20 lik diş ağrısı:(

BHUNBHA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
161
1
96
41
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar.

Ben 28 haftalık gebeyim.dişlerim çok şükür sağlıklıdır.ama son 1 haftadır çok yoğun bir ağrı çekıyorum çürük falan da yok.doktoro gittim.gömülü olan 20 lik diş ağrı yapıyorumuş.çene cerrahının müdahalesi gerekir ama oda bebek için zaralı olabilir dedi..benim gibi acı çekipte acıyı aza indirgeyen varmı..bana yardım edin?öldüm bu ağrıdan uykusuzlutan:(

Merhaba arkadaşlar.

Ben 28 haftalık gebeyim.dişlerim çok şükür sağlıklıdır.ama son 1 haftadır çok yoğun bir ağrı çekıyorum çürük falan da yok.doktoro gittim.gömülü olan 20 lik diş ağrı yapıyorumuş.çene cerrahının müdahalesi gerekir ama oda bebek için zaralı olabilir dedi..benim gibi acı çekipte acıyı aza indirgeyen varmı..bana yardım edin?öldüm bu ağrıdan uykusuzlutan:(

canım ya geçmiş olsun bende 16. haftamda çektim bu ağrıyı antibiyotik kullandım canım ben şifalar versin RABBİM

bana da uzun sure yirmilik dediler (gomulu) ama sonra onundeki kanal tedavisi yapilmis disin iltihaplandigi anlasildi ve 20.haftamda cekildi. senin haftan biraz ileri:( antibiotik kullandirdiklarini ben de duydum. bana her seferinde yelekle rontgen cektirebilcegim soylendi ve cektirdim de. yirmilik disinin yaninda kapali bir dis varsa onceden tedavi edilmis, ona da baktirt derim ben. bana 4 disci de yirmilik dedi ama sonra olmadigi ortaya cikti.
cok gecmis olsun, cok zor bir durum biliyorum. ama yirmilikse agri bir gider bir gelir dua edelim de gitsin ve doguma kadar gelmesin. cok gecmis olsun.

ağrı kesici fazla almadım ben.bi kere gece içtim okadar.Beklicem artık doğumdan sonra kurtulurum inşalah.annemin tavsiyesini dinliyorum durmadan ayran içiyorum.

Back
X