Bu yüzden zaten hiç tanımadığım bir kadına bu kötülüğü neden yapayım?Ben olsam konuşmam. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi hemcinsime yapmam niyet ne olursa olsun.
Ben boşandım, şu an kimse yok hayatımda. Kuzenin laf arasında boşandığımı söylemiş ona ısrarı bu yüzden diye düşünüyorum.Israrla istemesi falan ne bileyim pek iyi niyetli gibi gelmedi.
Yoksa bence arkadaş olunabilir ama dikkat etmek de lazım,eşiniz duyarsa üzülür.
Ben boşandım, şu an kimse yok hayatımda. Kuzenin laf arasında boşandığımı söylemiş ona ısrarı bu yüzden diye düşünüyorum.
Karısına kim söyleyebilir ki bunu? Ben asla anlayışla karşılamam, o da haklı olur bu durumda. Bu erkekler neden pişmiş aşa su kaymaya, başlarını belaya sokmaya neden bu kadar hevesli?Anladım,afedersiniz,yine de diğer kadın konusunda endişelenirdim ben.Sonuçta o da huzursuz olur,adam büyük ihtimalle karısından habersiz görüşmek istiyor,bence verdiğiniz karar mantıklı.
Evli olmasa belki konuşurdum çünkü ben de bekarım. Eşit durumda olurduk. Dediğiniz gibi gereksiz.Çok gereksiz. 20 yıl görüşmediğin, evli bi erkeğin hatta dostluğuna ihtiyacın yok.
Evli olmasa neyse ama evli. Eşine yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?