20 yıl sonra hortlayan eski sevgili

Bence cok guzel dusunuyosunuz.
Iste buna kadin dayanismasi derim( kk baska bi konuda aldatan kadina " kadin dayanismasi" altinda birden bazilari destek cikmaya kalkmis, o dayanismayi cok yanlis anlamislar bazilarimiz.. cokk).
Her neyse. Bi baska hemcinsinizin yuvasi yikmayin. Uzak durun o adamdan. Zaten su yaptigindan snra besbelliki saglam bi pabuc degil.

Ne amaçla konuşcakmış ki? 20 yıl önce bitmiş gitmiş olayın neresi konuşulur?
Ben de sordum kuzenime sebep neymiş diye. Çok merak etmişmiş beni, nasıl olduğumu vs. Yorumlar da geçtiği gibi evliliğinden sıkılmış heyecan arıyor beni de buna alet etmeye çalışıyor.

Ben de sordum kuzenime sebep neymiş diye. Çok merak etmişmiş beni, nasıl olduğumu vs. Yorumlar da geçtiği gibi evliliğinden sıkılmış heyecan arıyor beni de buna alet etmeye çalışıyor.
Zaten her şeyin farkında olan, akilli ve karakterli birisiniz. Tebrik ederim.
Ve zamaninda iyiki okulu secmissiniz, baksanıza adam 20 yıllık karısını aldatma yolunda..

Size karşı yıllar önce birseyler hisseden bir adam ve bosandiginizi duyunca birseyler yaşarım diye düşünüp peşinize düşmüş. Herşeyi bırakın da evli adamla konuş ne olacak diyen kuzeninize ne denir bilemedim yuh yani yuh

20 sene sonra alevlenen aşktan hayır gelmez. Eğer hayırlı olsaydı seneler önce olurdu. Karısını aldatma girişiminde bulunan sizi hayli hayli aldatır. Oluru yok

Zaten her şeyin farkında olan, akilli ve karakterli birisiniz. Tebrik ederim.
Ve zamaninda iyiki okulu secmissin, baksana adam 20 yıllık karısını aldatma yolunda..
Zamanında onun ahını aldım biliyorum, başkasıyla evlendim mutlu olamadım, sonraki ilişkilerimde de yanlış kişilere harcadım zamanı. Yine de ne olursa olsun dediğiniz gibi 20 yıllık karısını aldatmasına alet olmayacağım.

Çok iyi yürekli biriymiş kötü niyet aramıyorum ben diyor. Yeterince kazık yememiş bence de.

En iyisini yaparsınız onca zaman gecmiş. Evliyken seni düşleyen adamdan hayır gelmez.

Çok iyi yürekli biriymiş kötü niyet aramıyorum ben diyor. Yeterince kazık yememiş bence de.

Aynen ya. Size " konus ya nolucak" tavsiyesini veren kuzeniniz kac yasinda cok merak ettim? Sizden kucuk ve tecrubesiz sanirim. Yada saf. Gercektende yeterince kazik yememis sanirim.

Aynen ya. Size " konus ya nolucak" tavsiyesini veren kuzeniniz kac yasinda cok merak ettim? Sizden kucuk ve tecrubesiz sanirim. Yada saf. Gercektende yeterince kazik yememis sanirim.
Benden 5 yaş büyük maalesef. Akraba da olsa insanlar olaylara aynı açıdan bakmıyor.

Konusun ama eylem yapmayin. Bir dunya uzaginizda dursun. Bu kadar basit.

Kesinlikle irtibat kurmasına izin vermeyin. Bu saatten sonra konuşsanız ne olacak. Adam heyecan arıyor belliki.

Bekar veya evli, gecmiste olmus bitmis bir sey gecmiste kalmali.
Siz dogru karar verdiniz, genc kadin icgudusu yanlimaz.
Sakin eski gonul modlarina girismesine izin vermeyin.
Onu dedigim gibi uzaktan anlamaya bakin.
Kendi hayatinzi onsuz kurun ama bu konusmayacaginiz anlamina gelmez.
Bu arada
arkadas olmayin.

O kişinin yaptığı ne kadar ayıp bir şey. Koca adamsın 2o yıl sonra neden bir bayanın karşısına çıkıyorsun. Telefon istemeler falan filan? Hiç yüz vermeyin bacım. Hayret birşey yaa.

bu hatayı yaptım.tabii evli olduğunu bilmeden.konuştuk konuştuk.sonra ama evliyim oldu.resmen psikolojimi bozdu.buna mı güvendim oldum.bende onu ne arayıp sordum ne de sosyal medyadan arattım.yoluma bakıyordum bende.gönlünüz kayabilirdi kolaylıkla.anılar insanı kötü etkiliyor.

Benden 5 yaş büyük maalesef. Akraba da olsa insanlar olaylara aynı açıdan bakmıyor.

Nedense gozumde evlenip ayrilmis, biraz actiom merallisi bi kuzen canlandi gozumde. Bosanan kisi action pesinde olur demiyorum yanlis anlasilmasin. Ama oyle bi imaj cizdi benim gozumde. Birbirinden baglantisiz. Evli oldugunu dusunmuyorum nedense kuzeninizin. Oyle umit ediyorum yani. Evli biriisi git elin erkegiyle konus demez bence. Diyemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…