aynen senin gibi epey uzun bir yolum var :)

tatalım bende katılabilrim,kurallarınız yoksa eğer,her gün girme şartı,menü şartı falan,2 ufak kuzum var çok vaktim olmuyor da

tatalım bende katılabilrim,kurallarınız yoksa eğer,her gün girme şartı,menü şartı falan,2 ufak kuzum var çok vaktim olmuyor da

Merhabalar :)

Hayır, herhangi bir kuralımız ya da şartımız yok. Zaten kurallara en başta ben riayet edemiyorum :9:

20-30 kilo vermek kolay değil ve gerçekten çok uzun bir süreç. Maksat bizimle aynı durumu yaşayan hemcinslerimizle paylaşımda bulunmak, yalnız olmadığımızı bilmek ve destek bularak hedefimize ulaşmak :7:

Merhabalar :)

Hayır, herhangi bir kuralımız ya da şartımız yok. Zaten kurallara en başta ben riayet edemiyorum :9:

20-30 kilo vermek kolay değil ve gerçekten çok uzun bir süreç. Maksat bizimle aynı durumu yaşayan hemcinslerimizle paylaşımda bulunmak, yalnız olmadığımızı bilmek ve destek bularak hedefimize ulaşmak :7:

o zaman süper oldu,gelir gider sohbet ederiz,bilgi paylaşımı yaparız,ayy sevdim ben bu işii

Sabah kahvaltısını çerez ve meyveyle yaptım, sıcaklardan mıdır yoksa başka bir nedenden mi bilmiyorum ama sabah kahvaltı yapmak istemiyor canım. Karışık çerez tabağımda 15 adet badem, 5 adet ceviz ve 20 adet fındık vardı. Yanında da yarım muz yedim.

Öğlen çılbır yani yoğurtlu yumurta yedim, 2 adet yumurta ile yaptım. Yanında 1 dilim ekmek ve rendelenmiş, limon sıkılmış havuç vardı.

Şimdi şekersiz Türk kahvesi içtim:68: Akşam sadece 1 kase yoğurt ve yanında da salatalık yicem, belki bir şekersiz kahve daha içerim.

Günün ortalama kalorisi 900 olacak bu durumda.

1 saat normal tempo yürüyüş yaptım, biraz da ev temizliğini ekleyince bugünlük hareket fena sayılmaz.

2 lt den fazla su içtim.

Sıcak havalardan nefret ediyoruuum :111::111:

1 saat daha normal tempo yürüyüş yaptım. Akşam serinliğinde yürümek bir başka güzel oluyor :103:

Bu sabah biraz geç kalktım. 25-30 gram kadar fıstık, yarım muz ve 8-10 tane napolyon kiraz yedim.

Sabah pek iştahım olmadığı için yine çerez ve meyve yedim. 25-30 gr fıstıkla beraber yarım muz ve 8-10 tane kiraz vardı kahvaltı tabağımda.

Arada tek şekerli bir Türk kahvesinin yanında 1 parça çikolatayı mideye indirdim :1: (1 pakette 12 parça, yani bir paketin 1/12'si)

Hadi biraz da protein olsun diyerek çılbır yaptım kendime, 2 tane yumurta bolca ve sarımsaklı manda yoğurdu ile. Yanında da 2 dilim tam buğday ekmeği ve 1 bardak şekersiz kola vardı.

Akşam yemeğimi henüz yemedim. Ev ahalisine farklı, kendime farklı şeyler hazırlıyorum her zamanki gibi. Fırında patates yapıyorum. Azıcık yağ, biraz salça, biraz da pul biberle sos hazırladım fırında patates için. 1,5-2 patates yerim, tabii yine üzerine bolca sarımsaklı yoğurt ekleyerek :101:

1 tane daha Türk kahvesi içmeyi düşünüyorum, istiyorum... :) Bunu da listeye ekleyelim. Ortalama 1200 kalori ediyor. :56:

Bugün ev temizliği vardı, her zamanki gibi. Zaten bitmek de bilmiyor, temizliyorsun hop ertesi gün yine aynı hale geliveriyor :95:

Ben de yazayım mı yediklerimi uruzcum :)))

Sabah;
2 kayısı 40 (irilerdi),
1 salatalık 10,
kepek ekmekli tost 190,
şekersiz yeşilçay

Öğle;
100 gr hamsi 210
bol salata 100
1 dilim kepek ekmek 50

Ara;
1 küçük şeftali 60
2 yulaflı biskuvi 80

Akşam;
6 kaşık fasulye yemeği 200
1 dilim kepek ekmeği 50
150 gr kavun 60

Şimdilik toplam 1050 kalori. Gece ara öğün yapar 1200e tamamlarım. 3 mil de leslie yaptım.

Uruz inşallah bu topik bize uğurlu gelir :)))

Ben de yazayım mı yediklerimi uruzcum :)))

Şimdilik toplam 1050 kalori. Gece ara öğün yapar 1200e tamamlarım. 3 mil de leslie yaptım.

Uruz inşallah bu topik bize uğurlu gelir :)))

İnşallah canım, inşallah çok çok uğurlu gelir :119:

Ama sende çok güzel gelişmeler görüyorum, 92'yi görmüşsün bile :124:

Senin adına çok sevindim canım, tebrikler :)

İnşallah canım, inşallah çok çok uğurlu gelir :119:

Ama sende çok güzel gelişmeler görüyorum, 92'yi görmüşsün bile :124:

Senin adına çok sevindim canım, tebrikler :)

Çok teşekkür ederim canım. Valla bu site acayip motivasyon sağlıyor. Senin dostluğun da öyle :)))

Sen de karatayla aldığın fazlalıklardan kurtulmuşsun. Hep böyle devam ederiz inşallah canım.

Çok teşekkür ederim canım. Valla bu site acayip motivasyon sağlıyor. Senin dostluğun da öyle :)))

Sen de karatayla aldığın fazlalıklardan kurtulmuşsun. Hep böyle devam ederiz inşallah canım.

Bu sabah çok mutlu oldum, tartıda tekrar bu rakamı görünce :)

Her şey güzel giderken birden kilo alınca demoralize olmuştum ama pes etmedim, devam ettim ve şimdi bu noktadayım :103:

Her şey gönlümüzce olsun canım :54:

Bu sabah çok mutlu oldum, tartıda tekrar bu rakamı görünce :)

Her şey güzel giderken birden kilo alınca demoralize olmuştum ama pes etmedim, devam ettim ve şimdi bu noktadayım :103:

Her şey gönlümüzce olsun canım :54:

İnşallah canım. Ben de çok sevindim senin adına. Karataya devam o zaman? Demekki birden gidecek kilolar.

Ben şimdi kaçayım. Görüşürüz canım.

İnşallah canım. Ben de çok sevindim senin adına. Karataya devam o zaman? Demekki birden gidecek kilolar.

Ben şimdi kaçayım. Görüşürüz canım.

Ortaya karışık bir şeyler yapıyorum :)

Bir taraftan kalori sayıyorum ama diğer taraftan Canan Karatay'ın önerilerine uymaya çalışıyorum.

Tamam canım, görüşmek üzere :3:

1 saat yürüyüş yaptım :55:

Back
X