Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 20 şubatta transfer oldum. 5.gün embriyosu 3aa kalite dün yaptım ama negatifti malesefKızlar Bursa Bahçecide Doç. Dr. Betül Dündar’da 1 adet 5.gün embriyosu ile transferimi oldum. İlk tüp bebek tecrübem. Belirti yaşayanlar yada gebelik testi yapmaya başlayanlar var mı ? Hadi bu süreci birlikte geçirelim![]()
Ben de 20 şubatta transfer oldum. 5.gün embriyosu 3aa kalite dün yaptım ama negatifti malesef1 Martta kan vericem düne kadar sol kasık ağrım ara sıra bel ağrım vardı dün gece bacak ağrımdan uyuyamadım ama bu sabah maşallah full enerji kalktım gram ağrım yok
Sizde belirti var mı ? ben yazmıştım daha önce ama bunlar pms mi yoksa gebelik belirtisi mi bilemiyorum
![]()
Kaşık ağrısıBen de 20 şubatta transfer oldum. 5.gün embriyosu 3aa kalite dün yaptım ama negatifti malesef1 Martta kan vericem düne kadar sol kasık ağrım ara sıra bel ağrım vardı dün gece bacak ağrımdan uyuyamadım ama bu sabah maşallah full enerji kalktım gram ağrım yok
Sizde belirti var mı ?
Bende bugün itibari ile tüm belirtiler bitti hatta az önce gene test yaptım gene negatif demek ki zamanı değilmiş benim içinKaşık ağrısı
Memelerim Çok Büyüdü ( Ağrı az var)
Bacak ağrısı çok fazla
Uykusuzluk
Bel ağrısı
Birde dün akşam yemek yaparken ilk kez soğan kokusu miğdemi bulandırdı
6. Günümdeyim şuan transferimin. Pms de olabilir Gebelik belirtisi de![]()
Hakkınızdaki en hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin inşallah. Bende onca tedavide negatif gördüğümde evet çok üzüldüm ama kendimi telkin edip yeni tedaviye hazırlandım. Daha önce hiç gebe kalamadım belirtiler nedir bilmiyorum sadece kendimdeki değişiklikleri farkedip yazdım. Negatif gören her arkadaşıma üzülüyorum acaba bende ümitlenmemeli miyim diyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun sonuç ne olursa olsun yazacağımBende bugün itibari ile tüm belirtiler bitti hatta az önce gene test yaptım gene negatif demek ki zamanı değilmiş benim içinKendimi cuma günki kan testinin negatifine hazırlmaış oldum böylece :) Sizin adınıza sevindim belirtileriniz bence gebelik sinyali hakkınızda hayırlısı olur inşallah test gününüz de güzel haberinizi bekliyorum :)
Bence hiç öyle düşünme. Bir arkadaşımın 4. Kan testinde pozitif çıktı. Ümitsiz olma.Bende bugün itibari ile tüm belirtiler bitti hatta az önce gene test yaptım gene negatif demek ki zamanı değilmiş benim içinKendimi cuma günki kan testinin negatifine hazırlmaış oldum böylece :) Sizin adınıza sevindim belirtileriniz bence gebelik sinyali hakkınızda hayırlısı olur inşallah test gününüz de güzel haberinizi bekliyorum :)
Benim bugün de dahil yaptığımtüm testler negatif sadece çok ucuz bir markanın 3 tanesi saatler sonra silik ikinci çizgisi çıktı kuruma çizgisi muhtemelen ama en azından o geceler üzülmeden uyudum :) yarın kan testinin nasıl çıkacağı malumBen de 20 Şubatta Ataşehir Acıbadem’de transfer oldum, 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Pazartesi akşamı dayanamayıp evde kalan kaset testlerden birini yaptım, çok silik ikinci çizgi çıktı ama o kadar silik ki hayal bile olabilir1 Mart’a kadar başka test yapmayacağım ama meraktan deliricem.
Gerçekten mi. Ne güzel arkadaşınızın adına çoook sevindim. İnsan hisseder derler ya o gerçek sanırım benim hiç umudum yok açıkçası. Bekleyip görücez bakalım yarın saat 8.30 da randevum var öğlene kadar belli olacak. Herşey nasip kısmet. Belki de Allah'ın benimle ilgili daha da güzel planları var bilemeyiz.Bence hiç öyle düşünme. Bir arkadaşımın 4. Kan testinde pozitif çıktı. Ümitsiz olma.
