20 yıl sonra..

Çünkü ne zaman yüzünü dönse kapı ardına kadar açık. Kim kullanmaz ki bu lüksü.
Yanlış bu. Hemen duyar duymaz msj attım. Ne zaman geri gelnemek üzere gidişin, vana bir gün ver ben o calte kadar başka biyerde kalayım dedim. Salı gününe kadar işim var yazmış.

Yanlış bu. Hemen duyar duymaz msj attım. Ne zaman geri gelnemek üzere gidişin, vana bir gün ver ben o calte kadar başka biyerde kalayım dedim. Salı gününe kadar işim var yazmış.
Siz bu noktaya daha önce çok geldiniz. Şimdi kuru lafınıza itibar yok.

Olmayınca olmuyor inanın sevgi yoksa aynı evde olmak zulüm gibi ayrılın inan tekmen daha mutlu olacaksınız aynı evde olunca bekletniye girer mutsuz olursunuz tıpkı benim gibi. ben de ayrılacağım bebeğim biraz büyüsün isimi yakın yere taşıyayım diye bekliyorum benim yasadiigm da evlilik değil asla.
Hem kim bilir gerçekten anlasacauiiz sevgi saygı dolu bir evlik de yapabilirisiniz hic bir seybicin geç değil.
Canım ne yeni evliliğin, ben şu ruh halimden bir kurtulsam yeter. Bıraktı gitti işte. Bukadar basit görünüyor dimi. Bide benim beynime baksan ne fırtınalar kopuyor. Az önce votka aldım kendime içiyorum. Nasıl atlatacagim bu yalnızlığı. O annesinin dayısının yanında unuttu bile. Allahim yardım et. 🙏

Eyt evet. Eyt den benim yaşlar emekli. Ev kira. Annem falan yok. Neyi sordunuz anlamadım
Eytden emeklisiniz bu yaşta büyük ihtimal evde oturdunuz çalışmadınız herhalde yıllardır?boşanınca nasıl geçineceksiniz adam kararını vermiş siz kendinizi kurtarmaya bakın diyorum.sizi sevmeyen adamı tutamazsınız çocukta büyümüş zaten.

Kesinlikle aile danışmanına ya da psikoloğa gitmeden boşanmayacağınızı söyleyin. Bu arada iş bulun, fazla kilonuz varsa diyetisyen yardımıyla azıcık verin, güzel bi kuaföre uğrayın saçınızı başınızı yaptırın ama ona hiç güzel olmuş mu diye sormayın, bunları anlatmayın, kendisi için yaptığını anlarsa burnu havaya kalkar. Zaten önce kendiniz için yapın. Tırnak bakımlarınızı yaptırın sık sık, oje kullanabiliyorsanız süper olur. Kurslara gidin güzel bi hobi edinin onunla yapabileceğiniz, sizi bir şeylerle öeşgul görsün imrenir size, hayranlık uyandırın onda. Belediyenin bir sürü kursları bile oluyor öyle. O yükselirse de siz sakin kalın, sarılın ona, o krize girince şefkat gösterin ben seni çok seviyorum deyin, ve senin psikolojinin altında başka şeyler olabilir kesinlikle aile danışmanı, psikolog şart, onun neticesinde bakacağız deyin. İşi yokuşa sürün. Boşanmayın, herkes boşluğa düşüp pişman oluyor deyin, geri dönüşü olmayan yollara girmeyelim geçici duygularla deyin.
Su kafadan nasip etme Allahim 😂

Adam en az 8-10 yıldır bosanalim diyor. Kadın emekli zaten. Maaşı da var.cocugu da büyük küçük değil.
Kadın asla bırakmam da bırakmam. Yazık adama.
Kadın 10 yıl önce boşansa iyimişte adamda salak herhalde madem kafaya koymuş açsın davayı geri dönmesin sonuçta adam kararlı olsa kadın istediği kadar ben boşanmıyorum desin illaki boşanacaklardı bence o da onca yıl nafaka falan ödemek istememiş şimdi çocuk büyük diye ayrılayım demiştir.emekli maaşıyla evde kira hayatta geçinemez iş bulayım dese gelmiş 45 yaşına uzun yıllardır çalışmıyorsa biraz zor bulur ama mecbur adam illa boşanacam ben diyorsa yapacak birşey yok.

Kızlar geldi hiç konusmuyoruz. Ama bi gittim içerideki odaya valizi çıkarmış hazırlıyor. Nasil can yakıcı o koca valizi görmek anlatamam. Allahım nasıl dayanacagim nolur yardim et

Evet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor:KK43:

Hiç konuşmamayı düşünüyorum. Kendi gayet keyifli.
Çocuk var mı ?
Neden ayrılmıyorsunuz ?

Back
X