• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yıl sonra..

Çok sevindim sonunda kabul etmene.
Senin tek istedigin sevgi ilgi öpücük vs. Ama adamın tek istediği senden kurtulmak. Adam seni sevmiyor, hareketleriyle belli etti, diliyle belli etti. O kadar haklı ki 'benden günah gitti' derken. Adam daha ne yapsın? İnsan gibi ayrılmak istiyor, yeni bri hayat kurmak istiyor.
Eminim ki yeni hayatınız eskisinden daha iyi olur. En azından evde sizi görmezden gelen biri olmaz. Belki flört edersiniz, yeniden ilgi görürsünüz, ozguveniniz de yerine gelir
Kabullenmek ne zor bilsen. Keşke bunu 10 yıl önce deseydi bari 35 yaşımdayken.

Kesinlikle aile danışmanına ya da psikoloğa gitmeden boşanmayacağınızı söyleyin. Bu arada iş bulun, fazla kilonuz varsa diyetisyen yardımıyla azıcık verin, güzel bi kuaföre uğrayın saçınızı başınızı yaptırın ama ona hiç güzel olmuş mu diye sormayın, bunları anlatmayın, kendisi için yaptığını anlarsa burnu havaya kalkar. Zaten önce kendiniz için yapın. Tırnak bakımlarınızı yaptırın sık sık, oje kullanabiliyorsanız süper olur. Kurslara gidin güzel bi hobi edinin onunla yapabileceğiniz, sizi bir şeylerle öeşgul görsün imrenir size, hayranlık uyandırın onda. Belediyenin bir sürü kursları bile oluyor öyle. O yükselirse de siz sakin kalın, sarılın ona, o krize girince şefkat gösterin ben seni çok seviyorum deyin, ve senin psikolojinin altında başka şeyler olabilir kesinlikle aile danışmanı, psikolog şart, onun neticesinde bakacağız deyin. İşi yokuşa sürün. Boşanmayın, herkes boşluğa düşüp pişman oluyor deyin, geri dönüşü olmayan yollara girmeyelim geçici duygularla deyin.

Son düzenleme:
Kesinlikle aile danışmanına ya da psikoloğa gütmeden boşanmayacağınızı söyleyin. Bu arada iş bulun, fazla kilonuz varsa azıcık verin, güzel bi kuaföre uğrayın saçınızı başınızı yaptırın ama ona hiç güzel olmuş mu diye sormayın kemdisi için yaptığını anlarsa burnu havaya kalkar. Tırnak bakımlarınızı yaptırın sık sık, oje kullanabiliyorsanız süper olur. O yükselirse de siz sakin kalın ve senin psikolojin iyi değil yükselmelerin var kesinlikle aile danışmanı şart, onun neticesinde bakacağız deyin. İşi yokuşa sürün. Boşanmayın, herkes boşluğa düşüp pişman oluyor sonra onada söyleyin, geri dönüşü olmayan yollara girmeyelim ezbere deyin

Evet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor:KK43:

Hiç konuşmamayı düşünüyorum. Kendi gayet keyifli.
Başkası var abla kesin bu hiç şüphesiz

20 yıl kolay değil inşallah tek başınıza geçinebilirsiniz boşandıktan sonra arkadaşlar saçma sapan akıl veriyorda kadın 45 yaşında falan herhalde bu saatten sonra eğer evde oturmuşsa 20 yıl iş bulmak zor olur sizin için.boşanma olayına girmeden iş bulma çalışmalarına başlayın derim.ha adam illede boşanacam diyorsa yapacak birşey yok.zaten sevgi bitmiş siz stratejik düşünün.

Kesinlikle aile danışmanına ya da psikoloğa gitmeden boşanmayacağınızı söyleyin. Bu arada iş bulun, fazla kilonuz varsa diyetisyen yardımıyla azıcık verin, güzel bi kuaföre uğrayın saçınızı başınızı yaptırın ama ona hiç güzel olmuş mu diye sormayın, bunları anlatmayın, kendisi için yaptığını anlarsa burnu havaya kalkar. Zaten önce kendiniz için yapın. Tırnak bakımlarınızı yaptırın sık sık, oje kullanabiliyorsanız süper olur. Kurslara gidin güzel bi hobi edinin onunla yapabileceğiniz, sizi bir şeylerle öeşgul görsün imrenir size, hayranlık uyandırın onda. Belediyenin bir sürü kursları bile oluyor öyle. O yükselirse de siz sakin kalın, sarılın ona, o krize girince şefkat gösterin ben seni çok seviyorum deyin, ve senin psikolojinin altında başka şeyler olabilir kesinlikle aile danışmanı, psikolog şart, onun neticesinde bakacağız deyin. İşi yokuşa sürün. Boşanmayın, herkes boşluğa düşüp pişman oluyor deyin, geri dönüşü olmayan yollara girmeyelim geçici duygularla deyin.
Beğenmemissiniz mesajımı da umarım bu üye kadar takik birisi sevdiklerinizin hayatına girmez. Senelerdir eski konularını okuyun. Adam hep boşanmak istiyor bu hep acitasyon yapıyor. Adam üzmek de istemiyor sevmiyorum da diyor yıllardır, arzulamiyirum diyor, istemiyorum diyor. Çocukları da küçük değil. Ama bu kadın öyle bir yapışmış ki. Adamın denemedigi yol kalmadı, bizim konularina yapmadığımiz yorum kalmadı.
İstemiyor adam istemiyor zorla mı?
Bu kadın için evet zorla.
Çok üzülüyorum ben adama.
Konu sahibi nick değiştirdi gece. Aylarda öncesinde papatyalı bir şeydi nicki.
Sürekli konu açıyor..sadece konuyu bilmeyip öncesini bilmeyip sizin gibi terapiste gidin vb diyenlere cevap yazıyor.
Bu arada eşi bu kadını başkalarıyla yazisirken falan da gördü böyle de 2-3 ayrı hikayesi var.
Yani herkes ikinci bir şansı hak eder.kocasi da 55 ten sonra belki mutlu olmak istiyor. Neden bu ısrar?

