20 yıl sonra hortlayan eski sevgili

Nokta atışı

Ben çoktan unuttum onu ama dediğiniz gibi anılar canlanabilir insanın aklı karışabilir. O yüzden zaten görüşmek istemesinin altında masumane bir niyet sezmiyorum.

Ben çoktan unuttum onu ama dediğiniz gibi anılar canlanabilir insanın aklı karışabilir. O yüzden zaten görüşmek istemesinin altında masumane bir niyet sezmiyorum.
Ama kontrol elinizde. Ona koyacaginiz mesafe onu kontrol altinda tutmaniz cok onemli.
Ama telefonda veya anlik konusmayin.
EMail disina cikmayin derim.
Ama benim ozel gorusum.

Ama kontrol elinizde. Ona koyacaginiz mesafe onu kontrol altinda tutmaniz cok onemli.
Ama benim ozel gorusum.
Hatırladığım kadarıyla ısrarcı bir insandı. Ayrılık sebebimiz de zaten ben üniversite dedikçe onun evlilik demesiydi. Elimi versem kolumu ister gibi geliyor.

Kuzeninde midesiz mi geniş mi anlamadım.
Kadınsa kuzenin kocası, erkekse eğer karısı eski sevgilisyle konuşur inşallah da o zaman da der mi acaba "Ne var canımmmmm merak etmiş karımı/kocamı"

Görüşme, konuşma! Siz evli değilsiniz galiba. Adam bundan güç alıp sizi görmek istemiş olabilir.

Niyetini hiiiiç İYİ BULMADIM!!!!

Kuzeninde midesiz mi geniş mi anlamadım.
Kadınsa kuzenin kocası, erkekse eğer karısı eski sevgilisyle konuşur inşallah da o zaman da der mi acaba "Ne var canımmmmm merak etmiş karımı/kocamı"
Kuzenim kadın o da boşandı ve eski erkek arkadaşım onun da arkadaşı. Ama ona daha çok kuzenlik yapıyor bu ara.

bende unutmuştum.yinede kaptırdım işte.

Ama benim ozel gorusum.

email dışına çıkmamak lazım.tabii bu herkes için geçerli değil.doğru düzgün görüşen kişilerde var.artı meilde bile gidişat kayabilir.

Hatırladığım kadarıyla ısrarcı bir insandı. Ayrılık sebebimiz de zaten ben üniversite dedikçe onun evlilik demesiydi. Elimi versem kolumu ister gibi geliyor.

Hah iste tam da bu yuzden kendinizi test etmek icin firsat. O adam sizin goruslerinizi hice saymis unutmayin. Eger ki ayni yola dusecek olursani zayni sey cikacak karsiniza insanlar degismez.
O eski zayif kadin misiniz yoksa iradeli akli basinda kadin mi
Bu sekilde anlamak icin kullanabilirsiniz ama ne demek istediginiz cok iyi biliyorum su anda basimda var tane oyle!!!!

Tabiki konuşma canim. Adamin niyetinin masumca konusmak olduğunu sanmıyorum. Ayrıca konuşmaya ne gerek var zaten evli barkli adam. Gitsin karisiyla konussun gerizekalı.

Violet7 canım sen de aldatmis bir insansın. Ben olsam eşi yerinde rahatsız olurdum da diyorsun. Yüzyüze, tel ile, mesajla, maille vs farketmez. Boşver hiiic bulaşma. Bekar olsa neyse. Evli eski sevgiliyle görüşürmek zirvalik bana göre. O kuzenin rahat durmaz bence israra devam eder. Bi yerde tesadufi görüşme ayarlayabilecek bir tip midir yada numarani verir mi bu saatten sonra bilmiyorum ama kuzeninin agzinin payını ver boyle bir durumda ve iletisime geçme bence.

Son düzenleme:
açıkçası ben konuşurdum
evli eski sevgili ile konuşmanın nesi aldatmak...

her otu,b.k da artık aldatmaya yormak ...

(neden tekrar iletişime geçtiğini öğrenmek için )

İyi ki evlenmemişsin karektere bak evli çocuklu ama eski aşkın peşinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…