- 22 Eylül 2024
- 30
- 19
- 3
- 19
- Konu Sahibi depressedgr
-
Asıl soru iki tane 20 yaşında öğrenci olarak kiranızı, faturalarınızı, mutfak ve diğer giderlerinizi kim ödeyecek? Aileler ödeyecek. Onlar ne düşünüyor aynı evde yaşama isteğiniz hakkında? Bizim ne düşündüğümüzden çok onlar önemli.merhabalar kısaca geçeyim konuya şuanki sevgilimle 2 3 senedir sevgiliyiz aynı sınıftaydık lisede her gün görüyorduk birbirimizi. şuan 19 yaşındayız seneye aynı eve çıkmayı düşünüyoruz. okullarımız da yakın. sizce bu doğru mu ikimiz de çok istiyoruz ama internette gördüğüm insanlar çıkmayın falan diyorlar bazıları da güzel bir şey olduğundan bahsediyor. ikimiz de birbirimizim her şeyini biliriz alışığız ama yine de sizlerden tavsiye almak istedim ne düşünüyorsunuz
ona hizmet ediceğimi düşünmüyorum ya zaten işleri bölüşüyoruz genelde birbirimizde kaldığımız zaman yemekleri o yapıyor ben de temizliği hallediyorumKocan değil birşeyin değil,20 yaşında elin adamına hizmet edeecksin. Ona yemek pişirip temizlik yapacağına ders çalış, kendini gelistir.
aynı işi yapıyoruz zaten ikimiz de sanatla uğraşıyoruz birbirimizden yardım alarak daha çok para kazanabiliriz diye düşündükBu yaşlarını elin adamına hizmetle geçirmek yerine kariyerin için harca.
evet haklısınız yaÜniversite döneminde çok denk geldim böyle durumlara hem ilerde ayrılık durumlarında zor oluyor. Hem de 7/24 beraber olunca bence iyice alışıp kendine vakit ayırmayı unutup dışarıya kapanıyor insanlar böyle küçük yaşlarda. Bu güzel yaşlarda önce kendi düzenini kendi sevdiğin şeyleri keşfet. İkinizin de ayrı çevresi ayrı ev arkadaşları olur ortamınız genişler. Ha baktınız bir kaç sene böyle ayrı evlerde de ilişkiniz güzel gidiyor daha iyi tanıdınız birbirinizi o zaman tekrar düşünürsünüz.
İki öğrencinin geçimini kim sağlayacak?ona hizmet ediceğimi düşünmüyorum ya zaten işleri bölüşüyoruz genelde birbirimizde kaldığımız zaman yemekleri o yapıyor ben de temizliği hallediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?