• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Temmuz transfer

Ay ben şimdi girdim çıktım o kadar iyi geldi ki kesinlikle girmek gerekiyor bence hem de psikolojik olarak da şu an rahatladım kendimi hasta pis hissediyordum nevresimlerimi falan değiştirdim banyo oldum dişlerimi fırçaladım saçımı ördüm yattım mis gibi çok iyi şuann tavsiye edilirrrr
Ay cnaım bende tam yazmak için girdim. Bende girdim kısa süreli. Ne kadar iyi geldi anlatamam. Kendimi daha iyi hissettim ohhh miss

Kızlar transferden sonra beni hemen ayağa kaldırıp yürüyerek odaya götürdüler sizi de mi öyle bazı yerlerde oturdum hiç kaldırmamışlar sedyeye götürmüşler falan

Kızlar transferden sonra beni hemen ayağa kaldırıp yürüyerek odaya götürdüler sizi de mi öyle bazı yerlerde oturdum hiç kaldırmamışlar sedyeye götürmüşler falan
Beni yatağa geçirdiler hiç kaldırmadan. İlk 20 dakika hiç kalmak yok demişti hemşire

İkimizde aynı yerde transfer olduk Ataşehir Acıbadem de beni kaldırmadılar bir kaç dk bekledim sedye geldi onunla alıp yatağa götürdüler

İkimizde aynı yerde transfer olduk Ataşehir Acıbadem de beni kaldırmadılar bir kaç dk bekledim sedye geldi onunla alıp yatağa götürdüler
Aynen bana niye öyle yaptılar ki anlamadım canım doktor fatkı ondan mı acaba

Kalkmaman gerekiyordu. Kafanı bile havaya kaldırma diyorlar

Beni de sedyeye geçirdiler ama kendim geçtim yardım ettiler sadece sonra o sedyede yattım serum taktılar

Kalkmaman gerekiyordu. Kafanı bile havaya kaldırma diyorlar
Hadi yaa bana niye öyle yaptılar anlamadım ki konuşuyorlardı 1 kişi daha var hemen onu alalım diye acele ettiler galiba yaa insallah bişey olmaz oda çok yakındı işlem odasından çıkıp hemen kendi odamda ama bilemedim

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Benim yavaştan niyeyse umudum azaldı kasık ağrılarım tamamen geçti ateşim biraz yüksek çıkıyordu herzamankine göre o da gitti onları istemeden hamilelik belirtisi olarak yorumlamış zihnim halbuki yumurta toplandığından beri vardı 🥺

Benim ağrım hiç olmadı çoooookkk hafif sızı şeklinde ara ara geliyo sadece. Bence belirti aramak için çok erken çok düşünmemek aramamak lazım ☺️♥️

Benim ağrım hiç olmadı çoooookkk hafif sızı şeklinde ara ara geliyo sadece. Bence belirti aramak için çok erken çok düşünmemek aramamak lazım ☺️♥️
Haklısın canım öyle daha yerleşmemiştir bile olsa da ama dün çok umutlu heyecanlıydım bugün azaldı nedense hormonlar ilaçlar bize oyun oynuyor galiba

Merhabalar ben 1 hafta önce elimde Progestan dex var diye doktoruma sordum onu vurul bitsin dedi bugün de prolutexe başladım ama bugün vurulduğum yer inanılmaz acıyor dokununca yanıyor gibi oldu prolutex vurulan var mı aramızda

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Benim yavaştan niyeyse umudum azaldı kasık ağrılarım tamamen geçti ateşim biraz yüksek çıkıyordu herzamankine göre o da gitti onları istemeden hamilelik belirtisi olarak yorumlamış zihnim halbuki yumurta toplandığından beri vardı 🥺
Benim hiç belirtim yok. İçerde neler oluyor çok merak ediyorum. Bir sessizlik olunca sanki olumsuz gibi düşünüyorum bende.

Kullandığımız ilaçların da belirtileri oluyor tabi 🙄 valla arkadaşımın hiç belirtisi yoktu ilkte pozitifi görmüştü

Benim hiç belirtim yok. İçerde neler oluyor çok merak ediyorum. Bir sessizlik olunca sanki olumsuz gibi düşünüyorum bende.
Bende aynıyım canım inşallah hepimizin pozitif olur sağlıkla mucize olur Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah 🙏🌸

Merhabalar ben 1 hafta önce elimde Progestan dex var diye doktoruma sordum onu vurul bitsin dedi bugün de prolutexe başladım ama bugün vurulduğum yer inanılmaz acıyor dokununca yanıyor gibi oldu prolutex vurulan var mı aramızda
Benimde ilk prolutex idi bugün progestan dex e geçtim bende de aynı prolutex vurulunca zaman geçmeden o bölgemde ağrı sertlik yaptı progestan dex morluk yaptı

Back
X