• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yasinda ne diye evlendim bilmiyorum :( biktim ya

Eşin çalışmıyormu? dündüzleri e mi yanında
Ben okurken bile daraldım.eşinin durumu iyi değil.bu durum hiç de normal değil.Acil yardım almalısınız?
evde internete nasıl izin vermiş

bende 20 yasımda evlendim 9 aylık evliyiz ve ben eşime o kadar aşığım ki hiç işe gitmese hep yanımda kalsa istiyorum gelmesini 4 gözle bekliyorum. demek insandan insana değişio mesela banada kalsa dogum gunumde eşimle basbasa kalmak isterim ........

hayvan barınağından bi evcil hayvan alıp besleyebilirsiniz (tabi ki işiniz bittiğinde onu sokağa terketmemek kaydıyla) sorumluluğunu eşinize yükleyip size karşı olan ilgisini başka birşeye yönlendirebilirsiniz.

çocuk yapın... hele bide kız oldumu bütün ilgisi kızına kayar....
ama vay o bebenin haline....:27::27:
ayy ben daraldım ya okurken. ben de hiç hoşlanmam çok yoğun ilgiden....
belki zamanla geçer... ama en garanti çözümü psikiyatriste gitmesi...

Konuyu okuyunca aklıma Feriha'daki Halil geldi :27: Ferihayı kaçırdığında aynen konu sahibinin eşi gibi davranıyordu :37:

allah kolaylik versin cnm zor senin icin.

ama gümeden yapamicam :60: baska kadinalr ilgi bekleyip alamazken seni ilgi istemiyorsun :60:

yanlis anlama lütfen kötü anlamda söylemdim.

Eşine benim bir sorunum var de ne bileyim saçım dökülüyor,dişlerimi sıkıyorum ya da daha güzel bir yalan bulup psikologa gitmem gerekiyor dersen o da seninle gelir nasıl olsa :)

hayvan barınağından bi evcil hayvan alıp besleyebilirsiniz (tabi ki işiniz bittiğinde onu sokağa terketmemek kaydıyla) sorumluluğunu eşinize yükleyip size karşı olan ilgisini başka birşeye yönlendirebilirsiniz.

bence hayvanıda kıskanır :53:

Bence sen eşinin ilgisinden değil de kendisinden sıkılmışsın gibi geldi bana.Sıkıcı bir insan mıdır?Konuşması sohbeti falan?
Diğer konularını okumadım sadece burada yazdığın konuya göre düşündüm.

Tamam ilgiden sıkılabilirsin anlıyorum ama bu kadar da sıkılmış olamazsın.
Nerdeyse boşanacak hale gelmişsin.Başka dertleriniz var sanırım

aşağıda alıntıladığım mesajı yazan sizsiniz

bu adam nasıl evde dibinizden ayrılmıyor?

kendinizle ciddi çelişki içindesiniz Anaksa

Hosuma giden seyler basta soyledikleri sonrasi degil kiziyorum ama fayda etmiyor :( ayrica esim bilgisayarda cok vakit geciyor nasil vazgeciricem bilmiyorum :( nerdeyse her yolu denedim ama sonuc ayni..odun diyorum ben ona shrek :) o zaman cildiriyor iste

10 gün önceki topiğinizde eşinizin size ömür törpüm diye seslendiğini ve çok üzüldüğünüzü yazmışsınız,,,kendinizle çelişiyorsunuz ...

anlattığınını tam tersi bir kocası var herhalde oda kafasındaki ideal kocayı satırlara döküp kendinii inandırıyor.

kadın kısmı ilgi manyağı olmaya bayılır ama erkek bu kadar değil.hatta kadın bile dayanamaz bu kadarına..

belki evli bile değildir..madem kafa bulacaksınız önce eksizsiz bir kurgu yapıp öyle yazın be kardeşimm..pöfffff:51:

hayal dünyasında yaşıyor olmalı kafasından bir senaryo yazmış kendini ve bizleri inandırmaya çalışıyor yazdığı herşey tezat.. bende ilk başta ciddiye alıp ciddi ciddi yorum yazdım kendi evliliğimden örnek vererek meğer kafa buluyormuş bizlerle insanlar ne tuhaf ... anlattığı koca modeli kusursuz olsa bari hasta bir adamdan bahsediyor böyle bir adam varsa akli dengesinden şüphe ederim ben bu arada arkadaş ve eşi mardinli ve orda yaşıyormuş düşünemiyorum doğuda böyle bir erkek modeli üstelik eşi iş adamı zengin ve şoförü olan biriymişşş :9::9::9: kimbilir belki eşi çok ilgisiz ve eşinin olmasını istediği gibi anlatıyor :34:

Bu kadar ustume dusersen beni kaybedersin..beni bir daha omrunun sonuna kadar goremezsin,boguluyorum ilginden diye biraz tehdit edermis gibi konussan isallah ise yarar.Allah yardimci olsun arkadasim yaa..her seyin fazlasi da zararmis:31: su an merak ettigim bisey var,bu satirlari yazarken de yaninda mi :27:

oda yardım ediyordur tuşlara basarken parmakları incinmesin diye ..