Bende dün test yaptım yani 8. Gün negatif bugün yapmadım korktum açıkçası, bugün 9.günüm adet sancılarım var hiç bir şekilde lekelenmem olmadıBen de 20 şubatta transfer oldum. 5.gün embriyosu 3aa kalite dün yaptım ama negatifti malesef1 Martta kan vericem düne kadar sol kasık ağrım ara sıra bel ağrım vardı dün gece bacak ağrımdan uyuyamadım ama bu sabah maşallah full enerji kalktım gram ağrım yok
Sizde belirti var mı ?
Benim dün felakettir adet sancım vardı. Ama sabaha hiç bir şey kalmadı. Ayrıca bende hiç bir şekilde lekelenme olmadı.Bu arada 9. Güne kadar lekelenme yaşayan varmı kızlar
Bu durumu sadece yaşayan bilir, sizi gebe kalmak dışında hiçbir şey teselli etmez -beni de tabi…- ama rezervi çok daha düşük olup çocuk sahibi olan çok fazla kadın var, şimdiden dağılacağınız düşüncesine kapılmayın lütfen. Benim de 36 yumurtam toplandı ama gebe kalamadım, 3 yumurtası olan başka bir arkadaşım kaldı mesela… Hiç belli olmaz. İlk doktorunuz korkunçmuş gerçekten, doktor bu konuda çok önemli. Doğru zamanda biz de çift çizgiyi göreceğiz, bir yerlerde bekliyor biziYarınki sonuç ne olur bilmiyorum, negatifse ben bi süre dağılırım yazamam buralara o yüzden şimdi bir şeyler yazayım belki işinize yarar. Ben zaten 32 yaşında evlendim 2018de, asla çocuk düşüncem de yoktu. Hatta 2 yıllık evliyken reglim gecikince kan testi vermeye “ya hamileysem naparım ben” diye ağlayarak gittiğimi biliyorum.35ten sonra çocuk fikri yavaş yavaş kafama yattı, bir kaç öylesine denedik olmadı, amh filan neymiş yeni öğrendim o zaman hiçbir fikrim yok. Testler yaptırdım amh 0,74 çıktı. Kadın doktor “sen anne olamazsın çok zor, bak bu kocamın tüp bebek merkezi” diye bana kart verdi ağlayarak çıktım ordan. 7-8 ay daha ovülasyon testiyle filan denedim, olmayınca tüp bebek doktoruna gittim. Hadi hemen başlayalım dedi, 2023 mayısta ilk tedavime başladım ama embriyolar orta kaliteydi, 3. gün taze transfer oldu iki adet, tutmadı. Aralık ayında tekrar başladım, ilk yumurta toplamada 2 embriyo oluştu ama 5.güne gitmediler çöp oldu. Aynı siklusta tekrar toplama yapıldı, 5 embriyodan iki kaliteli 5.gün embriyosu oldu, donduruldu şimdi onlar transfer edildi yarın sonuca bakıcaz.
Bu süreçte mayıstan beri yaptıklarımı anlatayım. Instagramda embriyologidilbozkurt’tan yumurta kalitesi artırma eğitimi aldım. Yani benim baya aydınlandığım yerler oldu ama kadının kafası çok dağınık, notları filan da öyle. Özetle sağlıklı ve temiz beslenme, temiz ürünler (kişisel bakım, temizlik ürünleri, pişirme ürünleri vs) ve fiziksel aktivite ve meditasyon üzerine. Sonra bir kaç ay diyetisyen Hülya Arslantaş Gül ile çalıştım, onun çok faydasını gördüm hem kilo verme hem yumurta sağlığı ve kalitesi açısından. Instagramdan takip edin onu bence. Yemeklerinizde mutlaka renkli öğünler olsun, özellikle mor renkler antioksidan. Yaban mersini (instadan ilkindenblueberry organik satıyor kilolarca alın dondurun hasat zamanında), pancar, mor lahana vs mutlaka tüketin. Vitaminler, takviyeler, naturiga markasının yeşil-mor-sarı tozları filan bunları kullanın. En az 3 ay önceden gebeliğe/tedaviye bu şekilde hazırlık yapmak gerekiyormuş zaten. Bu kadar yazabiliyorum şimdilik, inşallah yarın güzel sonuç gelirse daha detaylı da yazarım isterseniz.
