• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yasındayım ve ilk kez sevgilim oldu. Opusmek sarilmak cokmu yanlis?

Şiddet görmeyi normal gören boşanmayan toplum öpüşmekten rahatsız oluyor işte. Ben de yol ortasında ergen gibi şalap şulup öpüşmem ama sevgilinle ilişkiye girmek de öpüşmek de iğrenç değil. Kişiden kişiye karara göre değişir sadece. sevişsen de elini de tutmasan karar senin kimse ağzını açıp laf diyemez diyene de haddini bildir.

Mesela şuna çok takıldım öptü izin verdim ama öyle çok iğrençleşmedi. İğrençleşmek ne ileri gidince iğrenç olmuyor ki o eylem. Biraz kafa yapını da değiştirmen lazım. Bunlar hep senin kararın, böyle düşünmeye devam edersen ödülün ya da cezalandırman olur ilerde o daha çirkin bişey.

Kullanılmak?
İlk ve son nedir ya daha 1 ay olmuş sevgili olalı.
Yeterli olgunlukta göremedim sizi üzgünüm.
Olabilir.
Ama bende zamana bakmayi yeterli olgunlukya bulmuyorum.
Cevremde cok ornek var 5 yillik rvleneceklerdi nefretle bitti.
Ayrica 2 aydir sevgili gibiydik zaten. Ben sadece net bisey olsun istrmiyordum yani rmin olmaya calistim.

Şiddet görmeyi normal gören boşanmayan toplum öpüşmekten rahatsız oluyor işte. Ben de yol ortasında ergen gibi şalap şulup öpüşmem ama sevgilinle ilişkiye girmek de öpüşmek de iğrenç değil. Kişiden kişiye karara göre değişir sadece. sevişsen de elini de tutmasan karar senin kimse ağzını açıp laf diyemez diyene de haddini bildir.

Mesela şuna çok takıldım öptü izin verdim ama öyle çok iğrençleşmedi. İğrençleşmek ne ileri gidince iğrenç olmuyor ki o eylem. Biraz kafa yapını da değiştirmen lazım. Bunlar hep senin kararın, böyle düşünmeye devam edersen ödülün ya da cezalandırman olur ilerde o daha çirkin bişey.
Ondan kastim zorlamadi. Yani krndimi geri cektim o da geri cekti.
Bazilari var zorla kolunu kafani tutip istemeden opmeye kalkiyo bana gore igrenclik.bu cunku iki kiside isterse guzel bunu demek istedim.

Olabilir.
Ayrica 2 aydir sevgili gibiydik zaten. Ben sadece net bisey olsun istrmiyordum yani rmin olmaya calistim.

Nefretle bittiyse bitmesi yerinde olmuş demektir
Ya evlenip ondan sonra nefret etselerdi?

Ya gidip evlilik oncesi cinsel ilisliye girmeye falan ikimizde karsiiyiz oylr biribdegilim o cidden kullanmak olur diye kendisindedi.o gun.acikca konustugumda brn.
Ama sarilmak opmrkte mi cok yanlis bilmiyorum sonucta sevgilim olk sevgilim ve severek ciktim gidip sevmeden 20 kisiyle cikan ama opusmeyenler namuslu edepli benim 20 yasinda ilk kez sevgilim oluyo ama sarilip opuyorum edepsizlik.

insanları ağzınıza dolamaktan vazgeçin sen neysen onlar da öyleler kimseden artın yok öpüşüyosan öpüşüyosun ama bunları bu şekilde dile getirmek çok terbiyesizce ya o zaman hiç öpüşmeyen adam da gelir sana derki ben hiç öpüşmedim öpüşenler namuslu edepli ben yapmıyorum edepsizlik der ?? aynı senin kurduğun saçma sapan cümleler gibi

Almanca daka bi yana hizli yaziyorum ve klavyembozuk ondandir.
Herneyse tesekkurler yeterli kadar laf soktunuz gidebilirsiniz. Zatrn kafam iyi degil iyice bozulsun istemem.
Kafan bozulmuş o belli zaten... takma milleti , ama kendin yaşamında saygı bekliyorsan önce saygı duymayı bil. canı isteyen canının istediğiyle canının istediğini yapmakta özgür. evlenmeden 20 kişi ile görüşenleri yargılamak da daha öpüşmeyi kendini kullandırtmak olarak düşünen birine hiç mi hiç düşmez. sen nasıl istersen öyle yaşa, ben de nasıl istersem öyle yaşarım. edebini edepsizliğini gönül işlerin belirlemez rahat ol:KK66:

Ondan kastim zorlamadi. Yani krndimi geri cektim o da geri cekti.
Bazilari var zorla kolunu kafani tutip istemeden opmeye kalkiyo bana gore igrenclik.bu cunku iki kiside isterse guzel bunu demek istedim.

