20 kilo veya daha fazla vermek isteyen hanımların günlüğü

slmmm kızlar bende katılmak isterim aranıza benimde rahat 30 kilo vermem gerekiyo :3::3:

Ablalar merhabaa ben de sizdenim 2 gün oldu baslayalı ama umudum yok 21 yassındaym 81 kg 1.60 boyum var 20 kg vermem lazım benim de. Başarmak çok ucuk bir olaymış gibi gelıyor bana. Kilo çizelgelerinizden gördüm ne güzel verebilmişsiniz. Ben de o günleri görebilirim inş. :/

hoşgeldin canım, buyur sende katıl bize..

al bendende o kadar, bu aralar inanlılmaz tatlı isteğim var. sadece tatlı yiyerek zayflama diyeti varmıdır acaba..

arkadşım ne güzel kilo vermişin maşallah :nazar::nazar: o azminden banada versene biraz :17::17::17:

slmmm kızlar bende katılmak isterim aranıza benimde rahat 30 kilo vermem gerekiyo :3::3:
Merhaba, hoşgeldin :)

Ablalar merhabaa ben de sizdenim 2 gün oldu baslayalı ama umudum yok 21 yassındaym 81 kg 1.60 boyum var 20 kg vermem lazım benim de. Başarmak çok ucuk bir olaymış gibi gelıyor bana. Kilo çizelgelerinizden gördüm ne güzel verebilmişsiniz. Ben de o günleri görebilirim inş. :/
İnsanın önünde uzanan yol çok uzun olunca ister istemez umutsuzluğa kapılıyor ve ne yaparsa yapsın hiçbir zaman kilo veremeyeceğini düşünüyor.
Verdiğin her kiloyla birlikte umudun bir kat daha artıyor, kendine daha çok inanıyorsun :)
İlk haftaları atlatabilirsen kilo verdiğini görecek ve daha çok motive olacaksın, sonra seni biz bile durduramayacağız
:1:
Aramıza hoşgeldin sen de :)

İkinize birden sorayım, hangi diyetleri yapıyorsunuz? Spor yapıyor musunuz? Diyet yöntemlerinizi de paylaşırsanız size daha çok yardımcı olabiliriz :)

Merhaba, hoşgeldin :)

İnsanın önünde uzanan yol çok uzun olunca ister istemez umutsuzluğa kapılıyor ve ne yaparsa yapsın hiçbir zaman kilo veremeyeceğini düşünüyor.
Verdiğin her kiloyla birlikte umudun bir kat daha artıyor, kendine daha çok inanıyorsun :)
İlk haftaları atlatabilirsen kilo verdiğini görecek ve daha çok motive olacaksın, sonra seni biz bile durduramayacağız
:1:
Aramıza hoşgeldin sen de :)

İkinize birden sorayım, hangi diyetleri yapıyorsunuz? Spor yapıyor musunuz? Diyet yöntemlerinizi de paylaşırsanız size daha çok yardımcı olabiliriz :)

diyetisyenden diyet aldım 1700 kalorilik spor haftada 3 kere tenpolu yürüyüş ve evdede internetten sporlar bulup onları yapıyordum ama aşırı kilo aldım çok çabuk pes ediyorum yarın sabah başlıyorum sonu yok bunun:18::18:

emzirdiğim için sanırım aşırı tatlı isteyim var, bu yüzden kilo vermem durdu. sürekli uyma isteyide başladı. bi ara doktora gidip tahlil yaptırıcam özellikle şekerime baktırayım diyorum. bakalım ne olacak..

günaydın nasılsınız arkadaşlar benim diyet güzel gidiyor daha eksilere geçemedik ama kaçamaz elimden artık sabır edicem buarada bide 5 li çay içiyorum çok tavsiye ederim hepinize diyet dostu böbrek dostu :34::34:

Ben uğramayalı kimsecikler kalmamış ama ben devam ediyorum :)

Sabah
Salatalık
10-15 tane siyah zeytin
2 dilim beyaz ekmek

Öğlen
1 porsiyon musakka
1 bardak ayran

Akşam
Muz, armut ve nektarinden oluşan meyve salatası

Back
X