Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben diyete devam ediyorum ve tabii ki kilo vermeye de :)bayadır kimler yok hayırdır nerdesiniz?
Merhaba, hoşgeldin :)Merabaaaaaaaaaa :)
hoşgeldin canım, buyur sende katıl bize..
al bendende o kadar, bu aralar inanlılmaz tatlı isteğim var. sadece tatlı yiyerek zayflama diyeti varmıdır acaba..
Merhaba, hoşgeldin :)slmmm kızlar bende katılmak isterim aranıza benimde rahat 30 kilo vermem gerekiyo![]()
İnsanın önünde uzanan yol çok uzun olunca ister istemez umutsuzluğa kapılıyor ve ne yaparsa yapsın hiçbir zaman kilo veremeyeceğini düşünüyor.Ablalar merhabaa ben de sizdenim 2 gün oldu baslayalı ama umudum yok 21 yassındaym 81 kg 1.60 boyum var 20 kg vermem lazım benim de. Başarmak çok ucuk bir olaymış gibi gelıyor bana. Kilo çizelgelerinizden gördüm ne güzel verebilmişsiniz. Ben de o günleri görebilirim inş. :/
Merhaba, hoşgeldin :)
İnsanın önünde uzanan yol çok uzun olunca ister istemez umutsuzluğa kapılıyor ve ne yaparsa yapsın hiçbir zaman kilo veremeyeceğini düşünüyor.
Verdiğin her kiloyla birlikte umudun bir kat daha artıyor, kendine daha çok inanıyorsun :)
İlk haftaları atlatabilirsen kilo verdiğini görecek ve daha çok motive olacaksın, sonra seni biz bile durduramayacağız
Aramıza hoşgeldin sen de :)
İkinize birden sorayım, hangi diyetleri yapıyorsunuz? Spor yapıyor musunuz? Diyet yöntemlerinizi de paylaşırsanız size daha çok yardımcı olabiliriz :)
Ben diyete devam ediyorum ve tabii ki kilo vermeye de :)