- 16 Ağustos 2010
- 848
- 259
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayvan barınağından bi evcil hayvan alıp besleyebilirsiniz (tabi ki işiniz bittiğinde onu sokağa terketmemek kaydıyla) sorumluluğunu eşinize yükleyip size karşı olan ilgisini başka birşeye yönlendirebilirsiniz.
Hosuma giden seyler basta soyledikleri sonrasi degil kiziyorum ama fayda etmiyorayrica esim bilgisayarda cok vakit geciyor nasil vazgeciricem bilmiyorum
nerdeyse her yolu denedim ama sonuc ayni..odun diyorum ben ona shrek :) o zaman cildiriyor iste
Bu kadar ustume dusersen beni kaybedersin..beni bir daha omrunun sonuna kadar goremezsin,boguluyorum ilginden diye biraz tehdit edermis gibi konussan isallah ise yarar.Allah yardimci olsun arkadasim yaa..her seyin fazlasi da zararmissu an merak ettigim bisey var,bu satirlari yazarken de yaninda mi
![]()
Onun işiylede alakalı sürekli evde olması evlenirken bunları hesaba katmadın mı? Ne diye dışarı çıksın cepte para yoksa dibinizden ayrılmıyacak tabiki
daha önceki konularınıza baktım eşinizin işi çevresi olduğunu konut evler yaptığını yazmışsınız çalışan çevresi olan bir iş adamı nasıl olurda dışarı çıkmaz yada işi olmaz görüşmesi gereken insanlar olmaz bence ya siz abartıyorsunuz yada sahte bir konu açtınız samimi gelmedi yazdıklarınız kusura bakmayın.. başka bir arkadaşın dediği gibi belkide eşinizin işi parası çevresi yok piskolojik sorunları var o yüzden dibinizden ayrılmıyor.... bir konunuzda 8 aydır eşinizin evde olduğunu yazmışsınız diğer yorumda da yeni konut bitirdi 7 ay evde olacak diyorsunuz zaten evleneli 1 yıl olmuş nasıl bir çalışma hayatı bu anlamadım kıskanç adam eşini iş yerine götürür mü ne tuhaf bir durum yazdıklarınız hep çelişki içersinde güveniyor ama yalnız bırakmıyor seviyor ama beni bunalıma sokuyor.. ilgili ama beni sinir ediyor ve sürekli pc başından kalkmıyor oyun delisi... romantik ama bana tuhaf hayvan isimleri takıyor... ben çözemedim inşallah altından bişi çıkmaz hadi hayırlısı ...
aşağıda alıntıladığım mesajı yazan sizsiniz
bu adam nasıl evde dibinizden ayrılmıyor?
kendinizle ciddi çelişki içindesiniz Anaksa
Biz yavan bir öpücüğe hasretiz bee...
Bence konu sahibi hayallerini anlatıyor. İyice saçmalamışsın.