Nasıl anlatacağımı bilemiyorum belki basit bişey ama yıllar sonra olunca çok kıymetli geliyor... 7 yıl aradan sonra ilk defa kalbim çarptı aynı işyerindeydik benm dikkatimi çekmişti oda bakıyodu ama ben hiç o anlamda bişe beklemedim ondan çokta göremiyodum zaten 10 günde belki 15 günde bir denk geliyoduk.. Küçük bi hoşlantıydı benim ki platonik... Ve aradan çok zaman geçti ansızın bu bana geldi bi arkadaş aracılığıyla evlilik düşünüyorum eger hayatımda biri yoksa görüşmek istediğini söylemiş.. Arkadaş aracılığıyla görüşmeye başladık gayet iyiydi aramız 5 gün görüştük sonra bi olay oldu ben görüşmeyi istemiyorum dedi tamamdedim yalvaramazdım sonuçta ayrıldık biz aradan 15 gün geçti tekrar karşılaştık bu karşılaştıktan sonra beni aradı biraz konuşabilirzmiyşz diye tamam dedim görüştük senin gibi bi insanı ben kaybetmek istemiyorum dedi tekrar görüşelim nolur dedi biz 15 gün kadar görüştük herşey çok güzel telefonda ama bi kızı şımartabilecek bütün güzel sözleri söylüyodu ama biz bi türlü buluşamıyoduk hep telde yada işyerinde 15. 20 dklık görüşmeler bigün yanına gidip bu durumdan hiç hoşlanmadığımı söyledm ayrılmak istediğimi söyledim resmen yalvardı beni korkutma bu işler zamanla olur beni sıkma lütfen dedi zaaf var tabi bende tamam dedim 1 hafta dayanabildim sonuçta biz çocuk değiliz yetişkin insanlarırız dayanamadım bu böle olmuyo ben böle bi ilişki istemiyorm dedim ve ayrıldm seni seviyorum filan desede bu kez arkama bakmadan gittim ama ciddi anlamda ondan hoşlanıyodum..aradan 1hafta geçtikten sonra bu yanıma geldi yine seni çok özlüyorum diye değişmişti sanki seninle vakit geçirmek istiyorum seni seviyorum aşkım bitanemler yine havada uçuşuyor 2gün böyle geçti tamam dedim herşey düzelecek galiba ayrılmam iyi bile oldu demeye başladım ki 3.gün seninle yüzyüze görüşmem gereken bişey var dedi tamm dedim görüştük ve ben bir kere daha hayal kırıklığı ben özel sektörde çalışıyorm beyefendi resmi bi işi olan eş istiyomuş resmen beynimden vuruldum seni çok seviyorum ama hayat böle dedi.. Dedim ozaman benden ne istiyosun ilk baştan beri biliyosn benm nerde çalıştığımı ne yaptıgımı seni çok sevdm dayanamadm seni görmeden yapamıyodum ama bu bi gerçek ben böyle istiyorum dedi tamam dedim herkesin istekleri vardır kriterleri vardır ama ben onu kandırmadım herşeyi bilerek geldi niye böyle yaptın dediğimde seni çok seviyorum bu açıklaması diyo.. O gün beynimden vuruldum işten geldkten sonra sabaha kadar ağladm .. Bu bana hala msjlar attı hiç cvp vermedm yanıma geldi biraz konuşalım diye konuşmayı reddettim.. onu sevdim galiba neyini sevdiğimide bilmiyorum benm yanıma yakışmayan biri ama gönül bu neden hep olmazlara gider anlamıyorum şuan içim yanıyo resmen buraya yazmak istedim uzun oldu ama okuyanlara tşk ediyorum bundan sonra ne yapmam gerek onuda bilmiyorum iş yerine giderken resmen kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo karşılaşırsam ne olur diye