Anladım canım. Yani diceğim o ki öpüşmek sevişmek bunları insanlar çok farklı görüyor. Öpüştüm ama ileri gitmedim yok şunu yaptık ilerlemedik. Yani vucudun bi kısmı bi kısmından daha farklı ya da değersiz değil. İçinden gelmesi önemli. İçinden geldiyse sen sarıl öp yeri gelince. Al sana sevgini ölçmek için fırsat içinden hiç gelmiyorsa bişeyler eksik demektir.

Ilk ve son mu olursunuz bilemem .

O benim ilkim ve sonum olacak diye başlayıp ... yarın ayrıldığında derin üzüntülere gark olacaksan ... işin zor .

Böyle şeyler doğasından gelir insanın .
Isteyen koy verir gider ... isteyen tutar kendini .
Offf off.
Son olmaktan bahseden ben degilim o. Ben oyle kesin konusamam ciftler bosanirken ben demiyorum o diyor. Bakyim ne yaDigima ama nasil okuyo herkes anlaamdim.
Sonuc olarak ben demiyorum o diyor son olmak okey ?

Olabilir.

Bu işte edebin ahlakın ölçütü değil.
Gençliğimden itibaren kısa ilişkilerim de oldu iki ciddi ilişkim de oldu. öpüştüm de seviştim de. Ayrıldım da terk de edildim. Ama kendime saygım bu saçma sapan şeylere bağlı olmadığı için geçtim gittim. Bazen üzüldüm ağladım bazen kendim ayrıldım rahatladım ama yoluma hiç bir şey için pişman olmadan devam ettim.
Sonra da sevdim aşık oldum ve evlendim. Bunları eşime de anlatmadım o da sormadı onu da ilgilendirmiyordu benim özel hayatımdı.
Bu kadar.
Bunlar ne beni edepsiz yapar ne ahlaksız yapar. Çünkü kimseye kötülük de etmedim, kimseyi kandırmadım da, kimseye zarar da vermedim. Ne alaka ahlakla edeple? Edep ahlak bu kadar kolay yok olan şeyler değil. Kimseye iftira atmayan sövmeyen dövmeyen ve olabildiği kadar empatiyle yaklaşan bir insanım geçmişte yaşadığım gençlik heyecanları ve aşklar ahlaksızlık değildir.

Oncelikle dusunce yapini hemen degistir. Baska insanlarin asklarini nasil yasadiginindan sanane. Oyle uluorta mic mic gezenlerde kendi bilir kiyi kose is pisirende kendi bilir .

Namus bi yerde degil canim beyindedir. Isterse 20 kisiyle is pisirir sanane ki. Sen kendi dogrularinla yasayacaksin baskalari da kendi dogrulariyka yasayacak.

Opustugunuzde sen zevk almiyir hosuna gitmiyor mu ki kullanmak olsun. Yasanan her neyse iki kisi yasiyor ve hosuna gidiyor. Bu kullanmak olmaz.

Bence senin iliskide once cozmen gereken cok sey var yani acikca beni kullaniyor musun diye sorana evet kullaniyorum demezler. Ben evlenmeden iliskiye karsiyim onceden oldu ama beni aldatti vs kismini sayarlar guven duyman icin.

Anlamanin tek yolu gozlerinin icine bakiyormu operken , ellerinin ici terliyor mu heyecandan

Iliskileriniz yasanis sekline ve tercihine saygi duy

Nefretle bittiyse bitmesi yerinde olmuş demektir
Ya evlenip ondan sonra nefret etselerdi?
Onca ani gecir 5 yil yasa sonra hibiseybolmamis gibi yoluna devam etmek.cok kolay olmaz bu dediginizle.
Nisanlilardi sonucta. Bi imza mi sizin iliskibanlaysiniz bunla alakssi yok karsilikli deger verme olayi bitmis onlarda yani ve cocuk ayrilirken kiza 5 yil da yaalandi gibi seyler dedi. Boyle olacagina 1 ayda bitsin daha iyi

Oncelikle dusunce yapini hemen degistir. Baska insanlarin asklarini nasil yasadiginindan sanane. Oyle uluorta mic mic gezenlerde kendi bilir kiyi kose is pisirende kendi bilir .

Namus bi yerde degil canim beyindedir. Isterse 20 kisiyle is pisirir sanane ki. Sen kendi dogrularinla yasayacaksin baskalari da kendi dogrulariyka yasayacak.

