2008-2009 ekim anneleri beişlerimize hangi marka bez ,emzik,biberon ,kullanmalıyız??

ben bezi huggies aldım, biberenu avent onu da 1 tane aldım zaten ihtişyaç olursa diye. emziğini de nuk aldım

bez : prima
biberon : dr brown
emzik : nuk
ıslak mendil : pampers

biberon, emzik, diş kaşıyıcı, tabak çanak, çatal kaşık hepsi : nuk
pişik kremi, konak kremi, ağız çevresi kremi, şampuanı : bioderma
ıslak mendili : nivea alkolsüz
bebe yağı :johnson baby

kıslar gögüs ucu kremini ne almıstınız..bana arkadasım garmastan diyebi krem tavsiye etti o kullanmıs cok ii geldi dedi..fiyatı 22 tl..tamammen bitkiselmiş bebek agzına gelse bile zarar vermiyormus..siz ne aldınız?

kıslar gögüs ucu kremini ne almıstınız..bana arkadasım garmastan diyebi krem tavsiye etti o kullanmıs cok ii geldi dedi..fiyatı 22 tl..tamammen bitkiselmiş bebek agzına gelse bile zarar vermiyormus..siz ne aldınız?

bende garmastan kullanmaya başladım. doktorum tavsiye etti.

canım sen kullanmaya basladın mı.??? ben de arastırdım azönce biraz birisi topik acmıs bu kremle ilgili kullanan ve memnun kalan cok kişi varmiş. ben de yarın alıcam insallah ben de baslayayyım bariii...

Bitkisel içerikli meme başı pomatı

Yüzyılar önce Güney Amerika’da yerlilerinin tedavi amacıyla kullanmaya başladığı gayazulen çiçeği, modern dünyada da annelerin imdadına yetişti… Etken maddesi gayazulen olan Garmastan Pomat, Türkiye’de tek bitkisel içerikli meme başı pomatı olma özelliği taşıyor. Garmastan Pomat, meme başını nemlendiriyor ve bakterilerin buraya yerleşmesini engelleyerek çatlakları önlüyor. Guajak ağacından elde edilen gayazulen içerikli bitkisel pomat, doğal ve iyileştirici etkisiyle oluşmuş çatlakları da kısa sürede tedavi ediyor.
Parfüm ve alkol içermiyor
Garmastan Pomat sayesinde cilt korunurken, meme başı çatlaklarının iyileştirilmesi hızlandırılıyor. Hem bebek hem de anne için güvenli olma özelliğine sahip pomat, meme başı ve çevresini yumuşak ve elastik tutarak derinin korunmasını sağlıyor. Vücut sıcaklığında hemen eriyerek hassas cilt üzerinde kolaylıkla dağılan pomat kokusuz ve yağsız olduğu gibi giysilerde de iz bırakmıyor. Parfüm ve alkol içermeyen Garmastan Pomat, su ile kolaylıkla yıkanabilme özelliğine sahip bulunuyor. Med ılaç tarafından Almanya’dan ithal edilen Garmastan Pomat, her emzirmeden sonra meme ucu ve çevresine ince bir tabaka halinde sürülüyor. Garmastan Pomat, hamileliğin 8. ayından itibaren göğüsleri emzirmeye hazırlamak için kullanılıyor.
Kuzey ve Güney Amerika'daki guajak ağacından elde ediliyor
Garmastan Pomat’ın formulasyonu için Kuzey ve Güney Amerika halkının uzun geçmiş bilgilerinden faydalanılmıştır. Bu bölgelerde guajak ağacının iyileştirici ve iltihap önleyici etkisi uzun sürelerden beri bilinmektedir. Garmastan Pomat, guajak ağacından elde edilen doğal mavi gayazulen ihtiva etmektedir.

Alintidir...

evet canım 1 haftadır kullanıyorum ben ama henüz emzirmediğim için iyi yada kötü yorumum yok :uhm:

anladım canım dediğim gibi ben de alıp baslayayım barii catladıktan sora işe yaramayabiliyormus erken baslamak gerekiyormus...saolasın:)))

anladım canım dediğim gibi ben de alıp baslayayım barii catladıktan sora işe yaramayabiliyormus erken baslamak gerekiyormus...saolasın:)))

arkadaşlar bu konuyu 2 gün önce doktoruma danıştım, göğüs ucu kremini doğumdan 1-2 ay evvel kullanmaya başlamak gerekiyor muş, doğru mu diye sordum. önce bir süre güldü. böyle birşeye hiç gerek olmadığını ve bunun çok anlamsız olduğunu söyledi.siz ne kadar meme başını çatlak için hazırlamaya başlasanız da böyle birşey mümkün değilmiş. emzirmeye başladığımızda meme başı önce çatlayacak, yara olacak yani bir travma geçirecek, sonrasında kendini korumak için o bölgedeki deriyi kalınlaştıracakmış. meme başı kremi de çatlayan ve yara olan meme başının tedavisinde ve acının azaltılmasında işimize yarayacakmış. yani şu anda ortada yara yokken sürmemizin bir anlamı yokmuş.

arkadaşlar bu konuyu 2 gün önce doktoruma danıştım, göğüs ucu kremini doğumdan 1-2 ay evvel kullanmaya başlamak gerekiyor muş, doğru mu diye sordum. önce bir süre güldü. böyle birşeye hiç gerek olmadığını ve bunun çok anlamsız olduğunu söyledi.siz ne kadar meme başını çatlak için hazırlamaya başlasanız da böyle birşey mümkün değilmiş. emzirmeye başladığımızda meme başı önce çatlayacak, yara olacak yani bir travma geçirecek, sonrasında kendini korumak için o bölgedeki deriyi kalınlaştıracakmış. meme başı kremi de çatlayan ve yara olan meme başının tedavisinde ve acının azaltılmasında işimize yarayacakmış. yani şu anda ortada yara yokken sürmemizin bir anlamı yokmuş.

akannehir:1shok::1shok: ama canım bazılarının hiiç çatlamıyormus gögsü mesela bana bunu veren arkadasımın hiç çatlamamıs..yani bu da mı genetik..ozaman insallah benim en azından gögsümün ucu catlamaz kendileri catırcatır catladı zaten mafoldumbenmafoldumben

akannehir:1shok::1shok: ama canım bazılarının hiiç çatlamıyormus gögsü mesela bana bunu veren arkadasımın hiç çatlamamıs..yani bu da mı genetik..ozaman insallah benim en azından gögsümün ucu catlamaz kendileri catırcatır catladı zaten mafoldumbenmafoldumben

olabilir, bünyeye göredir belki de hiçbişi olmaz, sen bilirsin her ihtimale karşı sürmeye başla istersen canım, denemiş olursun. ben sadece dr un dediğini paylaşmak istedim.

Bende 7.ayımı doldurdum.Biberon için chiccodan cam olup %0 bpa olanından silikon başlıklı biberon aldım yenidoğan için ne olu ne olmaz.Emzik yine chicco silikon ilk zamanlar için.Nemlendirici krem v.s.Bübchen marka bitkisel bir ürünün setini aldım.İçinde şampuanı v.s herşey var.Bebek bezinide prima düşünüyorum.Islak mendilde unibaby den sadece pamuk+su var.Onu aldım.Bu ay lansinoh krem alıcam güğüs için eczacımız ben başlamayıp çok hata ettim dedi.Doğuma bir ay kala falan başala dedi.

Son düzenleme:
Back
X