20 kilo veya daha fazla vermek isteyen hanımların günlüğü

7 halley mi!!! :52::52::52:

Üstüne de tulumba mı!!! :36::36::36::36:

eve tatlı almak yok, yasaklıyorum. inşallah bebek görmeye gelen misafirlerde tatlı getirmez :14:

bu gün kızım tam 2 aylık oldu ve sabah aşıya götürdük. bir koldan ikide bacaktan aşı yaptılar. çok ağladı kuzum ilk defa gözünden yaş geldiğini gördüm. uyuyup uyanınca başlıyor ağlamaya hiç böyle yapmazdı. uyanınca yatagında gözü açık bekler agu ugu falan derdi, şimdi hep ağlıyor. aşı olan bebeğin huyu suyu değişir derlerdi, bakalım bizimki nasıl olacak. başında bekliyorum uyanınca ağlamaya başlıyor bende hemen emziriyorum. ağlaması kesilip tekrar uyuyor. annesi kıyamaz ona :109:

dün akşam 7 halleyi miğdeye indirdim, gözüm kalan 3 halleyde, ya sabır ya sabır. bu hafta 500 gram verebilsem şükredicem. halleyler bişi değilde tulumbalar beni bitirdi, bir haftadır tulumba yiyorum ben ya. bitmedi gitti. haftaya intikamım çok acı olacak :27:

bacım bi dur o nedir halleyler tulumba tatlıları noluyorrr oralarda yiyeceksende tulumbaları peçeteye koy sık sonrasında da temiz bir peçeteye sar dışarda dursun şekerini boşverde kızartma yağını alma kanserojen sonuçta emziriyorsun çocuk senden ayrılsın sonra yersin bari ona alıştırma... ayrıca onun içine koydukları şekerde fruktoz şurubu yani mısır şurubu o bile tehlikeli yapma güzelim ben sana aşureyi öneririm kuruyemişi fazla olan, pekmezle yap yanlızca... en güzel tatlı senin için.......

Sabah: 1 muz, birkaç ceviz, 1 bardak kakaolu şekersiz süt

Ara: 4-5 kayısı

Öğlen: Yarım tabak tavuklu türlü, 1 dilim ekmek, 1 bardak sodalı ayran

Ara: Yok

Akşam: 5 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt, bolca salata

1 saat yürüyüş :10:

bacım bi dur o nedir halleyler tulumba tatlıları noluyorrr oralarda yiyeceksende tulumbaları peçeteye koy sık sonrasında da temiz bir peçeteye sar dışarda dursun şekerini boşverde kızartma yağını alma kanserojen sonuçta emziriyorsun çocuk senden ayrılsın sonra yersin bari ona alıştırma... ayrıca onun içine koydukları şekerde fruktoz şurubu yani mısır şurubu o bile tehlikeli yapma güzelim ben sana aşureyi öneririm kuruyemişi fazla olan, pekmezle yap yanlızca... en güzel tatlı senin için.......

valla yedim bitti kalan son 6 taneyide eşime bıraktım. inanılmaz tatlı isteğim oldu bu hafta, adet mi olucam acaba biraz biraz karın agrım var ama bilemiyorum ki. 35. gün falan kanamam kesildi birdahada olmadım. komşum getirmeseydi yenmezdi bu tatlılar. benim tatlı ihtiyacımı meyveden almam lazım. 2 aydır ilk defa bu kadar abarttım tatlıyı :17:

Sabah kavurmalı yumurta
öglen k flex 1 kase
ara yarım pk dyt bisk
akşam 2 kaşık pilav 3 köfte salata
ara dondurmA

45 dk pilates + 45 dk leslie + 2 lt su

tatlı istegim benimde o aylarda çok oldu ve yedim yedim 10 kg aldım 500 gr vermeyi bırak kilo almazsın inş 7 tane halleyleen 1000 kcal falan ediyor herhal umarım bir daha yimezsiin :(

valla yedim bitti kalan son 6 taneyide eşime bıraktım. inanılmaz tatlı isteğim oldu bu hafta, adet mi olucam acaba biraz biraz karın agrım var ama bilemiyorum ki. 35. gün falan kanamam kesildi birdahada olmadım. komşum getirmeseydi yenmezdi bu tatlılar. benim tatlı ihtiyacımı meyveden almam lazım. 2 aydır ilk defa bu kadar abarttım tatlıyı :17:

en azından kendi yaptığın tatlıları ye güzelim en azından içine ne koyduğunu bilirsin mümkün olduğunca az koyarsın :) canın bir kez tatlı istedimi bende yaşıyorum geçmiyor meyveyle... bi ara bu ballı fıstık fındık karışımı bişiler vardı onlardan almıştık. çok isterse ondan sabah 1-2 tatlı kaşığı yiyorum bastırıyor, öneririm

günaydınnn kızlarrr...

bir tatlı tarifi vereyim. iş yerindeyken özellikle

form bisküvilerden alıyorsun, ben eti form aldım onun gibilerden, üzerine bal döküyorsun (macun şeklindeki ballardan alıp az sıkmak lazım) 2-3 tanede badem diziyorsun üstüne... bunun sana taptatlı gelebilmesi için öncesinde 1 kupa yeşil çay içiyorsun :D

en azından kendi yaptığın tatlıları ye güzelim en azından içine ne koyduğunu bilirsin mümkün olduğunca az koyarsın :) canın bir kez tatlı istedimi bende yaşıyorum geçmiyor meyveyle... bi ara bu ballı fıstık fındık karışımı bişiler vardı onlardan almıştık. çok isterse ondan sabah 1-2 tatlı kaşığı yiyorum bastırıyor, öneririm

gecenin 3 ünde kalkıp kalan 3 halleyin üstüne bolca cokokrem sürüp yedim. bana ne oluyor bilmiyorum ama evdeki tüm tatlıları tükettim. birdaha tatlı yüzü görmek istemiyorum. diyetimi maffetti bu tatlılar, yarın tartı günü. neyse ne olan oldu bu hafta vermesemde haftaya daha azimli olacagım kesin :129:

