- Emoji Skoru
- 354
- Puanlar
- 18
Zaman geçmiyor yaa hep aklımda test varBen 6. Ya da 7. Gün sabah yapmayı düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaman geçmiyor yaa hep aklımda test varBen 6. Ya da 7. Gün sabah yapmayı düşünüyorum
+1Zaman geçmiyor yaa hep aklımda test var
Benim karnımdaki şişlik iki gündür geçti canım benimde yumurta toplandığında beri öyleydi şükür geçti ama benden az toplandı 9 taneKızlar karnım çok şiş yaaa 3 aylık hamile gibiyim sizinde mi öyleee bende yumurta çok toplandı normal dediler ama kaç gün oldu hâlâ aynı
Bende ya negatif çıkarsa üzülürüm diye bir yandan yapmak istemiyorumBende hem test günüm bir an evvel gelsin istiyorum hemde hiç istemiyorum korkuyorum
Hadi yaa çok zor bir durum canım inşallah bu sefer gerçek sağlıklı br pozitif haberini alırsınBenim ilki pozitifti ama sonrasında gelişim durdu
2. de 5 ve 6. günlerde freely testte silik çizgi çıktı umutlanmıştım kan verdim negatif çıktı
Bu seferde yanlış sonuçtan korkuyorum ama 9 günde bekleyebileceğimi düşünmüyorum
Benim de karnım çok şiş ama içlardan sanırım ya. Göbeğimi görmek istemiyorumKızlar karnım çok şiş yaaa 3 aylık hamile gibiyim sizinde mi öyleee bende yumurta çok toplandı normal dediler ama kaç gün oldu hâlâ aynı
Benimde 26 toplandı ama 18 tanesi folikülBenim karnımdaki şişlik iki gündür geçti canım benimde yumurta toplandığında beri öyleydi şükür geçti ama benden az toplandı 9 tane
Ayyyy bende ama bir yandan tam hamile göbeği gibi duruyor çok güzelBenim de karnım çok şiş ama içlardan sanırım ya. Göbeğimi görmek istemiyorum![]()
Benimde 9 taneden 2 si olgun değilmiş geriye kalandan 5 döllendi diğerlerini 6. Güne beklediler 6. Günde 2 tane kalmış sadece onlar donduruldu birininde kalitesi iyi değil inşallah bu tutar da fazla şekerim yok çünküBenimde 26 toplandı ama 18 tanesi folikül
Seçeneğim diyecektimBenimde 9 taneden 2 si olgun değilmiş geriye kalandan 5 döllendi diğerlerini 6. Güne beklediler 6. Günde 2 tane kalmış sadece onlar donduruldu birininde kalitesi iyi değil inşallah bu tutar da fazla şekerim yok çünkü
Hamile kalırsam sıkıntı değilde kalmazsam büyük sıkıntıAyyyy bende ama bir yandan tam hamile göbeği gibi duruyor çok güzel![]()
Benim bu transferimde doktor vermedi o ilacı ama gördüğüm kadarıyla iğneden önce 5 dk buz uygulaması iğneden sonra da 5 dk buz uygulaması şeklinde yapanlar var faydası var mı bilmiyorum deneyebilirsinKızlar Prolutexe dün başladım ondan önce de progestan kullandım 1 hafta ama prolutex beni mahvetti inanılmaz acıyor bebek yağıyla ovuyorum ama bir faydası yok sizin ödem için kullandığınız bir krem yağ vs var mı
Yarın öyle deneyeceğim bende ilk denememde hep progestan kullanmıştım prolutexe dün başladım ama acısı fena.Benim bu transferimde doktor vermedi o ilacı ama gördüğüm kadarıyla iğneden önce 5 dk buz uygulaması iğneden sonra da 5 dk buz uygulaması şeklinde yapanlar var faydası var mı bilmiyorum deneyebilirsin
Evet ya prolutex ağrı yapıyor ve birkaç gün geçmiyor bende transfer gününe kadar prolutex kullandım transfer gününden sonra progestan yazdı o acıtmıyor ama ikisi de aynı ilaç galibaYarın öyle deneyeceğim bende ilk denememde hep progestan kullanmıştım prolutexe dün başladım ama acısı fena.
Günaydın canım iyiyim çok şükür dün akşam bel ağrım vardı umutlandım belirti mi diye bugün geçti belirti arayıp duruyorumGünaydın kızlar bugün nasılsınız![]()