Ben de sordum kuzenime sebep neymiş diye. Çok merak etmişmiş beni, nasıl olduğumu vs. Yorumlar da geçtiği gibi evliliğinden sıkılmış heyecan arıyor beni de buna alet etmeye çalışıyor.Ne amaçla konuşcakmış ki? 20 yıl önce bitmiş gitmiş olayın neresi konuşulur?
Zaten her şeyin farkında olan, akilli ve karakterli birisiniz. Tebrik ederim.Ben de sordum kuzenime sebep neymiş diye. Çok merak etmişmiş beni, nasıl olduğumu vs. Yorumlar da geçtiği gibi evliliğinden sıkılmış heyecan arıyor beni de buna alet etmeye çalışıyor.
Zamanında onun ahını aldım biliyorum, başkasıyla evlendim mutlu olamadım, sonraki ilişkilerimde de yanlış kişilere harcadım zamanı. Yine de ne olursa olsun dediğiniz gibi 20 yıllık karısını aldatmasına alet olmayacağım.Zaten her şeyin farkında olan, akilli ve karakterli birisiniz. Tebrik ederim.
Ve zamaninda iyiki okulu secmissin, baksana adam 20 yıllık karısını aldatma yolunda..
Çok iyi yürekli biriymiş kötü niyet aramıyorum ben diyor. Yeterince kazık yememiş bence de.Size karşı yıllar önce birseyler hisseden bir adam ve bosandiginizi duyunca birseyler yaşarım diye düşünüp peşinize düşmüş. Herşeyi bırakın da evli adamla konuş ne olacak diyen kuzeninize ne denir bilemedim yuh yani yuh
Zamanında onun ahını aldım biliyorum, başkasıyla evlendim mutlu olamadım, sonraki ilişkilerimde de yanlış kişilere harcadım zamanı. Yine de ne olursa olsun dediğiniz gibi 20 yıllık karısını aldatmasına alet olmayacağım.
Çok iyi yürekli biriymiş kötü niyet aramıyorum ben diyor. Yeterince kazık yememiş bence de.
Benden 5 yaş büyük maalesef. Akraba da olsa insanlar olaylara aynı açıdan bakmıyor.Aynen ya. Size " konus ya nolucak" tavsiyesini veren kuzeniniz kac yasinda cok merak ettim? Sizden kucuk ve tecrubesiz sanirim. Yada saf. Gercektende yeterince kazik yememis sanirim.
Lisedeyken amcama tatile gittiğim ilde tanışıp çok aşık olduğum biri vardı, maddi durumu iyiydi mesleği de vardı ve hemen evlenmek istedi ben üniversite okumak istediğim için onun evlilik ısrarları yüzünden ayrıldım ondan. 1 yıl sonra 10 saat yol tepip karşıma çıktı yine, evleniyorum kararın kesin mi dedi. Çok üzülerek de olsa mutluluklar diledim, mesleki hayallerime kavuştum ve bugüne kadar hiç haber almadım ondan, sosyal medyadan bile araştırmadım.
Geçenlerde kuzenim aradı onu görmüş, beni sormuş, ısrarla numaramı istemiş. Sana sormadan vermedim numaranı dedi. Bu arada evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Asla dedim sakın ha bunu bana sorduğunu bile söyleme. Merak etmiş seni ne olur ki konuşsan filan dedi.
Yaşadıklarım kadınla erkeğin hele de geçmişleri varsa dost olmayacaklarını öğretti. Eşine benimle konuştuğunu söyleyemeyeceğine göre aldatmak olur bu. Kızlar ben mi kötü niyetliyim? Siz olsanız konuşur muydunuz?
Kuzenin saçma bir iş yapmış.Ben boşandım, şu an kimse yok hayatımda. Kuzenin laf arasında boşandığımı söylemiş ona ısrarı bu yüzden diye düşünüyorum.
Lisedeyken amcama tatile gittiğim ilde tanışıp çok aşık olduğum biri vardı, maddi durumu iyiydi mesleği de vardı ve hemen evlenmek istedi ben üniversite okumak istediğim için onun evlilik ısrarları yüzünden ayrıldım ondan. 1 yıl sonra 10 saat yol tepip karşıma çıktı yine, evleniyorum kararın kesin mi dedi. Çok üzülerek de olsa mutluluklar diledim, mesleki hayallerime kavuştum ve bugüne kadar hiç haber almadım ondan, sosyal medyadan bile araştırmadım.
Geçenlerde kuzenim aradı onu görmüş, beni sormuş, ısrarla numaramı istemiş. Sana sormadan vermedim numaranı dedi. Bu arada evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Asla dedim sakın ha bunu bana sorduğunu bile söyleme. Merak etmiş seni ne olur ki konuşsan filan dedi.
Yaşadıklarım kadınla erkeğin hele de geçmişleri varsa dost olmayacaklarını öğretti. Eşine benimle konuştuğunu söyleyemeyeceğine göre aldatmak olur bu. Kızlar ben mi kötü niyetliyim? Siz olsanız konuşur muydunuz?
Numaramı verirsem haddini aşıp rahat bırakmaz diye düşünüyorum.Konusun ama eylem yapmayin. Bir dunya uzaginizda dursun. Bu kadar basit.
Benden 5 yaş büyük maalesef. Akraba da olsa insanlar olaylara aynı açıdan bakmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?