20 yıl kolay değil inşallah tek başınıza geçinebilirsiniz boşandıktan sonra arkadaşlar saçma sapan akıl veriyorda kadın 45 yaşında falan herhalde bu saatten sonra eğer evde oturmuşsa 20 yıl iş bulmak zor olur sizin için.boşanma olayına girmeden iş bulma çalışmalarına başlayın derim.ha adam illede boşanacam diyorsa yapacak birşey yok.zaten sevgi bitmiş siz stratejik düşünün.
Adam en az 8-10 yıldır bosanalim diyor. Kadın emekli zaten. Maaşı da var.cocugu da büyük küçük değil.
Kadın asla bırakmam da bırakmam. Yazık adama.

Ç
Adam en az 8-10 yıldır bosanalim diyor. Kadın emekli zaten. Maaşı da var.cocugu da büyük küçük değil.
Kadın asla bırakmam da bırakmam. Yazık adama.
eytli falan mı kadın?nasıl emekli oluyor?neyse onu geçtimde ev kendisininse geçinirde annesi yokmuş kardeşide yok ev yoksa emekli maaşıyla çalışmadan geçinemez hadi adamın çocuğa okurken destek olacağını varsayalım desek.

Canım benim sağol gerçekçi yorumuna. Ben psikolog önerdim. Ben gidiyorum sende git hatta birlikte gidelim dedim. Ben gitmem öyle şeylere dedi. İş de bakıyorum. Ama o gitti zaten evden. Artık benim ne yaptığımı goremezki.

Ç

eytli falan mı kadın?nasıl emekli oluyor?neyse onu geçtimde ev kendisininse geçinirde annesi yokmuş kardeşide yok ev yoksa emekli maaşıyla çalışmadan geçinemez hadi adamın çocuğa okurken destek olacağını varsayalım desek.
Eyt evet. Eyt den benim yaşlar emekli. Ev kira. Annem falan yok. Neyi sordunuz anlamadım

Evet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor:KK43:

Hiç konuşmamayı düşünüyorum. Kendi gayet keyifli.
Defolup gitsin madem ne bu kadar drama ediyorsunuz ki adam zil çalıp oynayacak nerdeyse. Sizde kendinize bir söz verin ben beni mutlu edeceğim.

Adam en azından soğuduğunu dürüstce söylemiş neden haram ediyorsunuz insanız hepimiz başımıza herşey gelebilir bir kişiye deli gibi aşık olmak ne kadar normalse soğumakda okadar normal bana göre sizi insan olarak sevebilir aşık olarak sevmiyor ne yapsın emek verdiniz diye zorla mı sevsin

Adam aldatsa çoğu kadın bende dahil bana söyleseydi ayrılsaydık öyle önüne baksaydı böyle davranmazdım diyor adam söylemeye kalkınca suçlu oluyor..

Ne ilgisi ne sevgisi ne öpmesi ablacım adam bitti diyor bunun için kimse onu suçlayamaz tartışılacak konu değil ki bu ayrılıp herkes önüne bakmalı mantık çerçevisinde düsünerek haraket edin derim

Olmayınca olmuyor inanın sevgi yoksa aynı evde olmak zulüm gibi ayrılın inan tekmen daha mutlu olacaksınız aynı evde olunca bekletniye girer mutsuz olursunuz tıpkı benim gibi. ben de ayrılacağım bebeğim biraz büyüsün isimi yakın yere taşıyayım diye bekliyorum benim yasadiigm da evlilik değil asla.
Hem kim bilir gerçekten anlasacauiiz sevgi saygı dolu bir evlik de yapabilirisiniz hic bir seybicin geç değil.

Kızlar şimdi oğlumu aradı. 3 günlüğüne gelip tekrar annesine gidecekmiş. Bende sor dedim teselli gidiş ne zmn. Salıya kadar toparlanmaya çalışırım demiş. 10 gün ankarada kalıp tekrar gelirim demiş.
Bu nasıl gidiş. Allak bullak oldum. Fena zıplıyor sinirlerim. Burası ek bir evi gibi davranıyor.

Kızlar şimdi oğlumu aradı. 3 günlüğüne gelip tekrar annesine gidecekmiş. Bende sor dedim teselli gidiş ne zmn. Salıya kadar toparlanmaya çalışırım demiş. 10 gün ankarada kalıp tekrar gelirim demiş.
Bu nasıl gidiş. Allak bullak oldum. Fena zıplıyor sinirlerim. Burası ek bir evi gibi davranıyor.
Çünkü ne zaman yüzünü dönse kapı ardına kadar açık. Kim kullanmaz ki bu lüksü.

Back
X