• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yıl sonra..

Abla saçmalama lütfen. Boşanma değil ölüm de var. Eşleri vefat eden nice kadınlar var. Onlar da birlikte yaşlanmıyor. Napalım yani dünyanın sonu değil ya.
Dünyada sevilmeyen, eşi boşanmak isteyen ilk kadın gibi davranıyorsun
Sağol. Birilerinin beni duyması iyi geliyor.

Bence bırı var.
Hıcbır erkek kolay kolay duzenını bozmak istemez.
Çocuk var mı.
Aldatıldıgını ıspatlarsan guzel bir tazmınat alırsın.
Aldatma yoksa da tazminat alabılırsın.
Bosanmayı isteyen tarafı kusurlu görur kanunlar.
Oylr canım sıkıldı gıdıyorıö dıyemez ıkı tarafta .
Davayı sen açma.
Esın pıskolojık baskı yapıyor su an
Biri varmi emin değilim. Çocuk büyüdü bu sene üniversite sınavına girecek. O kadar zor geliyorki şu yaşadıklarım. Benim yapım zaten hassas. Ms hastasıyım herkese olmayabilir ama vana ağır 20 yıl üstüne ayrılık.

20yıl daha mı çekeceksiniz bu adamı boşverin gitsin kolay değil hiç bir zamanda kolay olmayacak ama öyle rahatlayacaksınız ki keşke daha önce atsaydım bu yükü diyeceksiniz

Biri varmi emin değilim. Çocuk büyüdü bu sene üniversite sınavına girecek. O kadar zor geliyorki şu yaşadıklarım. Benim yapım zaten hassas. Ms hastasıyım herkese olmayabilir ama vana ağır 20 yıl üstüne ayrılık.
Herkese koyar canım bakma burda konusanlara kımın basına gelırse dünyası yıkılır.
20 yıl dıle kolay yanı.
Allah sabır versin sana ama bu adamdan kurtul bırak ne halı varsa görsün.

Adam yıllardır istemiyorum diyor.
Bakın ilerde çok daha mutlu olacaksınız belki istediğiniz sevgiyi şefkati bir başkasında bulacaksınız.
Böyle daha zor değil mi?

Evet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor:KK43:

Hiç konuşmamayı düşünüyorum. Kendi gayet keyifli.
Işte böyle adamları zamanında boşamamanın bedeli, kocasına yapışan asla hatasını görmek istemeyen tüm kadınlara ıbret olsun , 20 yıl dile kolay ...

Şu muhabbete de hastayım adam zorla mı evli kaldı sizinle 20 sene? Ne demek haram ediyorum? İstemişsiniz ki devam etmişsiniz evliliğinize memnun değilseniz öncesinde boşansaydınız. Siz de adamın 20 senesini çaldınız bu mantıkla bakarsak, zira boşanmak isteyen taraf eşinizdi defalarca dile getirdi siz yanaşmıyordunuz

Back
X