Onun işiylede alakalı sürekli evde olması evlenirken bunları hesaba katmadın mı? Ne diye dışarı çıksın cepte para yoksa dibinizden ayrılmıyacak tabiki

katılıyorum..

daha önceki konularınıza baktım eşinizin işi çevresi olduğunu konut evler yaptığını yazmışsınız çalışan çevresi olan bir iş adamı nasıl olurda dışarı çıkmaz yada işi olmaz görüşmesi gereken insanlar olmaz bence ya siz abartıyorsunuz yada sahte bir konu açtınız samimi gelmedi yazdıklarınız kusura bakmayın.. başka bir arkadaşın dediği gibi belkide eşinizin işi parası çevresi yok piskolojik sorunları var o yüzden dibinizden ayrılmıyor.... bir konunuzda 8 aydır eşinizin evde olduğunu yazmışsınız diğer yorumda da yeni konut bitirdi 7 ay evde olacak diyorsunuz zaten evleneli 1 yıl olmuş nasıl bir çalışma hayatı bu anlamadım kıskanç adam eşini iş yerine götürür mü ne tuhaf bir durum yazdıklarınız hep çelişki içersinde güveniyor ama yalnız bırakmıyor seviyor ama beni bunalıma sokuyor.. ilgili ama beni sinir ediyor ve sürekli pc başından kalkmıyor oyun delisi... romantik ama bana tuhaf hayvan isimleri takıyor... ben çözemedim inşallah altından bişi çıkmaz hadi hayırlısı ...

kolpadan hikayeler ..

aşağıda alıntıladığım mesajı yazan sizsiniz

bu adam nasıl evde dibinizden ayrılmıyor?

kendinizle ciddi çelişki içindesiniz Anaksa

Biz yavan bir öpücüğe hasretiz bee...

ahh ahh canım varr öyleleride be ..

Bence konu sahibi hayallerini anlatıyor. İyice saçmalamışsın.

ahahaa hayali kurulmayacak gibide değilkii ilgili birr koca :))))))))

Kimi zaman düşünerek kimi zaman gülerek okudum konuyu.
Yani KK kadınları gene araştırıp diğer konulardan mesajlarla sahte konuyu ortaya çıkarmışlar.
Konu sahibinin eşi onunla hiç ilgilenmiyor, ona hayvan isimleri takıyor, 8 ay evde oturduğu ve 4 ay çalıştığı işi var.
Ama....
Eşinin zengin olduğunu, onu işe götürüp sürekli yanında tuttuğunu, özel şoförlerle evden aldırdığını ve yanına aldırdığını, sürekli ilgi alaka şefkat gösterdiğini, bilgisayarla uğraşmadığını uğraşsa bile hemen karıcığını yanına çağırdığını söylüyor...
Neden?
Çünkü bunların doğru olmasını canı gönülden istiyor.
Eşinin çok ilgili olmasını ve onu kıskanmasını en özel günlerinde hep baş başa olmayı istiyor...
Olmadığı için de sahte konular açıyor ve dahası bizim vaktimizi çalıp gidiyor.
Gökten 3 elma düştü.
Biri anlatanın başına biri yorum yazanların biri de okuyup kaçanların.
Afiyet olsun. :3:

anam daha üye olalı 2 hafta olmamış.yaşına başına bakmadan cin olup adam çarpma derdinde..

burda senelerin görmüş geçirmiş çakal hatunlarından kaçmaz bu hatunlar yutmaz...
:9::9:

ahhhhhhhhhhh ilgimi hani nerdeee:17::17::17::17:

ne çok istemiştim benmkinin ilgisini:17:

sırf o yüzden afedersnz k.. p k gibi sevmeme rağmen bıraktım..

tabi bu kadarı fazla ama sizin ki..

ay ne bileymm ilgi ilgi ilgi:18::18::14::14:

Back
X