- 24 Ocak 2021
- 417
- 600
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
evet şubatta atama olmadı ki geçen seneYalnız eylülden sonra atama olmadi sen ne zaman atandin,yalancılara tahammülüm sıfır ya(konu sahibi)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet şubatta atama olmadı ki geçen seneYalnız eylülden sonra atama olmadi sen ne zaman atandin,yalancılara tahammülüm sıfır ya(konu sahibi)
21 yaşında idim,yazım hatası oldu.
Birikimini güncel tuttu hanımefendi, gelirini değil! Aradaki farka dikkat edin lütfen. Ev aldı evinin değeri yükseldi ama maaşı değil. İnsanlar gelirleriyle geçiniyorlar dövizleriyle, altınlarıyla değil. Geliri yine eridi zamların karşısında. Yani hala zararda.Elindekini güncel tuttuğuna seviniyor işte zarar etmedi..
E sevinmesin mi? Bunda ne kötülük var? Aynı anda hem tl nin değer kaybederek ülkenin batışına üzülüp hem de vaktinde dövize/ altına/ gayrimenkule yatırım yapmışım da hepten batmadım diye sevinemez mi insan? Bu ülkede yaşayıp da Oh oh daha da yükselsin diyen varsa da salaktır zaten çok net.Elindekini güncel tuttuğuna seviniyor işte zarar etmedi..
Tamam güzel hanımefendiciğim ne demek istediğinizi anlıyorum fakat etrafımda sevinen insanlar görüyorum ve en çok konuşanlarda onlar diyorum ben de samimi bulmuyorum bu isyanlarını diyorum. Hala zararda olduklarını düşünüyorsak neden seviniyorlar diye sormamız lazımBirikimini güncel tuttu hanımefendi, gelirini değil! Aradaki farka dikkat edin lütfen. Ev aldı evinin değeri yükseldi ama maaşı değil. İnsanlar gelirleriyle geçiniyorlar dövizleriyle, altınlarıyla değil. Geliri yine eridi zamların karşısında. Yani hala zararda.
konu sahibi görme engelliymiş onların atama zamanları daha farklıdır e kpss ye girdiğini bilmiyodumKpss ne alaka
İçten içe sevinen varsa bile burda yazmaz o. Kimi kastediyorsaniz yazsanız zaten cevap verir size.Karı ya da zararı tartışmıyorum. Krize kriz de densin o da değil derdim..Sadece samimi bulmuyorum içten içe sevinip sonra vah vah tüh tüh yapmayı
Daha da zarara uğramadıkları için seviniyorlar, açık değil mi? Bir trafikte ilerleseniz ve tam siz geçtikten sonra arkanızdan gelen araca kamyon çarpsa hayatta olduğunuza sevinmez misiniz? Bu sizin ölene üzülmediğiniz anlamına gelmez üstelik.Tamam güzel hanımefendiciğim ne demek istediğinizi anlıyorum fakat etrafımda sevinen insanlar görüyorum ve en çok konuşanlarda onlar diyorum ben de samimi bulmuyorum bu isyanlarını diyorum. Hala zararda olduklarını düşünüyorsak neden seviniyorlar diye sormamız lazım![]()
Eşimle o zaman sevgiliydik. Biz çok büyük yara aldık. Çünkü eşim bankacıydı ve 2001 bankacılık sektörünü vurdu. Çok uzun bir süre işsiz ve parasız kaldı. Tekrar işe girdiğinde hem ücret olarak hemde çok daha alt pozisyondan işe başladı. Yıllarca faiz girdabına girmiş borçla savaştık. Bu şartlarda evlendik. Düze çıkmamız senelerimizi aldı.Konuyu şöyle düzenlemeye karar verdim. Ekomomik krizlerde biz neler yapabiliriz. Uygun fiyatlı aktivite önerileri fatura düşürme teknikleri nelerdir?
burda kimseyi kastedmedim kimseyi tanımıyorum zaten. Reel hayattaki çevremden bahsettimİçten içe sevinen varsa bile burda yazmaz o. Kimi kastediyorsaniz yazsanız zaten cevap verir size.
İşte bana samimi gelmiyorE sevinmesin mi? Bunda ne kötülük var? Aynı anda hem tl nin değer kaybederek ülkenin batışına üzülüp hem de vaktinde dövize/ altına/ gayrimenkule yatırım yapmışım da hepten batmadım diye sevinemez mi insan? Bu ülkede yaşayıp da Oh oh daha da yükselsin diyen varsa da salaktır zaten çok net.
