Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uruz yalnız bırakmam seni bu yolda, çook uzun bir yolum var benim :))))
Bir tanıdık kedi gördüm sanki :)![]()
Sağolasın canım. Benim de aynen senin gibi epey uzun bir yolum var :)
Hep beraber yürücez canım bu yolda. Arkadaşları da bekliyoruz tabi :)))
Tatlım ben bu haftasonu yokum, ama pazartesi tam gaz yanındayım. Çook dikkat et kendine. Kaçayım ben yavaştan.
![]()
tatalım bende katılabilrim,kurallarınız yoksa eğer,her gün girme şartı,menü şartı falan,2 ufak kuzum var çok vaktim olmuyor da
Merhabalar :)
Hayır, herhangi bir kuralımız ya da şartımız yok. Zaten kurallara en başta ben riayet edemiyorum![]()
20-30 kilo vermek kolay değil ve gerçekten çok uzun bir süreç. Maksat bizimle aynı durumu yaşayan hemcinslerimizle paylaşımda bulunmak, yalnız olmadığımızı bilmek ve destek bularak hedefimize ulaşmak![]()
Ben de yazayım mı yediklerimi uruzcum :)))
Şimdilik toplam 1050 kalori. Gece ara öğün yapar 1200e tamamlarım. 3 mil de leslie yaptım.
Uruz inşallah bu topik bize uğurlu gelir :)))
İnşallah canım, inşallah çok çok uğurlu gelir :119:
Ama sende çok güzel gelişmeler görüyorum, 92'yi görmüşsün bile :124:
Senin adına çok sevindim canım, tebrikler :)
Çok teşekkür ederim canım. Valla bu site acayip motivasyon sağlıyor. Senin dostluğun da öyle :)))
Sen de karatayla aldığın fazlalıklardan kurtulmuşsun. Hep böyle devam ederiz inşallah canım.
Bu sabah çok mutlu oldum, tartıda tekrar bu rakamı görünce :)
Her şey güzel giderken birden kilo alınca demoralize olmuştum ama pes etmedim, devam ettim ve şimdi bu noktadayım :103:
Her şey gönlümüzce olsun canım![]()
İnşallah canım. Ben de çok sevindim senin adına. Karataya devam o zaman? Demekki birden gidecek kilolar.
Ben şimdi kaçayım. Görüşürüz canım.