• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yasinda ne diye evlendim bilmiyorum :( biktim ya

Kabul etmiyor seni sevdigim icin uzuluyorsun sen beni sevmiyorsun diyo ve oyle bir bakiyorki o anda nasil caninin acidigini goruyorum benim onu sevmedigimi dusundugunde oyle bir bakiyorki yanimda olsaniz beni suclarsiniZ o kadar yani halbuki cok seviyorum esimi ama bu durum bana zarar beriyor beni mutsuz ediyor

Anaksa hanım kocanızın size göstermiş olduğu ilgiden zamanla daha fazla sıkılacaksınız ve sizi çıkmaz yola kadar sürekleyebilir.. işler daha fazla ciddileşmeden önleminizi almanızı tavsiye ederim.. bu tip insanlar kolay kolay düzelmezler ve giderek bağlanırlar karşı cinse.. ve ( allah korusun) ayrılmak istediğinizde bu durumu kabullenmeyip kötü sonuçlar ortaya çıkabilir.. tabi bunlar varsayımlar size tavsiyem acilen eşinizle birlikte bir psikoloğa görünmeniz.. aile ve arkadaşlarınız size bu konuda yardımcı olmayabilir çünkü eşinizin hal ve hareketleri bir kişilik bozukluğunun göstergesi ( anlattığınıza göre)

Son düzenleme:
Kabul etmiyor seni sevdigim icin uzuluyorsun sen beni sevmiyorsun diyo ve oyle bir bakiyorki o anda nasil caninin acidigini goruyorum benim onu sevmedigimi dusundugunde oyle bir bakiyorki yanimda olsaniz beni suclarsiniZ o kadar yani halbuki cok seviyorum esimi ama bu durum bana zarar beriyor beni mutsuz ediyor

Anaksa hanım kocanızın size göstermiş olduğu ilgiden zamanla daha fazla sıkılacaksınız ve sizi çıkmaz yola kadar sürekleyebilir.. işler daha fazla ciddileşmeden önleminizi almanızı tavsiye ederim.. bu tip insanlar kolay kolay düzelmezler ve giderek bağlanırlar karşı cinse.. ve ( allah korusun) ayrılmak istediğinizde bu durumu kabullenmeyip kötü sonuçlar ortaya çıkabilir.. tabi bunlar varsayımlar size tavsiyem acilen eşinizle birlikte bir psikoloğa görünmeniz.. aile ve arkadaşlarınız size bu konuda yardımcı olmayabilir çünkü eşinizin hal ve hareketleri bir kişilik bozukluğunun göstergesi ( anlattığınıza göre)

Yok canim ya devamli birlikteyi telefonu 24 saat ortada ise bile kendisiyle goturuyor bilgisayar odasina gecse 5 dk gecmeden sesleniyor hadi gel ozledim diye ben sıkılıyorum dedim gitti pc aldi yanimda oturusun artik diye nasil aldatsin hep dip dibeyiz bir yarim saat ayri durmaz

gerçekmi canım ya,seni tanımadan önce napıyomuş bu adam..1 senedir boylemisiniz,
yanı çoktan bıkması lazımdı şaşılacak durum sızınki..
biraz özlemenize fırsat verse böyle herzaman dipdibe hakkaten çekilmez.

sabah kalkıp güzelce işine gitse sizde uğurlasanız akşamda gelse işinden
sizde özlersiniz belki sarılırsınız hem oda mutlu olur belkı oyle..

bu konuya benzer bir hikaye okumuştum ama burda paylaşmak uygun olmayabilir.

Çok ilginç bir konu olmuş.

Çok boğuluyor, ailenizi, arkadaşlarınızı özlüyorsunuzdur. İnsanın kendine güveni de yokolur böyle asosyal bir hayat sürünce. Eşinizin neden böyle davrandığını, davranışının temelinde yatanları bulabilmek gerekiyor çözebilmek için, bunu da siz ve tecrübeli bir psikolojik danışman birlikte yapabilirsiniz.. Üzüldüm gerçekten.

Ya sen diğer konunda inşaat sektöründe çalışıyor ama işler kış olduğundan durgun yazmadın mı?ondan sürekli evde diye yazmadın mı? Ben mi yanlış okudum?!

Ya sen diğer konunda inşaat sektöründe çalışıyor ama işler kış olduğundan durgun yazmadın mı?ondan sürekli evde diye yazmadın mı? Ben mi yanlış okudum?!