Günaydın . Lütfen üzülme biliyorum zor bende öyleyim. Benim de tek embriyom başka yok. Eşin çok doğru söylemiş benim eşimde birebir aynısını söyledi. Benim belirtilerim adet belirtisi belli insan hissediyor çünkü dünden beri belim ikiye ayrıldı resmen karın ağrısından bahsetmiyorum bile. Hepimizim hakkında hayırlısı olsun. Sonucum çıkar çıkmaz paylaşıcam. Sende lütfen moralini bozma inan bana Allah hakkımızda en hayırlısını en güzelini nasıp edecek. Belki şimdi değil ama inan sonrası çok güzel olacak.Benimde erken gebelik testimde 7. Ve 8. Günler negatif çıktı. Bunları görünce korkudan kan bile veremedim. Çok ağlayınca eşim kızdı. Gününü bekleyeceksin kendini üzünce bir şeyler düzelmiyor dedi. Belki kana geç karışır geç tutunur dedi. Bir ümit onu bekliyorum. 4 mart pazartesi test günüm. Geride başka embriyom yok. 5. Gün embriyom eğer geç tutunursa bu dedikleri gerçek olabilir ama bende hiç bir belirti yok. Çok üzgünüm , dua etmekten başka çarem yok![]()
İnşallah olumlu sonuçlanır Allah yardımcın olsunYarınki sonuç ne olur bilmiyorum, negatifse ben bi süre dağılırım yazamam buralara o yüzden şimdi bir şeyler yazayım belki işinize yarar. Ben zaten 32 yaşında evlendim 2018de, asla çocuk düşüncem de yoktu. Hatta 2 yıllık evliyken reglim gecikince kan testi vermeye “ya hamileysem naparım ben” diye ağlayarak gittiğimi biliyorum.35ten sonra çocuk fikri yavaş yavaş kafama yattı, bir kaç öylesine denedik olmadı, amh filan neymiş yeni öğrendim o zaman hiçbir fikrim yok. Testler yaptırdım amh 0,74 çıktı. Kadın doktor “sen anne olamazsın çok zor, bak bu kocamın tüp bebek merkezi” diye bana kart verdi ağlayarak çıktım ordan. 7-8 ay daha ovülasyon testiyle filan denedim, olmayınca tüp bebek doktoruna gittim. Hadi hemen başlayalım dedi, 2023 mayısta ilk tedavime başladım ama embriyolar orta kaliteydi, 3. gün taze transfer oldu iki adet, tutmadı. Aralık ayında tekrar başladım, ilk yumurta toplamada 2 embriyo oluştu ama 5.güne gitmediler çöp oldu. Aynı siklusta tekrar toplama yapıldı, 5 embriyodan iki kaliteli 5.gün embriyosu oldu, donduruldu şimdi onlar transfer edildi yarın sonuca bakıcaz.
Bu süreçte mayıstan beri yaptıklarımı anlatayım. Instagramda embriyologidilbozkurt’tan yumurta kalitesi artırma eğitimi aldım. Yani benim baya aydınlandığım yerler oldu ama kadının kafası çok dağınık, notları filan da öyle. Özetle sağlıklı ve temiz beslenme, temiz ürünler (kişisel bakım, temizlik ürünleri, pişirme ürünleri vs) ve fiziksel aktivite ve meditasyon üzerine. Sonra bir kaç ay diyetisyen Hülya Arslantaş Gül ile çalıştım, onun çok faydasını gördüm hem kilo verme hem yumurta sağlığı ve kalitesi açısından. Instagramdan takip edin onu bence. Yemeklerinizde mutlaka renkli öğünler olsun, özellikle mor renkler antioksidan. Yaban mersini (instadan ilkindenblueberry organik satıyor kilolarca alın dondurun hasat zamanında), pancar, mor lahana vs mutlaka tüketin. Vitaminler, takviyeler, naturiga markasının yeşil-mor-sarı tozları filan bunları kullanın. En az 3 ay önceden gebeliğe/tedaviye bu şekilde hazırlık yapmak gerekiyormuş zaten. Bu kadar yazabiliyorum şimdilik, inşallah yarın güzel sonuç gelirse daha detaylı da yazarım isterseniz.
Amin amin inşallah rabbim bizlerin yüzünü beklenmedik anda güldürsün , ol dese olur çünkü. Ondan başka bizlere yardım edecek yokGünaydın . Lütfen üzülme biliyorum zor bende öyleyim. Benim de tek embriyom başka yok. Eşin çok doğru söylemiş benim eşimde birebir aynısını söyledi. Benim belirtilerim adet belirtisi belli insan hissediyor çünkü dünden beri belim ikiye ayrıldı resmen karın ağrısından bahsetmiyorum bile. Hepimizim hakkında hayırlısı olsun. Sonucum çıkar çıkmaz paylaşıcam. Sende lütfen moralini bozma inan bana Allah hakkımızda en hayırlısını en güzelini nasıp edecek. Belki şimdi değil ama inan sonrası çok güzel olacak.