Bugün evde yalnızım. İçtiğimiz kahve ffincanlarini gördüm ağladım ağladım çocuk gibi . Böylemi olacaktıCehennemin dibine gitsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün evde yalnızım. İçtiğimiz kahve ffincanlarini gördüm ağladım ağladım çocuk gibi . Böylemi olacaktıCehennemin dibine gitsin.
Sağol. Birilerinin beni duyması iyi geliyor.Abla saçmalama lütfen. Boşanma değil ölüm de var. Eşleri vefat eden nice kadınlar var. Onlar da birlikte yaşlanmıyor. Napalım yani dünyanın sonu değil ya.
Dünyada sevilmeyen, eşi boşanmak isteyen ilk kadın gibi davranıyorsun
Kadın boşanmıyor kiO zaman boşanacak. Kadına hizmet ettirip angarya işlerini gördürüp eşlik yapmayan kendisi.
Duyguları bittiyse bosanabilir. Hem kadından ayrılmayayım hem işlerimi gördüreyim e bu kadının cinsel ihtiyaçları yok mu?
Valla millet dert yanıp kahvesini içiyor olan bize oluyor birbirimize giriyoruzKadın boşanmıyor ki
Biri varmi emin değilim. Çocuk büyüdü bu sene üniversite sınavına girecek. O kadar zor geliyorki şu yaşadıklarım. Benim yapım zaten hassas. Ms hastasıyım herkese olmayabilir ama vana ağır 20 yıl üstüne ayrılık.Bence bırı var.
Hıcbır erkek kolay kolay duzenını bozmak istemez.
Çocuk var mı.
Aldatıldıgını ıspatlarsan guzel bir tazmınat alırsın.
Aldatma yoksa da tazminat alabılırsın.
Bosanmayı isteyen tarafı kusurlu görur kanunlar.
Oylr canım sıkıldı gıdıyorıö dıyemez ıkı tarafta .
Davayı sen açma.
Esın pıskolojık baskı yapıyor su an
Ben kolay anlatamıyorum. Annemi kaybettiğimde de zorlanmıştim. Yapım böyle malesef.Bu boşanma olayını abartmasanız. Evlilik ne kadar normalse boşanmak da normal.
Biz seni hep dinleriz ama sen de bi adım at artık kendin için. Burda mutlu olduğunu anlattığın konuyu da görmek isteriz. Ama önce şu parazitlerinden bi kurtulSağol. Birilerinin beni duyması iyi geliyor.
Ben kabul ettim ve gitti hemen. Baska şehirde 80 yaşında annesinin yanına.Kadın boşanmıyor ki
Sağol canım. Umarım fazla hirpalamam kendimi.20yıl daha mı çekeceksiniz bu adamı boşverin gitsin kolay değil hiç bir zamanda kolay olmayacak ama öyle rahatlayacaksınız ki keşke daha önce atsaydım bu yükü diyeceksiniz
Git dedim hemen gitti. Ben ne yapacağım bakalım. Keşke annem yada kardeşim olsaydı bu evdeki anılarla kalmayaydm.Biz seni hep dinleriz ama sen de bi adım at artık kendin için. Burda mutlu olduğunu anlattığın konuyu da görmek isteriz. Ama önce şu parazitlerinden bi kurtul
Çalışmıyor musun? Bi işe girsen aslındaGit dedim hemen gitti. Ben ne yapacağım bakalım. Keşke annem yada kardeşim olsaydı bu evdeki anılarla kalmayaydm.
Cok drama queensinBugün evde yalnızım. İçtiğimiz kahve ffincanlarini gördüm ağladım ağladım çocuk gibi . Böylemi olacaktı![]()
Herkese koyar canım bakma burda konusanlara kımın basına gelırse dünyası yıkılır.Biri varmi emin değilim. Çocuk büyüdü bu sene üniversite sınavına girecek. O kadar zor geliyorki şu yaşadıklarım. Benim yapım zaten hassas. Ms hastasıyım herkese olmayabilir ama vana ağır 20 yıl üstüne ayrılık.
İstiyorum ama fırsat yokÇalışmıyor musun? Bi işe girsen aslında![]()
Boşanmakla anne acısı aynı kefeye konulamaz. Sonuçta biri sizi dünyaya getiren anneniz diğeri ise elin oğluBen kolay anlatamıyorum. Annemi kaybettiğimde de zorlanmıştim. Yapım böyle malesef.
Cnm işiyorum ama 45 yaşındayım. Bugün bir dershaneye gittim hatta santral vs bir arayışınız olursa dedim cv mi bıraktım. Kariyer netten hiç dönen yok. Yaş filtresine takılıyor olabilirim.Çalışmıyor musun? Bi işe girsen aslında![]()
Işte böyle adamları zamanında boşamamanın bedeli, kocasına yapışan asla hatasını görmek istemeyen tüm kadınlara ıbret olsun , 20 yıl dile kolay ...Evet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor
Hiç konuşmamayı düşünüyorum. Kendi gayet keyifli.