20 yasindayim 5aydir evliyim gebe kalamiyorum ve surekli Cok stres yasiyorum stres gebelige Engelmi?

minakhanim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
50
2
6
29
Sürekli hamile oldugumu dusunuyorum ama cok stresli bi hayatim var ve ay sonunda regl olunca dayanamiyorum artik... :(

Biraz daha sabret. Yeni evlenmişsin evliliğin tadını çıkar. Stres yapma stres yaptığın için geriliyorsundur.

Benim yasimda gelen obür abisinin esi artik geldigi ayda hamile kalmis ve artik 4 cocugu var ben de cok istiyorum ama iste sürekli stres...

Ben yumurtlama falan diye okumustum iste 14 günde oluyormus kasik agrim var sag tarafim agriyo 15 günüm bu gün acaba yumurtlama oluyor diye mi ?

daha gelmeden eltinin çocuk yapmasiyla mi yitisiklige girdin
ya$in genç daha , doktora gitsen 1 yil sonra gel der sana
gez toz eglen
ovulasyon testi kullanabilirsin gununu bilmek için
stres yaparsan olacai varsada olmaz onuda bil
hayirlisi olsun in$

Cok Tesekkür ederim cevaplariniz icin Allah hepimize kalbinde ne dilegi varsa hayata kecirsin Aminnn

Dün yaptigim ovulasyon testi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 111
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var ben sogan suyu kürü yapiyorum bunu yapib neticesini görenler var mi?

Stres bir çok şeye engel maalesef, kasmayın bence..

İyi de acelen ne eltinden neden örnek veriyorsun anlamadım onun sürüyle çocuk yapmasının ne önemi var bunu hiç anlamadım Allah inşaallah en yakın zamanda sana hayırlı evlatlar nasip etsin canım ama kafana takma yeter inan nasip kısmet işi bunlar Allah ne zaman isterse o zaman verir tedbir sizden, tevekkül Allah'tan. :)

Kizlar dogru diyorsunuz cok erken ama ne yapayim iste cok istoyprum bebek ve cok düsünüyorum qaliba bu yuzden olmuyor... :KK43:

Dogru canim Allahim herkese bebek versin insAllah ama iste evdeyim yeni evlendim insan cok istiyor...

tamam çocuğun olsun da fıstık kendini geliştir gerçekten
eltin gbi 4 çocuğun olacağına mesela 2 tane olsun ama düzgün yetişsinler
anneliğin alasını yap onlara ^_^
tamam mı çokluğu değil nasıl yetiştikleri önemli
psikolojilerini öğren küçük yaşta matematikle kitaplarla arkadaş yap onları:) araştırırsan çok güzel şeyler bulursun
:)

Back
X