- 21 Mart 2020
- 101
- 72
- 13
- Konu Sahibi Cileklireceke
Merhabalar güzel kadınlar. Benim 20 yaşında bir sevgilim var. Uzun da bir ilişkimiz var. Gerçekten aşığım ve onun da sevgisinden asla şüphe duymuyorum. Gelin görün ki kesinlikle ailesi beni bilmiyor neden diyorum şu an hayatım tam oturmadı her şeyi sana bağlarlar huzurumuz kaçar diyor. Anlayamıyorum abartıyor muyum bilmiyorum ama sinir oluyorum. Tatildeyiz ya şimdi sadece mesajlaşıyoruz. Upuzun ilişkide kaç kez telefonla konuştuğumuz sayılıdır. Hadi başlarda küçüktük anlıyorum. 20 yaşında da aileden çekinilmez ki canım. Benim ailem bile biliyor. Bu konuda çekinen ben olmalıyken hem de. Görüntülü konuşalım diyorum. Bahane buluyor. Bir de açık açık ailem evdeyken konuşamam demiyor. Bahane üretiyor. Arıyorum açmıyor ara diyorum bahane buluyor. Ben de inadına üstüne gidiyorum yemin ederim sadece sinirimden. Kendime de kızıyorum niye zora sokuyosun adamı diye ama hırsıma yenik düşünüyorum. Normal değil bence bu. Eğer hatalıysam yapma diyin de azcık sakinleşeyim. Neden bu kadar taktım onu da bilmiyorum ama burda neler okuyoruz. İleride ailesi kızar diye evimize de karıştırır bu. Gerçi asla ailesine düşkün de değildir ama bilmiyorum ya. Sizin fikirlerinize çok değer veriyorum size koştum hemen. Napmalı ?