20 yaşında adam aileden çekinir mi ?

Cileklireceke

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
101
72
13
Merhabalar güzel kadınlar. Benim 20 yaşında bir sevgilim var. Uzun da bir ilişkimiz var. Gerçekten aşığım ve onun da sevgisinden asla şüphe duymuyorum. Gelin görün ki kesinlikle ailesi beni bilmiyor neden diyorum şu an hayatım tam oturmadı her şeyi sana bağlarlar huzurumuz kaçar diyor. Anlayamıyorum abartıyor muyum bilmiyorum ama sinir oluyorum. Tatildeyiz ya şimdi sadece mesajlaşıyoruz. Upuzun ilişkide kaç kez telefonla konuştuğumuz sayılıdır. Hadi başlarda küçüktük anlıyorum. 20 yaşında da aileden çekinilmez ki canım. Benim ailem bile biliyor. Bu konuda çekinen ben olmalıyken hem de. Görüntülü konuşalım diyorum. Bahane buluyor. Bir de açık açık ailem evdeyken konuşamam demiyor. Bahane üretiyor. Arıyorum açmıyor ara diyorum bahane buluyor. Ben de inadına üstüne gidiyorum yemin ederim sadece sinirimden. Kendime de kızıyorum niye zora sokuyosun adamı diye ama hırsıma yenik düşünüyorum. Normal değil bence bu. Eğer hatalıysam yapma diyin de azcık sakinleşeyim. Neden bu kadar taktım onu da bilmiyorum ama burda neler okuyoruz. İleride ailesi kızar diye evimize de karıştırır bu. Gerçi asla ailesine düşkün de değildir ama bilmiyorum ya. Sizin fikirlerinize çok değer veriyorum size koştum hemen. Napmalı ?

20 yaşinda babasindan dayak yiyenler var hala. Söylememesi normal. Gitme üzerine. Seviyorsa sadiksa yorma. Bak mesela uniyi kazanamadiysa istedigi bölüm olmadiysa aile hemen suçu sizin ilişskinize bağlar. İşi yoksa durumu gene buna bağlar. Ki bazi aileler tutucudur bazi babalar katidir serttir. Ben 35 yasindayim babam yaninda eşofmanla oturmama izin vermez. He giysem bisey yapamaz ama saygidan tatilde ailemin yanina gidince evde pantolon giyrim

Aile dinamiklerini bilemezsiniz. Biz eşimle 24 yaşındayken flört dönemindeydik, o da konuşmak için evden dışarı çıkıyordu. Hâlâ ne onun ailesinin yanında ne benim ailemin yanında resmiyet dışına çıkmıyoruz. Ha tam tersi de olabilir, bu yetişme tarzı ile alakalı. Sizin aile içi dinamiginiz farklıdır onun farklı.

Bu arada 20 yaş bir erkek için gayet küçük bir yaş.

Aile dinamiklerini bilemezsiniz. Biz eşimle 24 yaşındayken flört dönemindeydik, o da konuşmak için evden dışarı çıkıyordu. Hâlâ ne onun ailesinin yanında ne benim ailemin yanında resmiyet dışına çıkmıyoruz. Ha tam tersi de olabilir, bu yetişme tarzı ile alakalı. Sizin aile içi dinamiginiz farklıdır onun farklı.

Bu arada 20 yaş bir erkek için gayet küçük bir yaş.
Yani normal dimi bu ? Boşuna mı üstüne gidiyorum çocuğumun ya 😔 of of ben de gıcık bir kızım böyle sinirime dokununca

20 yaşinda babasindan dayak yiyenler var hala. Söylememesi normal. Gitme üzerine. Seviyorsa sadiksa yorma. Bak mesela uniyi kazanamadiysa istedigi bölüm olmadiysa aile hemen suçu sizin ilişskinize bağlar. İşi yoksa durumu gene buna bağlar. Ki bazi aileler tutucudur bazi babalar katidir serttir. Ben 35 yasindayim babam yaninda eşofmanla oturmama izin vermez. He giysem bisey yapamaz ama saygidan tatilde ailemin yanina gidince evde pantolon giyrim
Of of 😔 iyi oldu bunları duymam herkesi kendim gibi düşünüp kötü davranıyorum çocuğa 😔

Biz eşimle tanistigimizda ben 27 o 31 yaşındaydı. 1 sene flört dönemimiz oldu ve ne benim ailem ne onun ailesi bilmedi. Ne zaman ki evlilik fikri oluştu o vakit ailelere söyledik.

