2001 ekomomik krizinde neler yaşadınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla az önce Türkçecilerin ek dersi pek olmuyor dedi. Haftada 6 saat, seçmeli okuma yazma becerileri dersi ile bir sınıfa 8 saat girebilen branşın nasıl ek dersi olmaz onu düşünüyorum. Mihver ders ve hafta sonu kurs açma imkanı var. Benim yok dese anlarım Türkçecilerin yok diyor. Bu doğru olamaz yani.

İlginç gerçekten.
Rehber öğretmen olarak özel bir kurumda çalıştım. Ama bana göre bir iş değil. Zaten stanınca Türkçe öğretmenliğine geçtim. Bu hafta ek fiildeyiz
Hani okulda öğrenciniz taciz edilmişti de siz de karakola haber vermiştiniz de tehdit ediliyordununz ne ara Türkçe'ye geçtiniz??
Hatta az önce konuyu düzenlemişsiniz. Neden sildiniz o konuyu? Ataninca Türkçe'ye geçtiniz sonra rehberliğe geçip yine mi Türkçe'ye geçtiniz?

Kuzum sen kış aylarında bile yazlık kıyafetleri tercih eden, mevsimsel kumaşları hiç önemsemeden giyinen, uyuma önem vermeyip uyumsuzlukla bile yaşayabilen birisin.
Tutum ve para birikimi senden sorulur. Asıl senin tavsiyelerin varsa, biz senin tavsiyelerini dinleyelim. Belki bir işimize yarar.

Konundaki düzeltmeye istinaden,
Para nasıl biriktirilir? Neler yapılmalı? Faturalar nasıl düşürülür? Ekonomik krizle nasıl baş edilir?

Alalım tavsiyelerini...

2001 krizinden daha kötü bence şuanki durumumuz.
o krizde tek başıma iyi bir semtte kira verip yaşayabiliyordum büyükşehirde.her istediğimi de alıyordum maaşım yetiyordu.yurtdışına da gittim hatta.şimdiki halimi hiç demyeyeyim bugün 8000 kaybettim sadece borsada.benzini hiç demeyeyimmm

Lulu 2 yasinda bile olmayan kizina sokaga cikma yasaklarinda 7 cift ayakkabi alip sonrasinda "kendime bot alamiyorum" diye isyan konusu acmisti mesela.
Vive de ailesinden kendisine kalacak bir şeyler olduğu halde , durumu kötüymüş gibi konular açmamış mıydı… çok farklı değil sanki. Ya da başka bir üye devamlı özgüvensizliğini anlatan konular açmıyor mu… herkes olduğu gibi kabul edilmeli zaten, şu alay etme veya linç etme kafası bitmeli diyeceğim ama işte konu açıp yazmasalar da bazıları öyle stres atıyor

Hani okulda öğrenciniz taciz edilmişti de siz de karakola haber vermiştiniz de tehdit ediliyordununz ne ara Türkçe'ye geçtiniz??
Hatta az önce konuyu düzenlemişsiniz.
Ben o konuyu hatırladım rehber öğretmendi orda ve yeniydi. Atanınca nasıl Türkçe öğretmenliğine geçiliyor. Öyleyse ben de görsel sanatlara falan geçsem keşke

Türkçecilerin ek dersi olmuyor pek maalesef
Türkçe Öğretmenlerinin nasil ek dersi olmuyor yahu? haftalik ders saati en fazla olan derslerden, bilişim, teknoloji tasarım deseniz anlarım da. hakikaten öğretmen olduğunuza dair şüpheler var.

Türkçe Öğretmenlerinin özel dersi çok olmaz ama ek dersi olur, okulda öğretmen sayısı fazlaysa ek ders az olur ki her branş için aynı şey geçerlidir.

bir de şu konuya geçtik yazmışsınız ama siz sadece tek kademeye mi derse giriyorsunuz? sadece 5 ya da 6 vs gibi, eğer öyleyse büyük de okulunuz var. 6, 7 ve 8. ler içinde destekleme yetiştirme kursları açıldı. onlarin da bayağı ders getirisi var.

şimdiye kadar kendisine Türkçeci diyen bir Türkçe öğretmenine rastlamamistim, benim görev yaptığım okullarda hepsi çok titiz davranırdi dil kullanımı konusunda.

Ben o konuyu hatırladım rehber öğretmendi orda ve yeniydi. Atanınca nasıl Türkçe öğretmenliğine geçiliyor. Öyleyse ben de görsel sanatlara falan geçsem keşke
Az önce yazdım hocam. Rehberlikciyim tehdit ediliyorum diye konusu var. Şimdi Turkceci olmus.

Rehber öğretmen olarak özel bir kurumda çalıştım. Ama bana göre bir iş değil. Zaten stanınca Türkçe öğretmenliğine geçtim. Bu hafta ek fiildeyiz
ama geçen ki konunda ben rehber öğretmenim tacize uğrayan çocuğu polise bildirdim diye tehdit alıyorum yazmadınız mı?madem türkçe öğretmenisiniz polise bildirmek ve çocukla görüşmek rehberliğin ve okul yönetiminin işiydi neden siz öne atıldınız?

Bizim okulda bir sosyal b öğretmeni var. Mihver olduğu halde saati en az olan ders yani. Adam ek ders olarak hepimizi geçiyor tüm sınıflara giriyor düşünün. Ortaokulda mihver ders ek ders problemi asla yaşamaz. Bu mümkün değil

Siz Türkçe öğretmeni olduğunuza emin misiniz? Ortaokulda dersi olup da ek dersi olmayan yoktur neredeyse ve bunun kursu falan da var. Acaba edebiyatcisiniz da haberiniz mi yok?
tosun paşa sen öğretmensin değil mi?bunca zamandır kandırmıyorsun ya bizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…