20 yaşındayken sevgiliyle aynı evde yaşanır mı

depressedgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2024
30
19
3
19
merhabalar kısaca geçeyim konuya şuanki sevgilimle 2 3 senedir sevgiliyiz aynı sınıftaydık lisede her gün görüyorduk birbirimizi. şuan 19 yaşındayız seneye aynı eve çıkmayı düşünüyoruz. okullarımız da yakın. sizce bu doğru mu ikimiz de çok istiyoruz ama internette gördüğüm insanlar çıkmayın falan diyorlar bazıları da güzel bir şey olduğundan bahsediyor. ikimiz de birbirimizim her şeyini biliriz alışığız ama yine de sizlerden tavsiye almak istedim ne düşünüyorsunuz

Bana saçma geliyor evcilik gibi. Kadınların evin içinde daha fazla sorumluluğu oluyor. Çünkü erkekler dağınık bir yer görünce toplamak yada kirli bir yeri temizleme dusuncesinde olmuyorlar gözlerine batmıyor. Yapsada 1 gun yapar 2 gun yapar 3 gün yapmaz. Bu şartlar altında elalemin adamina niye bakayim derdim

Yuzde 80 bu durum hizmetcilik evcilik oyununa dönecektir.. iliski dinaminigine kotu gelir bence hic gerek yok yasiniz biraz daha fazla meslek sahibi olsaniz çıkın ayni eve evlilik dusuncesi varsa oncesinde taniyin derdim ama 20 yas iki ogrenci icin no no

Üniversite döneminde çok denk geldim böyle durumlara hem ilerde ayrılık durumlarında zor oluyor. Hem de 7/24 beraber olunca bence iyice alışıp kendine vakit ayırmayı unutup dışarıya kapanıyor insanlar böyle küçük yaşlarda. Bu güzel yaşlarda önce kendi düzenini kendi sevdiğin şeyleri keşfet. İkinizin de ayrı çevresi ayrı ev arkadaşları olur ortamınız genişler. Ha baktınız bir kaç sene böyle ayrı evlerde de ilişkiniz güzel gidiyor daha iyi tanıdınız birbirinizi o zaman tekrar düşünürsünüz.

20 lerin ortasında olsanız olabilir derdim ama şimdi aynı eve çıksanız boş yere kendinizi yoracaksınız ev temizliği, çamaşır, bulaşık, ütü vs eğer ailesinden ev işleri konusunda bir şey öğrenmemişse yük size kalır.

Ya milletin pisligiyle mi ugrasacaksin, iş bölümü yaparız diye kendini kandirma, gencecik yaşında elin cocuguna hizmet mi edeceksin, ayrıca bundan bikac sene sonra fikirlerin değişirse, başka biriyle olursan bu durumdan çok pişman olabilirsin. Kendine değer ver, kendin cikacaksan neyse bı düşün de elin oğlunu yüklenme, neyle gecinilecek, ne yenecek içecek, kolay mı öyle evcilik isleri

Asıl soru iki tane 20 yaşında öğrenci olarak kiranızı, faturalarınızı, mutfak ve diğer giderlerinizi kim ödeyecek? Aileler ödeyecek. Onlar ne düşünüyor aynı evde yaşama isteğiniz hakkında? Bizim ne düşündüğümüzden çok onlar önemli.

Benim üniversiteden tanıdığım bir arkadaş vardı pek samimi değildik kyk yurdu çıktı ikimize de. Bazı geceler yurttan izin alıp sevgilisinde kalıyordu 2 yıla yakın sevgiliydiler. Sonra ayrıldılar kız çöktü bir anda. Yaşınız çok genç olduğu için karşınıza birçok erkek çıkar. Fakat 6-8 yıl arası sevgili kalıp evlenen de var. Belli olmaz.

Kocan değil birşeyin değil,20 yaşında elin adamına hizmet edeecksin. Ona yemek pişirip temizlik yapacağına ders çalış, kendini gelistir.
ona hizmet ediceğimi düşünmüyorum ya zaten işleri bölüşüyoruz genelde birbirimizde kaldığımız zaman yemekleri o yapıyor ben de temizliği hallediyorum

evet haklısınız ya

Evlenmeden önce haftada bir eşimin evine gidip temizliyordum evini.O istemiyordu yapmamı hatta bu yüzden tartıştık kaç kere.Geldiğinde yüzünü görmüyorum oturup sohbet edemiyoruz diye kızıyordu ama kıyamıyordum evini dağınık görmeye.Yani kadınlar ev içinde çekip çeviren bir moda büründüğü için evlenmeden önce bu olaya girmeye gerek yok.Gezin tozun birlikte vakit geçirin ama aynı evde yaşamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…