- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Sonra nasıl toparladınız2001 de çok güzel iflas ettik. Ev araba mağaza hep gitti. Ben okulu bırakmıştım. Ne günlerdi beeee.şimdiki krizdeki gücümü ozaman yaşadıklarıma bağlıyorum
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz demişler ya. Hakkaten öyle oldu. Bütün kardeşler el ele verdik çalıştık ödedik borçları. Babam başaramadı ev idaresini halen daha beceremez. Biz kardeşler toparladıkSonra nasıl toparladınız
O anı şöyle hatırlıyorum2001 krizinde dolar bir günde %100 arttı.
Millet sokağa döküldü.
Devlet battı
Suanki durumda ekonomik kriz daha fazla ama tek günde olmadığı için ve devlet hala çarkını döndürdüğü için o krizle aynı gorulmuyor.
Bende tam hatırlamıyorum ama eşime aoruyorum ne olduO anı şöyle hatırlıyorum
Annem komşularla dolar gününe girmişti kendine 1 sıra gelmeden buzdolabımız bozulmuştu annem komşumuza rica etti bak acileyetim var ben önce alsam olur mu dedi
O da yok dedi
Ondan sonraki ay annem onun aldığının 2 katı kadar almıştı çünkü dolar fırlamışyı
Bikaç kişiye de demiş keşke sıramı verseydim diye
Evet mark vardı diye hatırlıyorum bende krizi bilmiyorum ama annemin yaşadığı olay aklımdan silinmediBende tam hatırlamıyorum ama eşime aoruyorum ne oldu
Galiba o zamanlar mark vardı
O krizden sonra mark falan kalmadı kalktı tedavülden
Bence de ,sanki ne değişti hayatında acaba. Zaten harcama sıfırSiz endişelenmeyin bence yemeyip içmeyip giymeyip para istifliyorsunuz size bir şey olmaz
Merhaba vivelamourKonu hızla siyasete akar ve kapanır. TR olarak da daha yaşacak kötü günlerimiz olduğuna inanıyorum ama siz lütfen para konusunda bu obsesyonunuzdan kurtulun. Allah sınamasın parasızlıkla ama iyi kötü evinize 10.000 giriyormuş tamam über değil ama yapmayın ruh sağlığınız bozulacak.
Merhaba vivelamour
Sizi burda gördüm yazmadan edemedim.
Konu sahibinin defalarca aynı minvalde konu açtığını söylüyor herkes, siz de dahil. Ben tanımıyorum ama..
Benim de dikkatimi siz çektiniz. Açıkcası siz de hep para odaklı konular açıyor, sürekli serzenişte bulunuyor, tatile, Avrupa'ya gidemeyeceğinizi söylediğiniz konular açıyorsunuz. Size de böyle tepki veriyorlar mı? Vermiyorlar sanırım. Bu konu sahibine neden bu kadar tepki peki? Belki takıntılıdır belki hakikaten çok dertlidir.
Üzerime vazife değil belki ama bunu merak ettim yani.
Merhaba vivelamour
Sizi burda gördüm yazmadan edemedim.
Konu sahibinin defalarca aynı minvalde konu açtığını söylüyor herkes, siz de dahil. Ben tanımıyorum ama..
Benim de dikkatimi siz çektiniz. Açıkcası siz de hep para odaklı konular açıyor, sürekli serzenişte bulunuyor, tatile, Avrupa'ya gidemeyeceğinizi söylediğiniz konular açıyorsunuz. Size de böyle tepki veriyorlar mı? Vermiyorlar sanırım. Bu konu sahibine neden bu kadar tepki peki? Belki takıntılıdır belki hakikaten çok dertlidir.
Üzerime vazife değil belki ama bunu merak ettim yani.
İki hanımı da burada açtığı konular kadar tanıyabiliriz. Kaldı ki Lulunun konularını bilmiyorum ama vivelamour u biliyorum dedim zaten. Aslında kıyaslamıyorum.Lulu'nun da vive'nin de tüm konularini bilirim.
Lulunun diger konularini okursaniz siz de cok net anlarsiniz. Terazinin bir kefesine luluyu bir kefesine M meredithgrey u koyamayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?