7 aylik bir mola suresi bar dedim isi teslim ettikleri icin 7 sureyle calismicak bu yuzden evde olucak yazdim ama mesele onun devamli evde olmasi degil sorunda bu isyerindede olsa ayni diger konumdada yaMistim arkadlari var davet ediyor ama gitmiyor falan diye mesele birbirimize bagimliymis gibi yasamamamiz evde olan adamlar disari cikmaz mi evet tabiki biliyordum bazen isleri bitince calismayacagini ama zaten benim sikayetim evde olmasi degil

gerçekmi canım ya,seni tanımadan önce napıyomuş bu adam..1 senedir boylemisiniz,
yanı çoktan bıkması lazımdı şaşılacak durum sızınki..
biraz özlemenize fırsat verse böyle herzaman dipdibe hakkaten çekilmez.

sabah kalkıp güzelce işine gitse sizde uğurlasanız akşamda gelse işinden
sizde özlersiniz belki sarılırsınız hem oda mutlu olur belkı oyle..

Beni tanimadan once hovarda vurdum duymaz hicbirseyi kafasina takmaz har vurup harman savuran arkadaslariyla vakit geciren isinde gucunde normal bir insan benimle adamin kimyasi bozuldu:( 2 hafta falan oldu tatile gireli hatta o kadar bile degil calistigi zamanlardada ya kendisiyle goturudu yada 1-2 saat sonra soforu gonderir aldirdi yine ayniydi yani :(

Bunun piskologla ne alakası var anlamadım? Siz uyumsuz bir çiftsiniz olay bu

bu konuya benzer bir hikaye okumuştum ama burda paylaşmak uygun olmayabilir.

Çok ilginç bir konu olmuş.

Çok boğuluyor, ailenizi, arkadaşlarınızı özlüyorsunuzdur. İnsanın kendine güveni de yokolur böyle asosyal bir hayat sürünce. Eşinizin neden böyle davrandığını, davranışının temelinde yatanları bulabilmek gerekiyor çözebilmek için, bunu da siz ve tecrübeli bir psikolojik danışman birlikte yapabilirsiniz.. Üzüldüm gerçekten.

Canim ya bende cok uzuluyorum cozum yolu ariyorum gercekten asosyal oldum psikologa gitez ama iste acaba psikologu eve davet etsem diye dusunuyorum

daha önceki konularınıza baktım eşinizin işi çevresi olduğunu konut evler yaptığını yazmışsınız çalışan çevresi olan bir iş adamı nasıl olurda dışarı çıkmaz yada işi olmaz görüşmesi gereken insanlar olmaz bence ya siz abartıyorsunuz yada sahte bir konu açtınız samimi gelmedi yazdıklarınız kusura bakmayın.. başka bir arkadaşın dediği gibi belkide eşinizin işi parası çevresi yok piskolojik sorunları var o yüzden dibinizden ayrılmıyor.... bir konunuzda 8 aydır eşinizin evde olduğunu yazmışsınız diğer yorumda da yeni konut bitirdi 7 ay evde olacak diyorsunuz zaten evleneli 1 yıl olmuş nasıl bir çalışma hayatı bu anlamadım kıskanç adam eşini iş yerine götürür mü ne tuhaf bir durum yazdıklarınız hep çelişki içersinde güveniyor ama yalnız bırakmıyor seviyor ama beni bunalıma sokuyor.. ilgili ama beni sinir ediyor ve sürekli pc başından kalkmıyor oyun delisi... romantik ama bana tuhaf hayvan isimleri takıyor... ben çözemedim inşallah altından bişi çıkmaz hadi hayırlısı ...

Son düzenleme:
canım valla yazdıklarını okurken aklıma Korkunç Balayı (Devil's Pond) filmi geldi. evlendiği kadını balayını geçirmek niyetiyle ıssız adaya götürüyor. geri dönecekleri gün geldiğinde kız evine gitmek istediğinde karısına şiddet uyguluyor.. kızı ailesiyle dahi görüştürmüyor. telefonu falan yok ediyor.. herşeyini elinden alıyor. orda bir yuva kurup yaşamak istiyor. senin bu anlattıkların o filmdeki olaydan farksız değil.

Allah'ım yardım etsin sana. kocana da doğruyu göstersin ne deyim bilemedim:44::44::44::44::44:

canım valla yazdıklarını okurken aklıma korkunç balayı (devil's pond) filmi geldi. Evlendiği kadını balayını geçirmek niyetiyle ıssız adaya götürüyor. Geri dönecekleri gün geldiğinde kız evine gitmek istediğinde karısına şiddet uyguluyor.. Kızı ailesiyle dahi görüştürmüyor. Telefonu falan yok ediyor.. Herşeyini elinden alıyor. Orda bir yuva kurup yaşamak istiyor. Senin bu anlattıkların o filmdeki olaydan farksız değil.