Opustugunuzde sen zevk almiyir hosuna gitmiyor mu ki kullanmak olsun. Yasanan her neyse iki kisi yasiyor ve hosuna gidiyor. Bu kullanmak olmaz.

Bence senin iliskide once cozmen gereken cok sey var yani acikca beni kullaniyor musun diye sorana evet kullaniyorum demezler. Ben evlenmeden iliskiye karsiyim onceden oldu ama beni aldatti vs kismini sayarlar guven duyman icin.

Anlamanin tek yolu gozlerinin icine bakiyormu operken , ellerinin ici terliyor mu heyecandan

Iliskileriniz yasanis sekline ve tercihine saygi duy
Evet o heyecani o durumu hissediyorum ama zaten soruyu sorunca anladim brn onu tabiki acikca kullaniyorum demezde yuz ifadesiden cozmeye calistim. Hissediyorum yoksa dediklerini ama hep millet ne der yada yanlismi yapiyorum diyorum.

Anladım canım. Yani diceğim o ki öpüşmek sevişmek bunları insanlar çok farklı görüyor. Öpüştüm ama ileri gitmedim yok şunu yaptık ilerlemedik. Yani vucudun bi kısmı bi kısmından daha farklı ya da değersiz değil. İçinden gelmesi önemli. İçinden geldiyse sen sarıl öp yeri gelince. Al sana sevgini ölçmek için fırsat içinden hiç gelmiyorsa bişeyler eksik demektir.
Geliyor hemde baya. Sorun aileme anlatamamin verdigi vicdan azabi sorunun kokrni.bu

Kafan bozulmuş o belli zaten... takma milleti , ama kendin yaşamında saygı bekliyorsan önce saygı duymayı bil. canı isteyen canının istediğiyle canının istediğini yapmakta özgür. evlenmeden 20 kişi ile görüşenleri yargılamak da daha öpüşmeyi kendini kullandırtmak olarak düşünen birine hiç mi hiç düşmez. sen nasıl istersen öyle yaşa, ben de nasıl istersem öyle yaşarım. edebini edepsizliğini gönül işlerin belirlemez rahat ol:KK66:
arkadaş sevgilisi yokken sevgilisi olup öpüşeni sevişeni ağzına doladığından şuan kendisi de yapmaya başladığı için tutuşmuş bu kadar zaten konuda da anlatıyor erkek arkadaşını sevdiğimi hissedemiyorum diyor kişi kendinden bilir işi diyor erkek arkadaşını sıkıştırıyormuş ee aynı hesap işte ben sevişene öpüşene atıp tutuyordum şimdi bana atıp tutuyorlardır diye tutuşmuş bu kadar stres yapmış

Onca ani gecir 5 yil yasa sonra hibiseybolmamis gibi yoluna devam etmek.cok kolay olmaz bu dediginizle.
Nisanlilardi sonucta. Bi imza mi sizin iliskibanlaysiniz bunla alakssi yok karsilikli deger verme olayi bitmis onlarda yani ve cocuk ayrilirken kiza 5 yil da yaalandi gibi seyler dedi. Boyle olacagina 1 ayda bitsin daha iyi

Çok saçma bir düşünce sistemin var.
Cidden.
Neden beş sene boyunca güzel bir aşk yaşadıklarını düşünmüyorsun mesela? Sen evinde oturur pineklerken onlar gezdiler tozdular, romantik yemekler yediler, güldüler, sinemaya gittiler, heyecanlandılar belki seviştiler. Dolu dolu iyi kötü beş sene yaşadılar.
Yürümedi ayrıldılar.
Muhtemelen bir süre sonra yine aşık olacaklar yeniden sevecekler ve geçmiş akıllarına bile gelmeyecek.
Güzel bir anı olarak kalacak.
Her şeyi bu kadar Türk filmi klişesine sokup acılara boğmaya gerek yok.
Ben ilk sevdiğim insanla evlenmek istemezdim mesela.
Gayet içimde hiç bir şey kalmadan gençliğimi yaşadım her tür saçmalığı da yaptım deli gibi eğlendim de ve doğru zaman doğru insan diyince evlendim bu kadar.
Geçmişte yaşadıklarım olmasa ot gibi yaşar giderdim muhtemelen

insanları ağzınıza dolamaktan vazgeçin sen neysen onlar da öyleler kimseden artın yok öpüşüyosan öpüşüyosun ama bunları bu şekilde dile getirmek çok terbiyesizce ya o zaman hiç öpüşmeyen adam da gelir sana derki ben hiç öpüşmedim öpüşenler namuslu edepli ben yapmıyorum edepsizlik der ?? aynı senin kurduğun saçma sapan cümleler gibi
Off off cidden kafam asiri bunaldi.

Back
X