Teşekkür ederimKuzenin saçma bir iş yapmış.
Ama sen supersin :)
Nokta atışıNedense gozumde evlenip ayrilmis, biraz actiom merallisi bi kuzen canlandi gozumde. Bosanan kisi action pesinde olur demiyorum yanlis anlasilmasin. Ama oyle bi imaj cizdi benim gozumde. Birbirinden baglantisiz. Evli oldugunu dusunmuyorum nedense kuzeninizin. Oyle umit ediyorum yani. Evli biriisi git elin erkegiyle konus demez bence. Diyemez.
Ben çoktan unuttum onu ama dediğiniz gibi anılar canlanabilir insanın aklı karışabilir. O yüzden zaten görüşmek istemesinin altında masumane bir niyet sezmiyorum.bu hatayı yaptım.tabii evli olduğunu bilmeden.konuştuk konuştuk.sonra ama evliyim oldu.resmen psikolojimi bozdu.buna mı güvendim oldum.bende onu ne arayıp sordum ne de sosyal medyadan arattım.yoluma bakıyordum bende.gönlünüz kayabilirdi kolaylıkla.anılar insanı kötü etkiliyor.
Ama kontrol elinizde. Ona koyacaginiz mesafe onu kontrol altinda tutmaniz cok onemli.Ben çoktan unuttum onu ama dediğiniz gibi anılar canlanabilir insanın aklı karışabilir. O yüzden zaten görüşmek istemesinin altında masumane bir niyet sezmiyorum.
Hatırladığım kadarıyla ısrarcı bir insandı. Ayrılık sebebimiz de zaten ben üniversite dedikçe onun evlilik demesiydi. Elimi versem kolumu ister gibi geliyor.Ama kontrol elinizde. Ona koyacaginiz mesafe onu kontrol altinda tutmaniz cok onemli.
Ama telefonda veya anlik konusmayin.
EMail disina cikmayin derim.
Ama benim ozel gorusum.
Kuzenim kadın o da boşandı ve eski erkek arkadaşım onun da arkadaşı. Ama ona daha çok kuzenlik yapıyor bu ara.Kuzeninde midesiz mi geniş mi anlamadım.
Kadınsa kuzenin kocası, erkekse eğer karısı eski sevgilisyle konuşur inşallah da o zaman da der mi acaba "Ne var canımmmmm merak etmiş karımı/kocamı"
Ben çoktan unuttum onu ama dediğiniz gibi anılar canlanabilir insanın aklı karışabilir. O yüzden zaten görüşmek istemesinin altında masumane bir niyet sezmiyorum.
Ama kontrol elinizde. Ona koyacaginiz mesafe onu kontrol altinda tutmaniz cok onemli.
Ama telefonda veya anlik konusmayin.
EMail disina cikmayin derim.
Ama benim ozel gorusum.
Hatırladığım kadarıyla ısrarcı bir insandı. Ayrılık sebebimiz de zaten ben üniversite dedikçe onun evlilik demesiydi. Elimi versem kolumu ister gibi geliyor.
Lisedeyken amcama tatile gittiğim ilde tanışıp çok aşık olduğum biri vardı, maddi durumu iyiydi mesleği de vardı ve hemen evlenmek istedi ben üniversite okumak istediğim için onun evlilik ısrarları yüzünden ayrıldım ondan. 1 yıl sonra 10 saat yol tepip karşıma çıktı yine, evleniyorum kararın kesin mi dedi. Çok üzülerek de olsa mutluluklar diledim, mesleki hayallerime kavuştum ve bugüne kadar hiç haber almadım ondan, sosyal medyadan bile araştırmadım.
Geçenlerde kuzenim aradı onu görmüş, beni sormuş, ısrarla numaramı istemiş. Sana sormadan vermedim numaranı dedi. Bu arada evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Asla dedim sakın ha bunu bana sorduğunu bile söyleme. Merak etmiş seni ne olur ki konuşsan filan dedi.
Yaşadıklarım kadınla erkeğin hele de geçmişleri varsa dost olmayacaklarını öğretti. Eşine benimle konuştuğunu söyleyemeyeceğine göre aldatmak olur bu. Kızlar ben mi kötü niyetliyim? Siz olsanız konuşur muydunuz?
açıkçası ben konuşurdumLisedeyken amcama tatile gittiğim ilde tanışıp çok aşık olduğum biri vardı, maddi durumu iyiydi mesleği de vardı ve hemen evlenmek istedi ben üniversite okumak istediğim için onun evlilik ısrarları yüzünden ayrıldım ondan. 1 yıl sonra 10 saat yol tepip karşıma çıktı yine, evleniyorum kararın kesin mi dedi. Çok üzülerek de olsa mutluluklar diledim, mesleki hayallerime kavuştum ve bugüne kadar hiç haber almadım ondan, sosyal medyadan bile araştırmadım.
Geçenlerde kuzenim aradı onu görmüş, beni sormuş, ısrarla numaramı istemiş. Sana sormadan vermedim numaranı dedi. Bu arada evli ve çocuklu olduğunu öğrendim. Asla dedim sakın ha bunu bana sorduğunu bile söyleme. Merak etmiş seni ne olur ki konuşsan filan dedi.
Yaşadıklarım kadınla erkeğin hele de geçmişleri varsa dost olmayacaklarını öğretti. Eşine benimle konuştuğunu söyleyemeyeceğine göre aldatmak olur bu. Kızlar ben mi kötü niyetliyim? Siz olsanız konuşur muydunuz?
İyi ki evlenmemişsin karektere bak evli çocuklu ama eski aşkın peşinde.Lisedeyken amcama tatile gittiğim ilde tanışıp çok aşık olduğum biri vardı, maddi durumu iyiydi mesleği de vardı ve hemen evlenmek istedi ben üniversite okumak istediğim için onun evlilik ısrarları yüzünden ayrıldım ondan. 1 yıl sonra 10 saat yol tepip karşıma çıktı yine, evleniyorum kararın kesin mi dedi. Çok üzülerek de olsa mutluluklar diledim, mesleki hayallerime kavuştum ve bugüne kadar hiç haber almadım ondan, sosyal medyadan bile araştırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?