Siz iş ciddiye binsin diye yapıyorsunuz ama daha küçüksünüz ülkenin hali muamma zaten o nedenle ısrarcı davranıp bunaltmayin. Terk edinirseniz daha çok üzülürsünüz

20 yaşında bir çocuk ailesinden çekinebilir. Öyle bir yazmışsınız ki sanki 35 yaşında bir adamdan bahseder gibi. 20 yaşında bir delikanlı o evin çocuğudur henüz.

Ailesinin bilmesini gerektiren bi şey de yok bence . Ben de olsam söylemem.

Son olarak aramaması ya da görüntülü konuşmaması ailesi ile ilgili değildir. Konuşasi yoktur.

Neticede illaki odasında yalnız kalıyordur. Ya da yatmaya gidince iki dakika arayabilir. Seninle konusmak istemiyor.

Durum bu.

Biz eşimle tanistigimizda ben 27 o 31 yaşındaydı. 1 sene flört dönemimiz oldu ve ne benim ailem ne onun ailesi bilmedi. Ne zaman ki evlilik fikri oluştu o vakit ailelere söyledik.

Siz iş ciddiye binsin diye yapıyorsunuz ama daha küçüksünüz ülkenin hali muamma zaten o nedenle ısrarcı davranıp bunaltmayin. Terk edinirseniz daha çok üzülürsünüz
Çok haklısınız aşırı üzülürüm. Bi sıkıntımız da yok zaten genel olarak. Çok saolun fikirlerinize tecrübelerinize çok güveniyorum

20 yaşında adam mı? :olamaz: çekinme isine gelince aileye bağlı bu biz 29 yaşındayız. Esimin anası çok tripli mesela karişmaz bir seye ben istediğimi yaparım ama eşime çok tripli. Ben de hic yorum yapmıyorum kendi aile iliskileri bu şekilde diye. 🤷🏻‍♀️

20 yaşinda olmayi çok buyuk mu saniyorsun bir erkek için???
Hala ailesinin evinde yasiyor ve muhtemelen tek basina yasayacak durumda da degildir zaten ya da daha okuyordur. Bunu idrak etmek cok mu zor? Sizin aileniz sıkıntı etmiyor olabilir ama sıkıntı yasiyor olsaydin ve karsindaki boyle davraniyor olsa napardin????
Sen de cocuksun hala...

Ikinizde bebesiniz 20 yaşında adam mi :deli:
Allah aşkına daha parayi babasından alan evde telefonla konuşamam diyen henüz yeni ergenliğe girmiş iki çocuksunuz amma ilişkiniz çok uzun oyle mi kac yil kadar uzun acaba :KK53:
İlişkimiz evet uzun çocuktuk çünkü en başında. 15 yaşındaydık ama akıllandıkça da bitmedi sevgim. Neden böyle davrandığınızı anlayamadım. Adam dememin sebebi yalnızca sözcük seçimi. Sizin tecrübelerinizi istedim ablacım ben de.

20 yasında delikanlının sevgılısıyle konusması kadar normal bir durum yok.

Anormalmıs gibi ailemin yanında gorusemem konusamam diyen ailesinin ıstedıgı kzla sözlüdür.
Aynen sizin gibi düşünüyorum nedense ya. En azından odasının kapısını kapatıp sohbet edemez miyiz ? Aşkım bebeğim tabii ki olmaz ben de evde tercih etmem ama sesini bile duymuyorum insan özlemez mi

Back
X