- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
Sabah canım kahvaltı istemediği için 30 tane badem yedim.
Bir süre geçtikten sonra çılbır yaptım kendime, birkaç gündür bir çılbır tutturdum gidiyorum :) 2 yumurtayla yaptım, sonra da üzerine 2 kaşık yoğurt koydum. Yanında 5 adet salatalık yedim, tok tutsun diye. 2 dilim de ekmek.
Arada 1 kahve içtim ve 1 parça çikolata hüplettim.
Evi toplarken, odayı temizlerken 15 tane badem daha.
Evde gözleme, börek ve kek vardı. Sağa baktım, sola baktım; en sonunda yarım gözleme yedim. Çok yağlı değildi ama bol peynirliydi. Yanında 1 bardak şekersiz kola.
Şimdi tekrar kahve ve 1 parça çikolata.
Akşam yemeği olarak da 1-2 kase yoğurt yicem.
Bugün ortalama 1500 kalori ediyor.
Ayağımdaki ve dizimdeki ağrı hafifledi ama halen tamamen geçmiş değil. Yürüyüşe gitmedim ama az da olsa dans etmeye çalıştım, ek olarak temizlik yaptım.
Bir süre geçtikten sonra çılbır yaptım kendime, birkaç gündür bir çılbır tutturdum gidiyorum :) 2 yumurtayla yaptım, sonra da üzerine 2 kaşık yoğurt koydum. Yanında 5 adet salatalık yedim, tok tutsun diye. 2 dilim de ekmek.
Arada 1 kahve içtim ve 1 parça çikolata hüplettim.
Evi toplarken, odayı temizlerken 15 tane badem daha.
Evde gözleme, börek ve kek vardı. Sağa baktım, sola baktım; en sonunda yarım gözleme yedim. Çok yağlı değildi ama bol peynirliydi. Yanında 1 bardak şekersiz kola.
Şimdi tekrar kahve ve 1 parça çikolata.
Akşam yemeği olarak da 1-2 kase yoğurt yicem.
Bugün ortalama 1500 kalori ediyor.
Ayağımdaki ve dizimdeki ağrı hafifledi ama halen tamamen geçmiş değil. Yürüyüşe gitmedim ama az da olsa dans etmeye çalıştım, ek olarak temizlik yaptım.