Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkeseGünaydın kızlar bugün nasılsınız![]()
Bu ay o ay olsun inşallah güzel haberlerleSelamlar herkese umarım herkes güzel sonuçlar alır. Ben de 20 temmuzda transfer oldum. Bu 4.umarım son olur![]()
Bu ilaçları kullanırken adet olmuyoruz dimiBenimde hiçbir belirti yok sadece böyle arada kramp gibi adet oluyorum gibi birleyler oluyor o kadar
Teşekkür ederimBu ay o ay olsun inşallah güzel haberlerle![]()
Amin canım.Teşekkür ederimhepimiz için en iyisi en sağlıklısı neyse o olsun tek dileğim bu gerçekten de. Bazı şeylerin olmamasının ya da zamanında olmasının sebebi var..
Bende o belirti de yok ya bir belli olsaydı 2 gün sonra test yapacam artık varsa çıkar büyük ihtimalBenimde hiçbir belirti yok sadece böyle arada kramp gibi adet oluyorum gibi birleyler oluyor o kadar
Hoşgeldin canım senin taze mi dondurulmuş muSelamlar herkese umarım herkes güzel sonuçlar alır. Ben de 20 temmuzda transfer oldum. Bu 4.umarım son olur![]()
Ben de bilmiyorum ama zaten benim şu an normal takvimime göre bugün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu muhtemelen kullanılan ilaçlar da engelliyordur diye düşünüyorumBu ilaçları kullanırken adet olmuyoruz dimi
Dondurulmuş. HoşbuldumHoşgeldin canım senin taze mi dondurulmuş mu
Tek mi çift mi kaçıncı günDondurulmuş. Hoşbuldum![]()
Valla ben normalde de çok sabırsız bir insanım bir de böyle bir şeyi beklemek daha da zor oluyor benim içinGünaydın herkeseiyiym bazen adet olacakmışım gibi ağrı oluyor başka da bir şey yok. Zaman geçmiyor çok sıkıldım artık.
sen nasılsın cnaım
Ben sürekli günleri sayıyorum yine aynı yine aynıValla ben normalde de çok sabırsız bir insanım bir de böyle bir şeyi beklemek daha da zor oluyor benim için![]()
benim de 3 gün kalmış adetimeBen de bilmiyorum ama zaten benim şu an normal takvimime göre bugün adetimin ikinci günü olması gerekiyordu muhtemelen kullanılan ilaçlar da engelliyordur diye düşünüyorum
İlaçları kesince oluruz döngü artık kaydı inşAllah pozitifi görürüz de olmayız tabibenim de 3 gün kalmış adetime