2017 senesinde 15 bin liram vardı. Babam vermişti. Onunla iş bankasından altin hesabı açtım. Oraya 100 gram altın aldım. Altının gramı 145 liraydı.Karı ya da zararı tartışmıyorum. Krize kriz de densin o da değil derdim..Sadece samimi bulmuyorum içten içe sevinip sonra vah vah tüh tüh yapmayı
Çok ban alır bu konu@lulutas yapmış yapacağını
Kiralar bu kadar uçuk değildi,marketlerde hergün etiketler değişmiyor du,ekmek bu kadar pahalı değildi.Arkadaşlarımız ile rahatça gezip eğlenebiliyorduk.En önemlisi insanlar bu kadar ayrışmamış tı.Çok iyi hatırlıyorum,annem küçük altın ile gün düzenliyor du,ben şu anda akraba düğünü olmasın diye dua ediyorum.O dönem yaşım küçüktü çok hatırlamıyorum ya da etkilenecek kadar büyük değildim
Ama tek hatırladığım şey şu o dönemde insanlar asgari ücretle eşi çalışmayan biri zar zor da olsa evini geçindirip çocuklarını okutabiliyordu hatırladığım , işverenler daha insaflı idi
Özel sektör ve devlet arasındaki
Çalışma koşulları bu kadar uçurum değildi
Yani asgari ücretli de şimdiki gibi haftada 60 saat çalışmıyordu ( benim hatırladığım )
Gene aynı şeyi söyleyeceğim ama işte bana samimi gelmiyor. Siz böyle düşünüyorsunuz haklısınız ben de böyle düşünüyorum haklıyım diyip konuyu tatlıya bağlayalımDaha da zarara uğramadıkları için seviniyorlar, açık değil mi? Bir trafikte ilerleseniz ve tam siz geçtikten sonra arkanızdan gelen araca kamyon çarpsa hayatta olduğunuza sevinmez misiniz? Bu sizin ölene üzülmediğiniz anlamına gelmez üstelik.
Ekonomi dersi alan biriyle ekonomi tartışmam size hakaret olur.. Var arkadaşım var sevinen var keşke yalan söylüyor olsaydım2017 senesinde 15 bin liram vardı. Babam vermişti. Onunla iş bankasından altin hesabı açtım. Oraya 100 gram altın aldım. Altının gramı 145 liraydı.
O zamanlar 15 bin lira ile, düzgün bir araba alınamazdı ama peşinat kabul edilirdi. Ev zaten alınamazdı.
103 gram altınım var şu an. Bugün 101 bin oldu bir süre. Sonra 90 binlere sabitlendi.
Şu an 90 bin ile me yapabiliriz. Ev alamıyoruz zaten onu bi kenara ayıralim. Araba da alamıyoruz ama düzgün bir arabaya peşinat yapabiliyoruz.
Ne kazandın Boleyn Kızı.
Hiç-bir şey. Sadece birikimimin yok olmasını engelledim. O kadar.
2017 senesinde 15 bin lira ile ne yapılıyorsa bugün 100 bin ile o yapılıyor.
Kimse sevinemiyor . Daha dün gece rüyamda nasil geçineceğiz, nasıl para biriktireceğim diye ordan oraya koşuyordum. Ben çok moralsiz ve üzgünüm. Siz seviniyorlar diye kimden bahsediyorsunuz?
Üniversite mezunuyum. Ekonomi dersi aldım.
Altın ya da dövizin yükselmesi gibi bir durum yok,hepsi yerli yerinde duruyor . Olan şey tl nin değer kaybetmesi yani hareket halinde olan şey tl. Aşağıya doğru iniyor. Tl nin kaybettiği değerin de marketlerde, fırınlarda, oto galerilerinde , emlak ofislerinde ; velhasılı hayatımın her anında karşıma çıkacağını çoktan öğrendim.
Siz buna sevinecek kadar cahil bir ortamdaysanız ortamınızı değiştirin derim.
Al bendem de o kadarKiralar bu kadar uçuk değildi,marketlerde hergün etiketler değişmiyor du,ekmek bu kadar pahalı değildi.Arkadaşlarımız ile rahatça gezip eğlenebiliyorduk.En önemlisi insanlar bu kadar ayrışmamış tı.Çok iyi hatırlıyorum,annem küçük altın ile gün düzenliyor du,ben şu anda akraba düğünü olmasın diye dua ediyorum.