Öncelikle HAYIRLI RAMAZANLAR..

arkadaşlar bu arada ben bir diyet buldum. 7 günde 7 kilo diyeti;

1. gün 10 taneye kadar yumurta yenecek.
2. gün yarım kilo domates yarım kilo salatalık
3. gün 1 kg tavuk göğsü
4. gün 1 kg haşlanmış patates
5. gün 1 kg meyva. ancak karpuz kavun gibi şekerli meyvalar değil. erik kiraz vs yenecek
6. gün 1 kg haşlanmış kabak
7. ve son gün 1 kg elmadan şekersiz komposto yapılacak.

bu diyeti uygulayanlar 7 değil ama 5 kilo vermişler. 75 e düşünce yapsam diyorum. yani pek sağlıklı değil kabul ediyorum ama bi denesem diyorum. 2. ve 5. gün beni zorlar ama diğerleri kolay gibi yapılabilir yani. zaten sıcakta yemek yemek istemiyor insanın canı. aranızda hiç böyle bir diyet deneyen var mı?

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

birde bu var, 5 ayda 36 kilo verdiren çay tarifi, emzirdiğim için denemeyi düşünmüyorum ama sizin için faydalı olabilir. aktardan alıp hazırlanıyormuş bitki karışımları. yanliz ben cinamekiye dikkat derim kabızlık için kullanılan bir bitkidir ve fazlası bagırsaklarda hasara neden olabilir. hatta hiç konmasa daha iyi. emzirmesem denerdim bu çayı..

Öncelikle HAYIRLI RAMAZANLAR..

arkadaşlar bu arada ben bir diyet buldum. 7 günde 7 kilo diyeti;

1. gün 10 taneye kadar yumurta yenecek.
2. gün yarım kilo domates yarım kilo salatalık
3. gün 1 kg tavuk göğsü
4. gün 1 kg haşlanmış patates
5. gün 1 kg meyva. ancak karpuz kavun gibi şekerli meyvalar değil. erik kiraz vs yenecek
6. gün 1 kg haşlanmış kabak
7. ve son gün 1 kg elmadan şekersiz komposto yapılacak.

bu diyeti uygulayanlar 7 değil ama 5 kilo vermişler. 75 e düşünce yapsam diyorum. yani pek sağlıklı değil kabul ediyorum ama bi denesem diyorum. 2. ve 5. gün beni zorlar ama diğerleri kolay gibi yapılabilir yani. zaten sıcakta yemek yemek istemiyor insanın canı. aranızda hiç böyle bir diyet deneyen var mı?

Diyete uymak zor değil, insan bir şekilde yapar da...

Diyet bittikten sonra verilen kiloları geri almaktan korkarım ben hep :)

bugun biraz saçma sapan yedim hastalandıgım için oructa tutamadım çikalataları yedim hep :(

sabah k filex
ara 2 külah dondurma
öglen 2 tanecik cips 1tane gofret 1 tane muz
ara yok
akşam 2 ymk kaş çorba :D 2 y. kaşık pilav + et
1 tane daha gofreett :(

spor yok ağrlardan dolayı :S su 2 lt

emzrdiğim için oruç tutmuyorm öyle olunca saçma sapan yiyorum :( geçen hafta yarım kilo vermiştim bu hafta geri aldım gece sütüm bitiyo diye yedim ondan oldu bi daha yemeyeceğim

emzrdiğim için oruç tutmuyorm öyle olunca saçma sapan yiyorum :( geçen hafta yarım kilo vermiştim bu hafta geri aldım gece sütüm bitiyo diye yedim ondan oldu bi daha yemeyeceğim

bende oruç tutmuyorum, ne olur ne olmaz. bu hafta hiç kilo veremedim, bu kadar tatlıdan sonra normal diyorum :17: inşallah bu hafta 2 kilo birden gider :27:

hayırdır arkadaşlar ne oldu? herkes nerelere kayboldu, diyete devam ediyorsunuz değil mi?

benide alsanız aranıza ne güzel olur:3: 24 kilo vermek istiyorum:53:

hoşgeldin canım, buyur sende katıl bize..

Ben bu gidisle kilo almak isteyenler bolumune yazacagim.Cunku bugun baya bir kurabiye yedim :43:

al bendende o kadar, bu aralar inanlılmaz tatlı isteğim var. sadece tatlı yiyerek zayflama diyeti varmıdır acaba..

Selülit ödem sarkma gibi problemi olan arkadaşlarımız varsa sıkılaşma toparlama incelme ve selülitin MİKRO PLUS yöntemiyle bölgesel çalışarakta tedavisinide yapıyorum.İsterseniz internetten inceleyin bu yöntemi.İletişim kurmak isteyen olursada bir şekilde iletişime geçeriz.yok öyle yok böyle Övme gibi vasat bir olaya girmicem tarzım değil sadece çok başarılı :) !!!! artık siz düşünün ne demek istediğimi :) bu teknikle alakalı dip not SEMA ARABACIOĞLU yazıp hikayesini ve Mikro Plusla nasıl tanışıp ne yaptığını okursunuz.Bu arada masaj içinde iletişim kurmak isterseniz kurabiliriz.Görüşmek üzere kızlar.Tedaviyi yapıcak olan kişi benim o yüzden kendimide övmücem :))) sadece başarılıyım :)!!! Günlerinizin güzel geçmesi dileğiyle...

Back
X