Allah'ım yardım etsin sana. Kocana da doğruyu göstersin ne deyim bilemedim:44::44::44::44::44:

ooo filmi iki kez izledimm çokk kötüydü hakkatenn:18::18::18::18::18::18::18:

daha önceki konularınıza baktım eşinizin işi çevresi olduğunu konut evler yaptığını yazmışsınız çalışan çevresi olan bir iş adamı nasıl olurda dışarı çıkmaz yada işi olmaz görüşmesi gereken insanlar olmaz bence ya siz abartıyorsunuz yada sahte bir konu açtınız samimi gelmedi yazdıklarınız kusura bakmayın.. başka bir arkadaşın dediği gibi belkide eşinizin işi parası çevresi yok piskolojik sorunları var o yüzden dibinizden ayrılmıyor.... bir konunuzda 8 aydır eşinizin evde olduğunu yazmışsınız diğer yorumda da yeni konut bitirdi 7 ay evde olacak diyorsunuz zaten evleneli 1 yıl olmuş nasıl bir çalışma hayatı bu anlamadım kıskanç adam eşini iş yerine götürür mü ne tuhaf bir durum yazdıklarınız hep çelişki içersinde güveniyor ama yalnız bırakmıyor seviyor ama beni bunalıma sokuyor.. ilgili ama beni sinir ediyor ve sürekli pc başından kalkmıyor oyun delisi... romantik ama bana tuhaf hayvan isimleri takıyor... ben çözemedim inşallah altından bişi çıkmaz hadi hayırlısı ...

bende aynı fikirdeyimm abartıyo veya yanlış şeylerr varr
konut yapımıyla uğraşan insanlarrr evde duramıyo vakti olmazz bikeree kaldıkii 7 ay evde olcak filan garip durumm
ayrıca iş güç sahibi biri isstese dahi bu kadar vakit bulupta eşine ayıramazz
adamın hiçmi düşündüğü bişey yokk hiçmi stresi sıkıntısı yokta bu kadar vakit ayırıp eşinin üzerine düşüyoo
ancak hiç işi gücü olmayan insanlar bunu yaparr ama evli barklı çalışan adam nasıl bu kadarr yapar anlamadımm
çok bunaltıyo ama günde 4 saat pc başında oyun oynuyooo
gariplik varr

İlgiden skilmakmiii??? Vakla sevdigim insan heleki kocam bana boyle ilgi gosterse oh daha ne:)) ask bocukleri gibi yadar gideriz.onceki konunu bilmiyorum ama esin issiz galiba ki tek isi sen olmussun.bence cok abartiyosun,seni dusunmesi cok guzel,dogum gununuzu basbasa gecirmek istemesi evliligin ilk yilinda cokk normal.istemeden bi evlilik yapmis gibisin,20 yasinda evlendigine pisman gibi konusuyorsun.ilgiyi sevmeyen biriysen; korkma cicim aylari gecince,yillari devirdikce hersey degisir:)))hele bide cocuk oldumu tamam:)millet ilgi gorememekten yakinir sen ilgiden yakiniyorsun ilginc

her gece karıma bişe olmasın diye dua etmesi çok saçma ve komik:9:
bu boyutta bi anomali sonradan ortaya çıkmış olmaz evlenmeden nası anlamadınız ki,
abartmıyosanız eğer normal bi insanın yapacağı hareketler diil, tedavi şart...

bende aynı fikirdeyimm abartıyo veya yanlış şeylerr varr
konut yapımıyla uğraşan insanlarrr evde duramıyo vakti olmazz bikeree kaldıkii 7 ay evde olcak filan garip durumm
ayrıca iş güç sahibi biri isstese dahi bu kadar vakit bulupta eşine ayıramazz
adamın hiçmi düşündüğü bişey yokk hiçmi stresi sıkıntısı yokta bu kadar vakit ayırıp eşinin üzerine düşüyoo
ancak hiç işi gücü olmayan insanlar bunu yaparr ama evli barklı çalışan adam nasıl bu kadarr yapar anlamadımm
çok bunaltıyo ama günde 4 saat pc başında oyun oynuyooo
gariplik varr

katılıyorum...
abartı ve tutarsızlık çok yazdıklarında, konu yada kişi fake büyük ihtimalle....

Back
X